- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
Ben boşandım. Çok mutlu bir evliliğim var şimdi.
Evet mutlu evlilik var. Ama bu soruya cevremde gordugum bi evlilik ornegiyle cevap vermek istedim. Risk olup olmadigini sormuşsunuzya hani. Cevremde 2 ayri kadin esleri aldattigi icin ilk evliliklerinden ayrilmislar.ikiside suan 2. Kere evlendiler ve bu maleseef 2. Eşlerde aldatiyor. İkiside suan hala evli kalmaya devam ediyor.Bir kadinin haberi var bundan digerinin haberi bile yok. Aldatma tabiki bosanma sebebidir ama sizin sebebiniz ne bilmiyorum sebebiniz her ne ise yeni yapacaginiz evlilikte olmama garantisi yok malesef oyuzden esinizin iyi yonlerine odaklanmanizi oneririm.aldatma siddet vs yoksa uzlasabileceginizi dusunuyorum. Sizin duygularinizi da anliyorum yoruldugunuzu dusunuyosunuz bi sans daha verip en azindan o pismanligi yasamamis olabilirsiniz. Omur boyu aklinizda soru isareti olarak kalmaz en azindan.Biraz dertleşelim mi..
Evet kısmetse bi iki güne bosaniyorum.
Zamanında özen gösterilmemis bir evlilik ama şimdi bosanirken kıyamete binen..
Neyse merak ettiğim mutlu evlilik var mı şimdi bosanmadan evlilik derdine düşmüş diyenler olacak ama asil bu aşamada merak ediyorum.
Çünkü aşk istiyorum ama evlilik öldürüyor mu.. hiç evlenmiş gibi hissetmiyorum.
Avantajlı yanları var simdiki halimin ve gelecekte aradığımı bulamama korkum var yine de risk alacağım ama bu günlerimi aramaktan korkuyorum. Bu zaten zor bulunacak bir şeyse bosa risk aliyorum
Var mı saygı sevgi değer ve hisler evliliklerde..... sırf biri sizi sevdiğini söylüyor diye ve ne deseniz yapacak diye hissetmesenjz de evli kalmak mı mantıklı oluyor... yoksa risk almak mı..
Ben kararımı verdim ama işte dediğim gibi pişman olursam diye aklımdan geçmiyor değil..
Evet mutlu evlilik var. Ama bu soruya cevremde gordugum bi evlilik ornegiyle cevap vermek istedim. Risk olup olmadigini sormuşsunuzya hani. Cevremde 2 ayri kadin esleri aldattigi icin ilk evliliklerinden ayrilmislar.ikiside suan 2. Kere evlendiler ve bu maleseef 2. Eşlerde aldatiyor. İkiside suan hala evli kalmaya devam ediyor.Bir kadinin haberi var bundan digerinin haberi bile yok. Aldatma tabiki bosanma sebebidir ama sizin sebebiniz ne bilmiyorum sebebiniz her ne ise yeni yapacaginiz evlilikte olmama garantisi yok malesef oyuzden esinizin iyi yonlerine odaklanmanizi oneririm.aldatma siddet vs yoksa uzlasabileceginizi dusunuyorum. Sizin duygularinizi da anliyorum yoruldugunuzu dusunuyosunuz bi sans daha verip en azindan o pismanligi yasamamis olabilirsiniz. Omur boyu aklinizda soru isareti olarak kalmaz en azindan.
Çok şükür 4 ayda bitmis, 8 yıl gecirmesem daha umutlu olabilirdimİlk evliliğimde çok büyük sorunlar yaşadım. 4 ayda bitti zaten. Umudumu hiç kaybetmedim. Aile kurabileceğimi ve mutlu olabileceğimi biliyordum hep. Şimdiki eşimle çok şükür mutluyuz. Çok badireler atlattım bu yolda.
Yaşlarınız kaç acabaİlk evliliğimde çok büyük sorunlar yaşadım. 4 ayda bitti zaten. Umudumu hiç kaybetmedim. Aile kurabileceğimi ve mutlu olabileceğimi biliyordum hep. Şimdiki eşimle çok şükür mutluyuz. Çok badireler atlattım bu yolda.
Çocuksuz boşandım. Şimdiki eşimden çocuğum olduçocuklu mu çocuksuz mu boşandınız acaba
Çok haklisinizSizin istediğiniz cevap burdan çıkmaz size. 2.evliliginde çok mutlu olan da var, mutsuz olup ayrılan da. Bu motivasyonla bosanmamalisiniz. Bundan sonra biri olmasa bile bu evlilikte durmak istemiyorum noktasindaysaniz bosanin.
Sadece şunu biliyorum. Gönlünüz, aklınız bir kere vazgeçmişse bu evlilikten, bedeninizle o evliliği devam da ettirseniz hiçbir zaman evli gibi hissetmeyeceksiniz ve belki bir sekiz yıl daha harcayacaksınız. Gönlünüz gitmeye karar verdiyse yapacak bir şey yok. Bir şeyi yapmayıp pişman olmaktansa yapıp pişman olmak her zaman daha tercih edilebilir bir durum olur. Tutku yoksa evlilik yorar, yük olur. Canı gönülden, sizi mutlu edecek seçimi yapmanızı ve çok mutlu olmanızı dilerim.Çok haklisiniz
Bende hep bundan korkuyorum mesela. Bende eşimden ihanet nedeni ile ayrıldım. İkinci ni kez aynı şeyi yaşarsam ya tekrar ayrılcam. Eğer ayrılmazsam bu kez ilkinden neden ayrıldım peki. O yüzden ben hiç düşünmüyorum mesela tekrar evlilik.Evet mutlu evlilik var. Ama bu soruya cevremde gordugum bi evlilik ornegiyle cevap vermek istedim. Risk olup olmadigini sormuşsunuzya hani. Cevremde 2 ayri kadin esleri aldattigi icin ilk evliliklerinden ayrilmislar.ikiside suan 2. Kere evlendiler ve bu maleseef 2. Eşlerde aldatiyor. İkiside suan hala evli kalmaya devam ediyor.Bir kadinin haberi var bundan digerinin haberi bile yok. Aldatma tabiki bosanma sebebidir ama sizin sebebiniz ne bilmiyorum sebebiniz her ne ise yeni yapacaginiz evlilikte olmama garantisi yok malesef oyuzden esinizin iyi yonlerine odaklanmanizi oneririm.aldatma siddet vs yoksa uzlasabileceginizi dusunuyorum. Sizin duygularinizi da anliyorum yoruldugunuzu dusunuyosunuz bi sans daha verip en azindan o pismanligi yasamamis olabilirsiniz. Omur boyu aklinizda soru isareti olarak kalmaz en azindan.
Mesela şöyleSizin istediğiniz cevap burdan çıkmaz size. 2.evliliginde çok mutlu olan da var, mutsuz olup ayrılan da. Bu motivasyonla bosanmamalisiniz. Bundan sonra biri olmasa bile bu evlilikte durmak istemiyorum noktasindaysaniz bosanin.
4 aydır ayrı yaşıyoruz.. benim gözümde eş yok zaten bosanacagim da ama işte düşünceler.. hislerim bitikbence bir süre 3 ay kadar ayrı evlerde yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?