- 23 Ocak 2012
- 505
- 15
- 298
- Konu Sahibi Karagozlum87
-
çok fazla dalma o konulara psikolojiyi evet bozuyor. ama korkma da mutlu evlilik yok mu diye.. Tabii ki de var olmaz olur mu.Mutlu olan buraya gelip ben mutluyum neden? şeklinde konu açmayacağına göre
ben 4 yıllık evliyimşu ana kadar eşimle neden evlendim ben diye kendime dahi hiç sormadım.onunla iyi ki evliyim, onunla mutluyum Allah bozmasın bizim aramızı sevgimiz mutluluğumuz daimi olsun. tek tük kaynana temelli sorunlar oldu ama onlarda bile eşimle kavga etmedik yine berabe oturduk ne yapmamız lazım gibisine bir yol bulmaya çalıştık. Ben onu çok seviyorum anlayışına bayılıyorum ölüyorum bitiyorum. bu mutluk hep olsun ilerde çocuklarımda böle bir ortamda büyüsün çok istiyorum inş. hep böle sürer
Cevaplar icin tesekkur ederim hepinize, tabi ki herkes mutsuz diye birsey yok ama konularin cogu e$ler ve aileleriyle ilgili olunca valla gozum korktu birden :26:
Onceleri feminist olan arkadaslar adina da sevindim :) Allah cekemeyecegimiz kaldiramayacagimiz dert vermesin
feministliğinde derecesi vardır. ben mesela kulüplerine bile üye olabilen biriydim yaninişanlıma söylemedim bile o hallerimi düşünün artık o kadar değiştim. duan için tesekkür ederim sende nişanlıymıssın. allah sanada çook mutlu bir ewlilik nasip etsin..
Amin canim insallah...
Herkese tesekkurler, ama ben insanlar neden mutlu oldugunu aciklamaz diye dusunmedim. Sadece o kadar cok konu varki o yuzden butun erkekler bu kadar kotu mu demekten ala koyamadim kendimi bu yuzden de sormak istedim bu soruyu... Tabi ki herkes her derdini belli etmez ama acilan konularin coguda aldatma vs olunca yorumlarin bi coguda her erkek aldatir, erkek milleti degilmi vs olunca bi an tedirgin oldum. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?