Kötü ve çıkarcı insanlar seni mecbur bırakıyor böyle olmaya bizim gibi duygusal merhametli insanlar için savunma mekanizması bu davranışlar biri içeri girip incitemesin diye bende aynıyım malesef bizi bu hale getirenler utansın
Tabiki hepimiz insanın derdimizi boşaltıp deşarj olmak istiyoruz ben mesela kızkardeşimle dertleşirim güvenirim cok bağlıyızdır gidipte işyerinde anlatmam yada başka bi yerde iyi bir dostuna anlatırsın yada ben çok dost kazığı yediğim icin kardeşimden öteye anlatmıyorum
Tabiki hepimiz insanın derdimizi boşaltıp deşarj olmak istiyoruz ben mesela kızkardeşimle dertleşirim güvenirim cok bağlıyızdır gidipte işyerinde anlatmam yada başka bi yerde iyi bir dostuna anlatırsın yada ben çok dost kazığı yediğim icin kardeşimden öteye anlatmıyorum
Benimde kızkadeşimle 1 yaş var ikiz sanarlardı bizi iyiki var :)) o varken en kral arkadaştan daha iyidir bana şanslısın uzaklarda arama derttaşını :))
Benimde kızkadeşimle 1 yaş var ikiz sanarlardı bizi iyiki var :)) o varken en kral arkadaştan daha iyidir bana şanslısın uzaklarda arama derttaşını :))
Bizi hala ikiz sanarlar ama bana çok kızar arada 1 yaş var ama bazen ablalık yapası tutar deli gibi kavga ederiz ama deli gibi de birbirimizi severiz sizde öylemisiniz
Bizi hala ikiz sanarlar ama bana çok kızar arada 1 yaş var ama bazen ablalık yapası tutar deli gibi kavga ederiz ama deli gibi de birbirimizi severiz sizde öylemisiniz
Evet başkalarının yanında bana abla der kendimezken asla abla demez çok zıtız ama bende ablalık yaparım dışarı çıkmasına bile karışırım biliriz ki kavga etsek bile bizi bizden başka düşünen olmaz cok farklı bi duygu canim kardeşim benim Teyze olacak şimdi heyecanlı :))
Evet başkalarının yanında bana abla der kendimezken asla abla demez çok zıtız ama bende ablalık yaparım dışarı çıkmasına bile karışırım biliriz ki kavga etsek bile bizi bizden başka düşünen olmaz cok farklı bi duygu canim kardeşim benim ❤Teyze olacak şimdi heyecanlı :))
Mutsuzsundur ama mutlu taklidi yaparsın paran yoktur paran var gibi yaparsın aglarsın insanların görmedigi yerde insanların gördügü yerde de gülüyor gibi yaparsın açsındır tok taklidi yaparsın güçsüzsündür ama çok güçlü durursun ayakların yerde saglam gibi yaparsın senden çekinirler işte ben tam böyleyim derdim var sorunum var acılarım var insanoglu kuş misali bugün varız yarın yokuz diyemi bu kadar sorun sıkıntı