Merhaba arkadaşlar gördüğünüz gibi 20 haftalık hamileyim
Hamileliğimin başından beri yaygın anksiyete ve yoğun depresyonla öyle bir mücadele içindeyim ki
Sanırım yaşayan bilir çok zor günler geçirdim tam artık toparlanıyorum derken
Dün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kordonunda tek arter tek ven yani 3 damar olması gerekirken 2 damar bulunduğunu öğrendim
Kendi çok iyi testlerimiz iyi organları gelişimi de çok iyi ama doktorum öyle olumsuz konuştu ki bugün neredeyse bütün gün ağladım
İleride gelişim geriliği olabilir miş amniyosentez yaptırmam gerekebilirmiş bunun gibi daha neler neler...
Biliyorum bebeğe de kendime şuan zarar veriyorum ama ne yapacağımı nasıl bu durumu düşünmemem gerektiğini bilmiyorum
Sıkıntıdan her yerim kaşınıyor.. Engel olamıyorum kendime..
Birde benim gibi hamilelikle birlikte psikolojisi daha kötü olmuş biri bunları duyunca resmen beynim gittii...
Daha hamilelik fikrine yeni yeni alışmaya çalışırken böyle bir şey duymak beni mahvetti..
Hayat çok zor herşey şuan gözümde öyle çok zor ki öyle anlamsız ki... Nasıl toparlayacağım kendimi hiç bilmiyorum
Herşeyden çok korkuyorum hiç birşeyden zevk almıyorum...
öncelikle çok geçmiş olsun, yaşadığın durumu çok iyi anlıyorum, ben de kazara hamile kaldım, hiç istemiyordum, aldırmayı bile düşündüm,
sonra tam alışırken daha 20. haftamda tansiyonum yükselmeye başladı, preeklampsi geçirdim, hastanelerde yattım, 1 ay boyunca başımda 3 doktor bekledi, sonunda 36 haftayı gördük ve doğum yaptım. sonra lohusa depresyonu v.s. v.s.
bence kendini başka şeylere odakla, sürekli alışveriş sitelerini dolaş, çocuğuna araba bak, oda bak, internette çok araştırma yapma yaşadığın durumla ilgili, çünkü karşına sürekli felaket senaryoları çıkacaktır.
doktoruna güveniyorsan onunla devam et ama kafanda en ufak bir soru işareti bile varsa bir perinatolog (riski gebelik uzmanı) bul ve kontrollerini o yapsın.
Beni siz anlarsınız ozaman bende açıkçası ilk zamanlar sizin gibiydim ama sonra bebeğimi çok sevdim çok istedim bu ruh halinden kurtulamıyorum..
Epey toparlamıştım ama bunu duyunca tekrar başa dönmüş gibiyim
Hani derler ya Allah ağzının tadını bozmasın diye ne önemli birşey izlediğiniz birşeyden içtiğiniz kahveden bile zevk almak..
Doktoruma güveniyorum zaten şuan başka birşey duyarım diye başka doktora gidemiyorum
Bebeğimin sağlığı iyiymiş onda bir problem zaten yokmuş ama ileride oluşabilecek şeyler hep kafamda hep aklımda..
Beren çok teşekkür ederim desteğin için.. Çok haklısın ama elimde değil.. Nasıl aşacağım bu durumu bilmiyorum..
Ablan içinde çok üzüldüm bir kere psikoloji bozulunca toparlanmak çok zor gerçekten.
O kadar çok dua ediyorum ki hamileliğimin başından beri zaten Allah'a sığınmasaydım herhalde kafayı yerdim..
Okuduğum zaman hep rahatladım..
Hamileliğimin başından beri yaygın anksiyete ve yoğun depresyonla öyle bir mücadele içindeyim ki
Dün ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kordonunda tek arter tek ven yani 3 damar olması gerekirken 2 damar bulunduğunu öğrendim
Kendi çok iyi testlerimiz iyi organları gelişimi de çok iyi ama doktorum öyle olumsuz konuştu ki bugün neredeyse bütün gün ağladım
İleride gelişim geriliği olabilir miş amniyosentez yaptırmam gerekebilirmiş bunun gibi daha neler neler...
Biliyorum bebeğe de kendime şuan zarar veriyorum ama ne yapacağımı nasıl bu durumu düşünmemem gerektiğini bilmiyorum
Birde benim gibi hamilelikle birlikte psikolojisi daha kötü olmuş biri bunları duyunca resmen beynim gittii...
Daha hamilelik fikrine yeni yeni alışmaya çalışırken böyle bir şey duymak beni mahvetti..
Hayat çok zor herşey şuan gözümde öyle çok zor ki öyle anlamsız ki... Nasıl toparlayacağım kendimi hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?