• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu musun? Gidiyorum

Bende bugün oğlumun ve kendi esyalarimi topladım . İnan içim parçalandı . KufretttiM icimden . Ağlamicam artık . Dimdik ayakta durucaz Allahın izniyle ..
Aynen canım sabır biryere kadar. Oğlunuz var yanlız değilsiniz insanın çocuğu zaten Bir Ömür yoldaş gerisi teferruat bu devirde

Esyalarimi bir bir topladım, bu gün ilk defa bu kadar kararlı hissediyorum, mutlu musun? Gidiyorum iste, istediğin oldu. Hani hep işine gelmiyorsa git, katlanamiyorsan neden yanımdasın diyordun sonra da pişmanım diye sarılırsın benim de hemen yağlarım erirdi... Bu defa oyle olmayacak... tamam istediğin oldu bak, gözümdeki yasları silerek, anılarımı evimizden toplayarak gidiyorum, duvardaki resimlerimizi sana bırakıyorum, cunku ben guzel günleri düşünüp Zayıf düşmek istemiyorum. Evde kökümün oldugu tek Parça eşya bırakmayacağım. Cunku kokuma bile hasret kalacaksın. Hani kimse beni boyle sevmedi Demiştin ya, sen sevilmeyi degil kendine acı çektirmeyi seviyorsun, acı çekmeye alışmış ve acı çekmeyi seven bir insana ne yapılabilir ki? Bu bavullar kac defa toplandı? Ben hatırlamıyorum ama bu defa açılmamak üzere toplandı onu biliyorum. Hep kendime sordum insan cok sevilmekten nasıl bıkar diye? Kendine deger verilmesinden nasıl bıkar diye hic cevabını bulamadım. Hic mi korkmadın bir gün gider diye? Hic mi düşünmedin Sabri tükenir diye, hep alttan alır hep peşimden koşar mi sandın? Sana demedim mi defalarca bir gün tükeneceğim diye? Niye inanmadın? Ben sana ne Yaptım bir turlu anlamadım. Derdini dinledim, korkularını yenmeni sağladım neden sen hep geçmişimde meşgul olup bu günümüze bakamadın, sana kac defa dedim acıyor canım yapma... Desem yaralarımı bende insanım beni o günlerle degil bu günumle değerlendir dedim, bizden öncesi degil bizden sonrası onemli dedim neden anlamadın be Ela Gözlüm, o kirpiklerin yüreğime saplanmayacak artık ben Gözlerine bakamayacağım cunku. Yaktın yüreğimi en cok sen yaktın, cunku bu hayatta en cok sana güvendim ben, beni incitmez dedim, ama nasıl da yanılmışım. Simdi pişmanlığın boş, yüreğimin dermanı yok inanmaya. Bu aksam vedalasacagiz ama ben bu defa ağlamayacağım, giderken beni güçlü hatırla. Sen beni sevgimi haketmedin be, artık seni çekmek istediğin acılarıyla başbaşa bırakıyorum. Ciğerin yanacak biliyorum yansın cunku benimki de cok yandı. Benim adımı ahlarla anacaksın. Kokuma hasret kalman dileğiyle...
Bunu keşke bir not olarak bıraksaydın..

Hayır bir erkek kardeşim biliyor aileme kendimi hazır hissedince söyleyeceğim babam beni affetmeyecek
Deme boyle ya hangi baba kizinn mutsuzlugunu ister.baslarda kizar belki ama sonradan gecer.hem esinin yaptiklarina hak mi veriyor ki seno affetmesin

Deme boyle ya hangi baba kizinn mutsuzlugunu ister.baslarda kizar belki ama sonradan gecer.hem esinin yaptiklarina hak mi veriyor ki seno affetmesin
Cunku ilk evliliğimde babam onaylamadı ikincisinde bizim Orali biri olsun dedi yine benim dediğim oldu ondan.

Esyalarimi bir bir topladım, bu gün ilk defa bu kadar kararlı hissediyorum, mutlu musun? Gidiyoonc, istediğin oldu. Hani hep işine gelmiyorsa git, katlanamiyorsan neden yanımdasın diyordun sonra da pişmanım diye sarılırsın benim de hemen yağlarım erirdi... Bu defa oyle olmayacak... tamam istediğin oldu bak, gözümdeki yasları silerek, anılarımı evimizden toplayarak gidiyorum, duvardaki resimlerimizi sana bırakıyorum, cunku ben guzel günleri düşünüp Zayıf düşmek istemiyorum. Evde kökümün oldugu tek Parça eşya bırakmayacağım. Cunku kokuma bile hasret kalacaksın. Hani kimse beni boyle sevmedi Demiştin ya, sen sevilmeyi degil kendine acı çektirmeyi seviyorsun, acı çekmeye alışmış ve acı çekmeyi seven bir insana ne yapılabilir ki? Bu bavullar kac defa toplandı? Ben hatırlamıyorum ama bu defa açılmamak üzere toplandı onu biliyorum. Hep kendime sordum insan cok sevilmekten nasıl bıkar diye? Kendine deger verilmesinden nasıl bıkar diye hic cevabını bulamadım. Hic mi korkmadın bir gün gider diye? Hic mi düşünmedin Sabri tükenir diye, hep alttan alır hep peşimden koşar mi sandın? Sana demedim mi defalarca bir gün tükeneceğim diye? Niye inanmadın? Ben sana ne Yaptım bir turlu anlamadım. Derdini dinledim, korkularını yenmeni sağladım neden sen hep geçmişimde meşgul olup bu günümüze bakamadın, sana kac defa dedim acıyor canım yapma... Desem yaralarımı bende insanım beni o günlerle degil bu günumle değerlendir dedim, bizden öncesi degil bizden sonrası onemli dedim neden anlamadın be Ela Gözlüm, o kirpiklerin yüreğime saplanmayacak artık ben Gözlerine bakamayacağım cunku. Yaktın yüreğimi en cok sen yaktın, cunku bu hayatta en cok sana güvendim ben, beni incitmez dedim, ama nasıl da yanılmışım. Simdi pişmanlığın boş, yüreğimin dermanı yok inanmaya. Bu aksam vedalasacagiz ama ben bu defa ağlamayacağım, giderken beni güçlü hatırla. Sen beni sevgimi haketmedin be, artık seni çekmek istediğin acılarıyla başbaşa bırakıyorum. Ciğerin yanacak biliyorum yansın cunku benimki de cok yandı. Benim adımı ahlarla anacaksın. Kokuma hasret kalman dileğiyle...
Durumlar nasil acaba bilgi verirmisinz?
Sizin icin dua ettim Rabbim hayirlisi ise baristirsin sizi tum kalbinizle bir olun.. hayirszsa eger biran once aci

eşinize hitaben yazdıgını mektupları ne burada bıze paylasın
nede esınıze verın
evet bır evlılık yıkılıyor olabılır bunun cok acıda oldugunu bılıyorum ama bunu bu sekılde okumak benı o duygulara suruklemıyor. benı suruklemedıgı gıbı esınzıe vermenızde hos degıl

Back
X