- 27 Haziran 2020
- 11
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi evliamamutlumu
Herkese merhabalar. Kısaca kendimden ve hayatımdan bahsedip beni tanımayanlardan yardım almak istiyorum. Ben 28 yaşındayım. Eşim ile 4 yıldan fazla süredir tanışıyoruz. Ağustos ayında 1.evlilik yıldönümümüz olucak. İkimizde birbirimizi çok severek evlendik. hatta 1 sene önce evlenecektik benim ailem istemediği için 1 sene kadar yine görüşmeye devam ettik ve sonunda ailemi evlilik konusunda ikna ettim ve evlendik. Başlarda herşey çok güzeldi diyebilirim. Ancak son birkaç aydır problemlerimiz ve kavgalarımız çok arttı. Trip atan, kavga çıkaran genellikle hep benimdir. Ama bana göre durup dururken değil. Hele şu korona günlerinde benim işyerim 2 ay kapalı olduğundan ben tüm gün evdeyim eşim gün aşırı işe gidiyor. Normalde ev hayatına alışık olmadığım için çok sıkılıyorum.eşim uzun saat çalışıyor ve neredeyse günün 12 saatini onu görmeden geçiriyorum. Normalde bende çalışırken bunu bu kadar sorun etmiyordum. Ancak şöyle bir sorun var benim eşim 32 yaşında ama 50 yaşında gibi. Evliyiz sürekli evde olmak istiyor. Koltuğuna yatıp tv izleyip göbeğini büyütme peşinde. Bense çok evde oturmak istemiyorum hele ki şu dönemde zaten full evdeyim. Önceden 2mizde çalışırken bir de 9 da 10 da uyuması vardı. Tv karşısında uyuyordu her akşam. Dayanamadım konuştum toparladı kendini bu seferde benim 11 12 gibi uykum geliyo hadi yatalım diyorum benim uykum yok diyo gelmiyor. Ben yatağa geçiyorum 1 de 2 de geldiğini duyuyorum. Tabi cinsel hayatta neredeyse sıfırlandı diyebilirim. Pazar günleri olmasa cinsel hayatta yok. Aldatılıyor olabilirsiniz diyeceksiniz biliyorum çünkü bende öyle düşünüyorum ancak herhangi bişeyini de yakalamadım. Geçen gün artık sinir krizi geçirip yanında 1.5 saat hıçkırarak ağlamışım psikolojim gerçekten çok bozuk. Ama artik onun da bozuk sabah yine kavga ettik. Az önce aradı boşanmak istiyosun dimi bahane buluyosun diyor. Benimde psikolojim bozuk artik hasta olcam bende biliyorum iyi değilim diyor. Ben deseniz sık sık baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum. Severek evlendik nasıl bu hale geldik anlamıyorum. Ben sorunları konuşup çözmek istiyorum. Ama ya kavga ediyoruz ya da kabul etss bile düzelmiyor. Ha bi de sohbet falan da yok eve geliyor yemek yerse yiyor sonra yatana kadar haberlere bakar, oyun oynar. ( çok uzun yazdım kusura bakmayın. Cevap verecrk arkadaşlara teşekkürler. )