• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu muyum bilmiyorum

Evliliğin başlarında insanlar beklentileri ile uyusmayinca fazla tepki verebiliyor ancak evlilik oturdukca karşılıklı fedekarliklarla kavgalar azalıyor bence

Size direk Aldatıldığınızı düşündüren şey ne oldu ? Bir de evlenmeden önce gezmeyi seven sosyal bir insanmıydı ?

Ben de 2 senelik evliyim ve anlattıklarınız bana geçtiğimiz yılı hatırlattı. Biz de 1. Yıl zamanları böyle boş şeylerden kavga ediyorduk, sıkılıyorum triplerine giriyordum. Öyle bir kavga ediyorsun ki o dönemde öldüresin geliyor onu bir daha hiç sevmeyecekmişsin gibi bir gıcıklık. Ama geçiyor. Bebeklerdeki 2 yaş sendromu gibi bişey olduğunu düşünüyorum. Bizim kendiliğinden geçti, gayet eskiden olduğu gibi uyumlu ve mutluyuz çok şükür. Siz de atlatacaksınız diye düşünüyorum, umarım öyle olur. Biraz sabredin ve anlayışlı olun, eşinizin bir yanlışı yok gibi.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Zaten evlenenlerden çok duyardım evliliğin ilk yılı çok zordur gibi. Gerçekten de biraz öyle bence. Ama burada konuyu açtıktan sonra eşimle bir karar aldık sağolsun bugün bizim miladımız olsun. Bugün yeniden evlendik dedi. Ve nazar değmesin o günden beri gayet iyiyiz.eskisi gibiyiz.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Zaten evlenenlerden çok duyardım evliliğin ilk yılı çok zordur gibi. Gerçekten de biraz öyle bence. Ama burada konuyu açtıktan sonra eşimle bir karar aldık sağolsun bugün bizim miladımız olsun. Bugün yeniden evlendik dedi. Ve nazar değmesin o günden beri gayet iyiyiz.eskisi gibiyiz.
Sizin adınıza çok sevindim, daim olmasını dilerim 🙏🏼 Sakin olmaya çalışın, kırıcı kelimeler kullanmayın..

Back
X