İlk taşı ben atayım ; Gurursuuuzzzzzzzzzzz, haadsizzzzzzzzzzz.... İnsanda azcık kadınlık gururu olur. Senin gibiler yüzünden bu hale geldikkkk zatennnnnnnnnnnnn
hıhhh söyleyene bak

hanımm hanımmmm

senin herifte aldattı unutmuşsun bakıyormda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk taşı ben atayım ; Gurursuuuzzzzzzzzzzz, haadsizzzzzzzzzzz.... İnsanda azcık kadınlık gururu olur. Senin gibiler yüzünden bu hale geldikkkk zatennnnnnnnnnnnn
çok merak ettim sen nerede yaşıyorsun?
hayaller aleminde mi ? harikalar ülkesinde mi???
çocuk olunca sana mı bağlanacak? eve mi bağlanacak? çocuğa mı bağlanacak?
hıhhh söyleyene bakher şey yuvam için
hanımm hanımmmmfitne sokma kalbime ayırma beni kocamdan
senin herifte aldattı unutmuşsun bakıyormda![]()
çok merak ettim sen nerede yaşıyorsun?
hayaller aleminde mi ? harikalar ülkesinde mi???
çocuk olunca sana mı bağlanacak? eve mi bağlanacak? çocuğa mı bağlanacak?
afganistanda yaşıyorum
şaka yapıyorum tabi:) bekarım ben, sevgilim yok... aşk her şey değil,ben her şeyim,onurluyum
beni aldatanbiriyle ayrılırım tabi. şaştım konu sahibine. ayrıl dediniz ayrılmadı bende bu yolu deneyem dedim![]()
Ama ben kadınlık yapmıyordum da ondan öyle oldu, hepsi benim suçum yani
Derinss doğru söylüyor. Bandırmaktan hiç hoşlanmam. Susayım en iyisi :)
diceğimi dedim telefonlar kapandı bu iş bugün bitmiştir yarın ilk iş yeni hat almak..
simdimi arayip bitirdinne dedi peki
![]()
simdimi arayip bitirdinne dedi peki
![]()
gaza gelme canım hemen bak istemiyorsan ayrıl burda dedik diye değil .sonra üzülme yani .
evet şimdi aradım ne olduğnu şaşırdı çalışıyo çok konuşamadı gece arıcam konuşucaz dedi konuşcak bişey yok diyip pat kapadım herşey kapalı yeni hat alınca herşey tamamdır yalnız ev teli sıkıntılı biraz