mutlu muyum, mutsuz muyum onunla bilmiyorum :((

İlk taşı ben atayım ; Gurursuuuzzzzzzzzzzz, haadsizzzzzzzzzzz.... İnsanda azcık kadınlık gururu olur. Senin gibiler yüzünden bu hale geldikkkk zatennnnnnnnnnnnn :19::19::19:

hıhhh söyleyene bak:63: her şey yuvam için

hanımm hanımmmm:57: fitne sokma kalbime ayırma beni kocamdan

senin herifte aldattı unutmuşsun bakıyormda:20:

Bandiri bandiridi ban ban ban Zeboş :18:
Konuyu dağıtmak geyiğe çevirmek vs vs :52:
Be Careful

çok merak ettim sen nerede yaşıyorsun?

hayaller aleminde mi ? harikalar ülkesinde mi???

çocuk olunca sana mı bağlanacak? eve mi bağlanacak? çocuğa mı bağlanacak?

afganistanda yaşıyorum:3:

şaka yapıyorum tabi:) bekarım ben, sevgilim yok... aşk her şey değil,ben her şeyim,onurluyum

beni aldatanbiriyle ayrılırım tabi. şaştım konu sahibine. ayrıl dediniz ayrılmadı bende bu yolu deneyem dedim:34:

hıhhh söyleyene bak:63: her şey yuvam için

hanımm hanımmmm:57: fitne sokma kalbime ayırma beni kocamdan

senin herifte aldattı unutmuşsun bakıyormda:20:

Ama ben kadınlık yapmıyordum da ondan öyle oldu, hepsi benim suçum yani :14:

Derinss doğru söylüyor. Bandırmaktan hiç hoşlanmam. Susayım en iyisi :)

Son düzenleme:
çok merak ettim sen nerede yaşıyorsun?

hayaller aleminde mi ? harikalar ülkesinde mi???

çocuk olunca sana mı bağlanacak? eve mi bağlanacak? çocuğa mı bağlanacak?

Çok haklısın....

Evli çocuklu ne erkekler var ihanet eden...

Allah başa vermesin bu haysiyetsizleri. Yaa aklım almıyor. Büyük konuşmayı sevmem hatta adetim değildir ama bu konuda hiç küçük konuşamayacağım. Bile bile, beni aldattığını bile bile onunla olmak hee....

Onurum şerefim haysiyetim kadınlık gururum aşkım sevgim emeklerim var benim. Elin oğlu gelip de bunların üzerine, benim üzerime gül koklayamaz. Koklarsa da bir kez koklar, ikincisine müsade etmem. İşte kapı işte sapı.

afganistanda yaşıyorum:3:

şaka yapıyorum tabi:) bekarım ben, sevgilim yok... aşk her şey değil,ben her şeyim,onurluyum

beni aldatanbiriyle ayrılırım tabi. şaştım konu sahibine. ayrıl dediniz ayrılmadı bende bu yolu deneyem dedim:34:

çok alemsin valla:))))

ben de masallar diyarından biri çıkmış gelmiş sandım...

alemsiniz arkadaslar gülmekten karnıma ağrılar girdi:9::9:

konu sahibi yol yakınken kaç kurtul derim ben..

kesinlikle ayrıl.
birdaha beni arama istemiyorum de. çık git hayatından.
gerekirse telefon numaranı değiştir ama ayrıl.
onurunu zedeleme daha fazla o iğrenç adamla ilişkini devam ettirerek.
yoksa ilerde çok pişman olursun canım. yolun başındayken bitir.
birlikte olduğunuz her geçen sene acını dahada arttırır.

valla canım eski sevgilisiyle konuşmuşsa onla konuşmaya cevam etsin sen albaşını git valla.23 yaşındasın başkasını bul yani ne böle acı çekicen .
arkadaşlar siz geyik yapmışınız ama geçenlerde bir arkadaşı eşi dövmüş boşan dedim diye neler dedi bana ya .artık bu tarz konulara yorum yapmak istemiyorum yani dayanamıyorum gerçi haksızlığa gelemiyorum .biz kadını koruyoruz kadın kocasını koruyor şaka gibi ya .aslında öle değildi böledi vs .madem memnunsun ne açıyorsun buraya o konuları yani.

valla canım eski sevgilisiyle konuşmuşsa onla konuşmaya cevam etsin sen albaşını git valla.23 yaşındasın başkasını bul yani ne böle acı çekicen .
arkadaşlar siz geyik yapmışınız ama geçenlerde bir arkadaşı eşi dövmüş boşan dedim diye neler dedi bana ya .artık bu tarz konulara yorum yapmak istemiyorum yani dayanamıyorum gerçi haksızlığa gelemiyorum .biz kadını koruyoruz kadın kocasını koruyor şaka gibi ya .aslında öle değildi böledi vs .madem memnunsun ne açıyorsun buraya o konuları yani.tanımam etmem banane ayrılsa sanki iyiliği için deriz anlamazlar hani karı-koca arasına girilmez derler ya anladım yani neden dediklerini.

diceğimi dedim telefonlar kapandı bu iş bugün bitmiştir yarın ilk iş yeni hat almak..

evet şimdi aradım ne olduğnu şaşırdı çalışıyo çok konuşamadı gece arıcam konuşucaz dedi konuşcak bişey yok diyip pat kapadım herşey kapalı yeni hat alınca herşey tamamdır yalnız ev teli sıkıntılı biraz

kabloyu kes, ailen sorarsada fare yemistir de :9:
keske bisekilde ev nosunuda degistirebilsen :ssz:

Back
X