mutlu muyum, mutsuz muyum onunla bilmiyorum :((

aldatıldınız ve bu kişiyle nasıl mutlu olabileceğinizi düşünüyorsunuz anlamadım gerçek mi bu ?

üzüldüğüm tek şey hakettiklerim bunlar değildi ben neler yaptım o ne yaptı tabiki böyle olsn istemezdim ama bu şekilde de kendimi yiyip bitrceğme böyle olması daha iyi oldu

daha iyisi çıkarr henüz başındasın yolun .ya zaten aldatılmaktansa böle kararlı ve güçlü davranmak daha iyi.bende bu şekilde ayrılmıştım neler söylüyordu bana yok bir daha olmaz yok o kadın arıyor beni başına birşey gelmişte bilmem ne .yuttum yuttum patladım birden esti bir gece telini,faecini,msnsini herşeyini sildim attım .içim acıdı mı evet hemde çok .o acıyı anlatamam çok kötüydü ama sonra alıştım azaldı azaldı bitti.hala arıyordu hırsını alamayıp bide beni kıskandırmak için birileriyle çıkmış onu anlatıyordu ezik insan .en son aradı açmadım .
yani bende yaptım bunu gururluyumdur bende .yediremiyorum sevdim mi evet hemde çok ama bitirmeyide bildim .eğer yapmasaydım evlenseydikde sürekli aldatılcaktım buna emninim .

2 senelik beraberliğim var farklı şehirlerdeyiz beni aldattı ve ben hala beraberim kaç kez ayrılmak istediğimi söyledim ayrılmıyoda ne yapıcğmı şaşırdım tekrar eski sevgili aramış bi gün bana sana haksızlık ettim dedi ertesi gün anlattı sürekli tlf meşgul sordum kendimden uzaklaştırmam gereken biri vardıonu uzaklaştırdım deyip geçiştirdi benim çok fazla dışarı çıkmamı bile istemez çok kıskanç ve bu yaz annesiyle tanıştırcak beni ben napıcam :(

tatlım 1.si seni hiç haketmiyo
2.si seven insan göz ucuyla bile başkasına bakmaz bakamaz.
3.sü evlenirsen sen bu kişiyle senii yine aldatacağı kesin bir şey.
4.süde evlilikte güven çok önemli bırak evlilikte aklının alacağı her konuda en basitinden bir kız arkadaşına bile güven çok önemlidir.Bu kişiyle hayatını heba etme derim ayrıl en ksa zamanda kurtul. yalan, aldatma daha yok yok bunda. yarın birgün evlensen seni eve kapatır, kıskanır güüüyaa ama kendiside her haltı yer.:47::47::47:

afferim sana ayrılmışsın yeni okudum. sen kendini neye yakıştırırsan başkasıda ona yakıştırır. sonuçta kaybettiğin bir şey yok. elini öpen seni baş tacı eden alsın valla.:16::16::16:

Son düzenleme:
sahiden aldatıldın mı leonela?

bulmuş senin gibi kadını bi de aldattı mı?

Yok canım, bildiğim hiç aldatılmadım.
Zaten hayatımda bir kişi oldu bugüne kadar.
Onda da yakaladığım olmadı. Ama eminim aldatmıştır. :)

eminim şimdi deli olmuştur yarın çıkıp gelmesin bu başıma haberlere bide ben çıkmayım :)))

çok doğru diyorsun... paçozlar daha çekici geliyor herhalde

hee beni aldattığı kadını görseniz yani valla kıskandığım için demiyorum asla .neyse yahu .zaten erkekler böleee.hülya avşara bak bide o kadına yani .dağlar kadar fark var .güzellikten sıkılıyolar demek kendilerini onlara yakın görüyolarrrr......

paçozla aldatıyorlar ama genelde .hani daha iyisine gitse canım yanmayacak yaniiii....

Aynen canım, hep bunu savundum zaten.
Aldatılan kadın, kendinden daha çirkin biriyle aldatılır hep.
Benimkinin, bana tercih ettikleri de eminim öyledir.​

Msj tekrarı............

Son düzenleme:
Back
X