Mutlu Olamıyorum...

Arkadaşım bu kadar dert ediyorsun, psikolojin bozulmuş ama elalemin ağzına laf vermemek için o evden çıkmam diyorsun. Kimdir Allah aşkına bu elalem? Sizin hakkınızda ne düşündükleri çok mu önemli gerçekten?

Ne olabilir mesela? Akrabaları gelip kapısına mı dayanacak? Pencereye domates mi atacaklar? Cidden, alay etmek için değil, ama nasıl bir problem olacak anlayamadığım için soruyorum. Ben ömrümüm bir çok döneminde aralıklı olarak yalnız yaşadığım oldu. Eve geliyorsun bir kere huzurun var. Dökül, saçıl, salonuna uzan. Keyfin yerindeyse buzdolabını zevkine göre doldur. Akşam istediğin yemeğini ye, filmini aç seyret. Dırdır eden yok, kavga gürültü yok... gayet de güzel oluyor. He yanlız başıma korkuyorum, hayatla tek başıma yüzleşemem, elektrik kira yetişemem deyin anlarım. Ama bu "elelam ne der" sadece kendi korkularıyla yüzleşemeyen insalar için bir kılıf, arkasına saklanacak bir bahane bence.

Elalemin kendi derdi kendine yeter bu devirde, kimsenin başkalarının hayatını iplediği yok diye düşünüyorum.

Bunun zaten ailesi yok diyip zarar vermek isteyenler olabilir.Onu kastettim.Ne bileyim biriyle tanışır,adamın ailesine bu kızın kimi kimsesi yok denirse farklı bir durum olur, kötü de olsa bir ailesi varsa farklı.Elalem ne der tırı vırısı beni ırgalamaz.ama bu söylediğim şeyler hayatın gerçekleri.Sadece bir örnek bu.İster beğen ister beğenme.

okadar basit değil lisedeyken okula gelip okuldan aldılar o zmnlar okutmayacaklardı hatarım vardı yanlışa düşmüştüm herşeyi yapabilecek kapasitedeler

Bir sürü insan, ki doğunun ücra yerlerinde bile ailesi olmadan tek yaşayabiliyor. Büyük şehirde, güvenlikli bir sitede otursun ne olacak ki? Ki zaten insanın başına bişey geleceği varsa yolda giderkende olur. Neyse konu sahibine zarar veren ailesi olduğu için benzer tavsiyeler verilmiş...ister beğen ister beğenme derken ki tavrınız çirkin, fikir beyan ediyoruz sadece burada.

okadar basit değil lisedeyken okula gelip okuldan aldılar o zmnlar okutmayacaklardı hatarım vardı yanlışa düşmüştüm herşeyi yapabilecek kapasitedeler

Hakkınız da en hayırlısı olsun inşallah. Umarım sevdiğiniz insanla güzel bir yuva kurarsınız, bu kurtuluşunuz olur. En azından ekonomik özgürlüğünüzün olması güzel.

yektaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................kuzum benim..................

aile sefil de eder vezirde,bizi de sefil etti.iyi insanlar,kızlara değer verilir falan bu iyi aile anlamına gelmiyor,kötü aile,kötü aile düzeni sebebi ile benimde karakterim bozuldu,insan ilişkilerim kötü oldu,iyi eğitim alıp iyi bir iş edinemedim,odacı formatında kalakaldım,çok hata yaptım,saçmaladım,hep mutsuz oldum,evlilik falan yapmadım.malesef bozulan kişilik ve hayatı sonradan onarmak zor yada imkansız.ben müzikle,kitapla,kuşlarla,tv ile,yürüyüş ile kanayan yaralarımı sarıyorum.bence sizde yaralarınızı sarın,kanayarak yaşamayı kabullenin.

Az çok yorumlardan biliyorum sıkıntılarını
Evet psikolojin iyi dğeil bu yorumlarına da yansıtıyor
20 binlik mobilya alan baban keşke bi başını okşamayı öğrenseydi anneni aldatmasını geçtim
Geçmiş için birşey yapamazsın ama geleceğin için herşeye herkese sünger çek
Tek başına yaşa cidden
Sözlenmeyi düşündüğün adamdan da ayrıl daha şimdiden sana görmemiş diyosa saygı çok çabuk yitirilir, durumundan malzeme çıkarmaya başlamış bile..

durumunuz için herkesi suçlamışsınız ama kendinize dönmeyi unutmuşsunuz.
hayat ve insanlar izin verildiğinde sınırsız zalimlik yapma potansiyeline sahiptir.
başarılı ve mutlu olan insanlar bunun için gerçekten çabalayıp,olayların akışına kendini terketmeyenlerdir.
ölümden başka herşeyin çaresi vardır,bunu hiç unutmayın.
özgüveniniz için etrafınızda ciddi bir temizlik yapmanız şart.
mutluluğunuzu kişilere ve şartlara bağlamayın,inancınız sizi ayakta tutmalı,yani içinizden gelmeli.
iyi bir destekle ve beyni doğru kodlamakla[yapabilirim-başarabilirim gibi]bu durumun içinden rahatlıkla çıkarsınız.

yektaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................kuzum benim..................

Efendim kuzummmm şimdi gördüm yorumunuu

aynen öyle bende kitap okuyorum kendimce bişiler yapıyorum ama huzur olmadıktan sonra pek etkili olmuyor

Herşeye sünger çekilmiyorki kolayına bilmiyorum yapı meselesimi atamıyorum üzerimden ne geçmişi ne geleceği artık gelecekte mutlu olamayacağım evlilikte sorun yaşayacağım kimseyle anlaşamıyacağım gibi şeyler var kafamda gitmiyor bu düşünceler. Erkek arkadaşımlada zaten sürekli sallanıyoruz bunaldım artık.

Ben iyileşmedikten sonra bunları aşamıyorumki evet azim ettim maddi anlamda kendimi kurtardım bundan sora değişeceğini düşünmüştüm ama hayal kırıklığı sadece hiç birşey değişmedi. Bu kadar şey yaşıyorum sesimi çıkarmıyorum isyan etmiyorum ama artık psikolojim biraz olsun iyileşsin istiyorum etkilenmekten yoruldumm.Düşüncelerden yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…