Mutlu Olamıyorum...

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
.......................

Son düzenleme:
Evde ki sorun nedir tam olarak? Odanıza çekilip kendinize özel bir alan yaratamıyor musunuz?
Bir sevdiğiniz varmış; evlenip ayrılacaksınız o evden yani; bu geçici bir durum diye baktığınız ev yaşamınıza katlanılması daha kolay değil mi?

Sevgilinizi niye üzüyorsunuz peki? Tabi bir dereceye kadar size destek olmalı ama evde ki sorunların acısını ondan çıkarmak da doğru değil.

Canım evde atlatamadığın sorun nedir çok özel değilse sende oluşan bu güvensizliğin altında ne yatıyor merak ettim seni bu kadar mutsuz eden erkek arkadaşının da mutlu edemediği kadar güçlü :26:çok üzüldüm seni tanıyorum güçlü bir kızsın neyin sebep olduğunu bilirsin iyi olduğunu da bilirsin doktor ilaç herhangi bir şey önermedi mi konuşma tarzında mı geçiyor çok canım sıkıldı

Son düzenleme:
Eski konularımda bahsetmiştim bahsedeyim yine babam konuşma duyma engelli normal bir insan değil ha bundan asla gocunmadım.Annemse normal. Ama anlaşamadılar evlendiklerinden beri sürekli kavga oldu babam ailesindede ayrımcılık hep oldu bizi sahiplenmediler.Babam böyle olmasına karşın iyi bir işi ve geliri var. Ama böyle olmasına rağmen fakirlik çektik imrenirdik çocukluğumda.Amcam ailesiyle mangal yapardı biz bakardık .Yazları ailesiyle gezmeye giderdi imrenirdik.Böyle şeyler görmedik hiç. Annem kavga kavga edişlerinde evi bırakıp giderdi konuşulurdu geri gelirdi.Lise zamanlarında paranın kadınlara gittiğini anladık.Sürekli kavgalar ailede hiç bir zaman sevgi ortamı olmadı.Annem yaşadıklarını sürekli bize yansıttı.Üstüne ayrımcılık yapıyor erkek kardeşimle aramda.Bana küçüklüğümden beri hep sitem etmiştir.Onlada aramızda sıcak bir bağ yok babamla zaten olamaz çünkü babam normal biri olmadığı için detaylı düşünemiyor. O Liseye başladığım zamanda 13 yaşımdayken yine evi bırakıp gitti giderken bana ben gidiyorum arkamdan ağlayın isteyin böyle şeyler diyordu biri sorarsa bilmiyorum de nereye gittiğimi söyleme.Çocukluk çok hatırlayamıyorum zaten ama zaten evde babamın ailesinde ayrı baskı vardı kendi düşüncelerimi dile getiremiyordumki. Sora geldiğinde ben hep annemi şikayet etmişim herkes benim için nasıl bir çocuk diyormuş.O zmn 13 yaşımdaydım şuan 23 yaşımdayım değişen hiç bir şey hala herkes benim için ne biçim bir kız diyormuş.Üniversite zamanlarındada çok olaylar oldu babam git çalış para kazn vs şeyler diyordu ancak yiyorsun diyodu ki ben sadece lise 2 de 52 kiloydum ondan sora 48-45 arasıydım şuan 43 kiloyum.Bişekilde üniversiteyi bitirdim sınavıda kazandım ama neler neler duymadım korkularla sınava girdim ya kazanamazsam ne olacaktı?. Daha bir sürü şey şuanda babam evde yok 2 ay yakın son zamanlarında yaptığı şey evden kavga kaçıp babaanannemin yanına gidip 1-2 ay geçirip geliyordu şuan hala babaannemde.Evdeyse annemle anlaşamıyorum sürekli tartışıyoruz kavga ediyoruz çok kere saçlarımdan sürüklemiştir.Sokak ortasında üst geçidden geçtim die dahi tokat yedimm

Şimdi okuyunca senin adına dahada üzüldüm. ama hayat bu neler yaşayıp neler görücez daha
doktorlarıda bence boşver. zaten gitmişin bi olumlu etki alamamışın...
kendine sen yardım et. nelerden hoşlanıyosan neyi seviyosan onu yap...
mesela kitap oku....
kendi doktorun ol.. kacıp gitmek yada uzaklaşmakta konuların yada sıkıntıların cözümlenecegi anlamına gelmiyor...

Yapamıyorum bulunduğum ortamda yapamıyorum odamı dahi toplayamıyorum.Hİçbir şey yapasım gelmiyor.Evde iş yapmıyorum die neler duyuyorum ondan yemek istemiyorum ben yapma diyorum yapınca yemeyince laf oluyor. Yoruldum çok yoruldumm

Canım, çok haklısın bunalmakta. Maaşın ile geçinebilir misin? Mümkünse hiç durma. Kendi hayatını kur.

Depresif halin kendi iç dünyandan değil belli. Böyle bir aile ile herkes aynı ruh çöküntüsünü yaşardı.

Ama lütfen kendini koyverme; hayattan vazgeçme. Baksana böyle insanların içinde iken bile okuyup iş sahibi olabilmişsin. Demek bunlar seni dibe çekmese ayakları yere sağlam basan güçlü bir birey olacaksın. Kendi hayatına bak, ama geçmişe takılıp kalma. Önüne bak, güzel hayaller kur.

j
ben olsam yanlıs anlama eger maasın yetıosa kucuk bı ev tut cık eve derım

tehdıt demıssın gozununkarart cık bence ya hıc bısı yapamazlar

Son düzenleme:
2000 tl maaş alıyorum çok şükür ama çıkamam başka eve okadr güçlü değilim kaldıramam milletin lafların daha fazla mücadele edememm

2000 tl maaş alıyorum çok şükür ama çıkamam başka eve okadr güçlü değilim kaldıramam milletin lafların daha fazla mücadele edememm

Canım gerçekten çok zor bi çocukluk geçirmişsin ve halada etkisi altındasın.Ama lütfen bırak artık şu milletin laflarını.İnsanlar herşeye,her daim söyleyecek laf bulurlar.Hayatını millet ne diyecek diye düşünerek geçiremezsin ki.Bırak ne derlerse desinler.Senin hayatın,psikolojin milletin ne diyeceğinden daha değerli.Tek oda bi ev tut,ayaklarının üstünde durmaya çalış.Başka türlü olmaz.Kolay gelsin canım...

canım kısmen bende aynı şeyler yaşadım..
çok şükür bugun dimdik hayattayım..
kimse için deil kendin için mutlu olmalısın.. ben kendim ve kardeşlerim için varım.. diğerleri sonra gelir benim için..beni sevip değer veren erkek arkadaşımda dahil sonra gelir..
keşke terch zamanında herşeyi göze alıp farklı birşehir yazsaydın.. tabi bu artık olamaz..
senende dolu.. izin al ve tatile çık.. istersen tatile gittiğinde yerde çık gez.. istersen otelde bir odada saatler otur ağla düşün..
bu sana iyi gelecektir..
kendini dinlemene ihtiyacın var..
ailenede eğitim var benim bölümümle ilgili gidersin..

Son düzenleme:
Benim kimsem yok..Anca ölünce kurtulurum o evdende ölüm cikicak biliyorum.Isyerimdeki insanlara rezil oluyorum isime odaklanamiyorum gozlerim doluyo tutamiyorum yaslarimi.Doktora gidicem rapor vericek yine surekki izin aliyorum isyerimden isimdendr olucam isyerinin yakinda bi yere geldim oturdum agliyorum napayim ben bunaldim nefes alamiyorumm

Ben ayrı eve çık diyen arkadaşlarıma katılmıyorum.Yalnız kalırsan çevren seni rahat bırakmaz bu sefer.En kötü aile, ailesizlikten iyidir.Erkek arkadaşınla aranı düzelt, yapıcı olmaya çalış bence. Evlilik senin için iyi olacaktır inşallah.Ama ilişkide sorunlar varken olmaz.O yüzden bunun için çabala bence.

yekta seni tanımıyorum..
biri için yaşamayabilirsin.. ben kardeşlerim için varım dedim.. sende buda olmayabilir tabiki..
sende kendin için olabilirsin..
insanlara rezil oluyorum demişsin. NEDEN rezil oluyorum diye düşündünmü hiç?
kendin için ne yaptığı düşün biraz..
bu genç yaşında, tükenmişsin.. senin bu haline üzüldüm.. sende sadece kendini sev.. kendine değer ver..
kendin için, iyi olabilmek için bişeyler yap..
özür dileyerek söylüyorum ama, biraz atak olmalısın..olumsuzsun.. pozitif değilsin.. bu şekilde durman sadece seni çamur içinde batırır.. gittikçe iyi olamazsan.. sadece batarsın..

yekta, neler olmuş öyle kuzum yaa son zamanlarda sanırım iyice taşmışsın ondan dolayı bu gözyaşları.. görünen o ki ailenden sana bir fayda yok hatta hayatını mahvediyorlar, bu durumda erkek arkadaşınla aranı iyi tutup daha yapıcı olmaya bakmalısın nacizane fikrim. çünkü ne kadar yalnız olsakta etrafta sığınacağımız bizi koruyacağına inanacağımız birilerine ihtiyacımız var. ve erkek arkadaşın da seni seviyor.. bence evlendiğinde herşey daha güzel olur. sen yeter ki ümidini kaybetme, pes etme.. Allah da seni ailenle sınıyor demek ki.. lütfen sabret, geleceği düşün, güzel şeyler düşün.. ama sabırlı ol. ya da imkanın varsa ortamda uzaklaş tatil yap.. inan daha iyi hissedeceğine eminim.

Onlada olmuyor bir sürü şey yaşadık bana görmemişsin dedi daha neler neler dedi bu ilişkinin geleceği yok

yekta canım öncelikle sen hangi ildeydin anımsayamadım? yekta ailenler sıkıntılar var seni yıpratan öncelikle hiiç kimseye ihtiyacın yok anne bana sevgili heleki böyle yoruyorlarsa hiç yok. tek başına çokta güzel bir hayat yaşabilrsin önce buna inanmalısın bencede en doğrusu tek başına eve çıkman gerisini zamana bırakman

Beni rahat bıraksalar ben gider aparttada kalırım kendi kendimi geçindirirm ama yok öyle bir imkan zamanında tercih yapacağım zaman trabzon dışında heryeri yazıcaktım ama tehdit ettilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…