Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamıyorum bulunduğum ortamda yapamıyorum odamı dahi toplayamıyorum.Hİçbir şey yapasım gelmiyor.Evde iş yapmıyorum die neler duyuyorum ondan yemek istemiyorum ben yapma diyorum yapınca yemeyince laf oluyor. Yoruldum çok yoruldumm
Eski konularımda bahsetmiştim bahsedeyim yine babam konuşma duyma engelli normal bir insan değil ha bundan asla gocunmadım.Annemse normal. Ama anlaşamadılar evlendiklerinden beri sürekli kavga oldu babam ailesindede ayrımcılık hep oldu bizi sahiplenmediler.Babam böyle olmasına karşın iyi bir işi ve geliri var. Ama böyle olmasına rağmen fakirlik çektik imrenirdik çocukluğumda.Amcam ailesiyle mangal yapardı biz bakardık .Yazları ailesiyle gezmeye giderdi imrenirdik.Böyle şeyler görmedik hiç. Annem kavga kavga edişlerinde evi bırakıp giderdi konuşulurdu geri gelirdi.Lise zamanlarında paranın kadınlara gittiğini anladık.Sürekli kavgalar ailede hiç bir zaman sevgi ortamı olmadı.Annem yaşadıklarını sürekli bize yansıttı.Üstüne ayrımcılık yapıyor erkek kardeşimle aramda.Bana küçüklüğümden beri hep sitem etmiştir.Onlada aramızda sıcak bir bağ yok babamla zaten olamaz çünkü babam normal biri olmadığı için detaylı düşünemiyor. O Liseye başladığım zamanda 13 yaşımdayken yine evi bırakıp gitti giderken bana ben gidiyorum arkamdan ağlayın isteyin böyle şeyler diyordu biri sorarsa bilmiyorum de nereye gittiğimi söyleme.Çocukluk çok hatırlayamıyorum zaten ama zaten evde babamın ailesinde ayrı baskı vardı kendi düşüncelerimi dile getiremiyordumki. Sora geldiğinde ben hep annemi şikayet etmişim herkes benim için nasıl bir çocuk diyormuş.O zmn 13 yaşımdaydım şuan 23 yaşımdayım değişen hiç bir şey hala herkes benim için ne biçim bir kız diyormuş.Üniversite zamanlarındada çok olaylar oldu babam git çalış para kazn vs şeyler diyordu ancak yiyorsun diyodu ki ben sadece lise 2 de 52 kiloydum ondan sora 48-45 arasıydım şuan 43 kiloyum.Bişekilde üniversiteyi bitirdim sınavıda kazandım ama neler neler duymadım korkularla sınava girdim ya kazanamazsam ne olacaktı?. Daha bir sürü şey şuanda babam evde yok 2 ay yakın son zamanlarında yaptığı şey evden kavga kaçıp babaanannemin yanına gidip 1-2 ay geçirip geliyordu şuan hala babaannemde.Evdeyse annemle anlaşamıyorum sürekli tartışıyoruz kavga ediyoruz çok kere saçlarımdan sürüklemiştir.Sokak ortasında üst geçidden geçtim die dahi tokat yedimm
2000 tl maaş alıyorum çok şükür ama çıkamam başka eve okadr güçlü değilim kaldıramam milletin lafların daha fazla mücadele edememm
memurum demiştin. tayin istesen olmazmı?
Benim kimsem yok..Anca ölünce kurtulurum o evdende ölüm cikicak biliyorum.Isyerimdeki insanlara rezil oluyorum isime odaklanamiyorum gozlerim doluyo tutamiyorum yaslarimi.Doktora gidicem rapor vericek yine surekki izin aliyorum isyerimden isimdendr olucam isyerinin yakinda bi yere geldim oturdum agliyorum napayim ben bunaldim nefes alamiyorummcanım kısmen bende aynı şeyler yaşadım..
çok şükür bugun dimdik hayattayım..
kimse için deil kendin için mutlu olmalısın.. ben kendim ve kardeşlerim için varım.. diğerleri sonra gelir benim için..beni sevip değer veren erkek arkadaşımda dahil sonra gelir..
keşke terch zamanında herşeyi göze alıp farklı birşehir yazsaydın.. tabi bu artık olamaz..
senende dolu.. izin al ve tatile çık.. istersen tatile gittiğinde yerde çık gez.. istersen otelde bir odada saatler otur ağla düşün..
bu sana iyi gelecektir..
kendini dinlemene ihtiyacın var..
ailenede eğitim var benim bölümümle ilgili gidersin..
Benim kimsem yok..Anca ölünce kurtulurum o evdende ölüm cikicak biliyorum.Isyerimdeki insanlara rezil oluyorum isime odaklanamiyorum gozlerim doluyo tutamiyorum yaslarimi.Doktora gidicem rapor vericek yine surekki izin aliyorum isyerimden isimdendr olucam isyerinin yakinda bi yere geldim oturdum agliyorum napayim ben bunaldim nefes alamiyorumm
Ben ayrı eve çık diyen arkadaşlarıma katılmıyorum.Yalnız kalırsan çevren seni rahat bırakmaz bu sefer.En kötü aile, ailesizlikten iyidir.Erkek arkadaşınla aranı düzelt, yapıcı olmaya çalış bence. Evlilik senin için iyi olacaktır inşallah.Ama ilişkide sorunlar varken olmaz.O yüzden bunun için çabala bence.
Evet hayatımda mutlu olamıyorum. Herşeydemi problem olur kendimde dahil.Daha önceki konularımda sıkıntılarımdan bahsetmiştim.Doğduğumdan beri ailede yaşanan ve yaşadığım olaylar şuan benim kişiliğimi ve geleceğimi etkiliyor.Sağlıklı ilişkiler kuramıyorum. Ne ailede ne arkadaşlarla ne sevgili anlamında. Ailemle kalmak istemiyorum yanlız kalmak istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum tek başıma yaşamak istiyorum.Psikiyatristede gittim psikoloğada ilaçta kullandım sürekli depresyon halindeyim ama düzelmiyor geçmiyor hiç. 1 gün mutluysam 3 gün üzgün duygularımın dengesi yok.hep hedefim kpssye girip evden kurtulmaktı çok şükür kötü alışkanlığım olmadı ne sigara ne alkol. Sınava hazırlanırken erkek arkadaşımla tanışmıştım. Sınavı kesin kazanmam lazımdı ama eğer kazanamazsam bir umudum daha o olmuştu.O psikolojiyle haliyle onlada sorunlar yaşadım üstüne kendisininde sıkıntıları vardı ama kopma olmadı. Sınavı kazandım çok şükür emelime ulaştım ama evden ayrılamadım ailem tarafından tehdit edildim.Evdeyim işime gidip geliyorum ama evdede sürekli problem üstüne hala erkek arkadaşımla problem ben ailede doğrudüzgün bi sevgi vs görmediğim için herşey ondan bekledim dün yine kavga ettik bana görmemişsin dedi evet ben görmemişim dedim.Peki bu benim suçummuydu? Ayrılmak istiyorum ondan ayrılamıyorum bilmiyorum bundan sorası ne olacak ama kimseyle güçlü ilişkiler kuramıyorum çok üzülüyorum ve sürekli hasta oluyorum bünyem çok zayıfladı kendimde zayıfım kilo alamıyorum.Tamamen bu ilişki bittiğinde yapacağım şey ne olacak belki hemen belki bir kaç sene sora istemeye gelenler olacak nasıl bir yuva kuracam ben bukadar güvensilikler yaşarken nasıl mutlu olacağım? Evlenmek istemiyorum zaten e ben o evde nasıl yaşayacağımmm. Ne yapacağımı bilmiyorum çok doluyum bunları şuan işyerimden yazıyorum ve gözümden yaşlar akıyo çaktırmadan silmeye çalışıyorum yaşlarımı.Ben kendimi nasıl toparlayacağımmm.Çok doluyum anlatıp rahatlamak istedim reelde konuşamıyorum kimseyle![]()