• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orgazm olamıyorum

Sizden önce boşalmaması lazım . Bir de insan sevişirken neden başka şey düşünür anlamadım? Daha yeni evlisiniz bebek fikrini çıkarın aklınızdan bence şimdi. Bi kendi vücudunuzu isteklerinizi tanıyın.
Erken boşalmaması için haplar var o ları alsak bir zarar olurmu acaba . Boşalmayı nasıl geciktreblirz ilaç dısında

İyi güzel ama o benden önce boşaldıgı için herlde benım ozaman hevesim kırılıyor ondanda kaynaklanablir. Boşalsada devam ediyor sırf bende orgazm olayım diye ama bende o an istek gidiyor nidaha gelmiyor
İlginçmiş. Neden onun orgazmına bu kadar takıntılısın?

E siz orgazm olamıyor değilsiniz ki orgazm olabilecek bi ilişki yaşamıyorsunuz,sorun eşinizde.Kendinize değil ona çare arayın.
Geçiktirici hal verdi doktor ona . Ama yan etkisi olurmu diye korkuyorum çocuk düşünüyorz bi zararı olurmu acaba bilmiyorum

Geçiktirici hal verdi doktor ona . Ama yan etkisi olurmu diye korkuyorum çocuk düşünüyorz bi zararı olurmu acaba bilmiyorum
YAşınız çok yoksa bu işi çözmeden çocuk yapmayın derim.Daha cinselliğin tadına varamadınız hamilelik lohusalık büyütme derken hiç bişey kalmaz.

Back
X