Mutlu olamıyorum

Günaydın Samire.
Galiba yine moralini bozmuş çevrendekiler.
Artık insanların sana zarar verdiğini görmelisin.
Yaşın küçük de olsa sen bir annesin,aklını başına al.
Görüşme zorunluluğun mu var sanki çevrenle.
Sabah eşin işe gidince al kızını parkta biraz hava al,gelirken gevrek al,kızınla başbaşa mis gibi kahvaltı yap. Gün içinde onunla oyna,banyo yap,uyut. Böyle şişme havuzlar var,ben olsam kurarım salonun ortasına kızı da koyarım içine ohhhh hem serinler hem oynar,sen de akşama barbunyanı,fasulyeni ayıklarsın yanında.
Sonra kocan gelir yer içer ,az sohbet,bol sevişmek derken uyursunuz işte mis gibi.
Çevre çok mu lazım ayol.
Bir insan tüm gününü böyle geçiremez mi ki?
İste bazen kardesimde der abla senin yerinde olsam buz gibi kola yanina cips tv acarim bakarim diyor hic canim istemiyor hatta stresim gitsin diye bazen film izlerim iyice strese girerim niye böyleyim bende bilmiyorum

Internete girip KK'de baslik acip yazabiliyorsaniz, ayni interneti kullanarak turkce imla kurallarini da pekala ogrenebilirsiniz bence.

İste bazen kardesimde der abla senin yerinde olsam buz gibi kola yanina cips tv acarim bakarim diyor hic canim istemiyor hatta stresim gitsin diye bazen film izlerim iyice strese girerim niye böyleyim bende bilmiyorum
Ya tabii sen bilirsin bu şekilde bunalım takılmak istiyorsan devam et.
Gerçekten hani hemen kızıyor anneler de hep merak ederim.
İnsan bebesine kıyamaz, onun senin güler yüzüne, neşene ihtiyacı var.
Sen onu da kendinle beraber depresyona sokuyorsun.
Bir de yok ben muhteşem anneyim, hiç bir şey yansıtmam vs...

samire senin isin zor. Hayatin iki haftada bir buraya konu acip sizlanmakla gececek gibi gorunuyor eger bu konuda bisey yapmazsan. Ki yapacagini sanmiyorum. Kocan ayri dert ailesi apayri hele senin ailen cok baska. Bunlarin hepsinden kacman ve bir hayat kurman lazim ama ona da yuvam da yuvam deyip duruyorsun. Psikolojik destek demis arkadaslar da bence o da yetmez. O destegi alip eve gelince evdeki durum ayni olunca duzelecek misin sanki. Bari baska cocuk yapma o adamdan.
Tv dizi izlemw otur kitap oku. Turkcen baya duzelir. Gazeteleri takip et biraz kafam dagilsin. Siyasete takil, ulke senin hayatindan beter halde, o belki uzuntunu hafifletir. Ne bileyim, cik gez dolas. En basinda is bul is diyecegim ama ona bir bahanen olur hemen diye demiyorum. Kisacasi olay sende ve cesaret ve azminde bitiyor.

canım yalnız degilsin.
ben de oyleyim ben destek almak istiyoru. ama cok kucuk bi yerdeyiz suan . normal drye bile gidemiyoruz.

ama insanlarin fiilerinden biz mesul degiliz. ve diyecegini biriktirmeden vaktinde kibarca soyle.

samire senin isin zor. Hayatin iki haftada bir buraya konu acip sizlanmakla gececek gibi gorunuyor eger bu konuda bisey yapmazsan. Ki yapacagini sanmiyorum. Kocan ayri dert ailesi apayri hele senin ailen cok baska. Bunlarin hepsinden kacman ve bir hayat kurman lazim ama ona da yuvam da yuvam deyip duruyorsun. Psikolojik destek demis arkadaslar da bence o da yetmez. O destegi alip eve gelince evdeki durum ayni olunca duzelecek misin sanki. Bari baska cocuk yapma o adamdan.
Tv dizi izlemw otur kitap oku. Turkcen baya duzelir. Gazeteleri takip et biraz kafam dagilsin. Siyasete takil, ulke senin hayatindan beter halde, o belki uzuntunu hafifletir. Ne bileyim, cik gez dolas. En basinda is bul is diyecegim ama ona bir bahanen olur hemen diye demiyorum. Kisacasi olay sende ve cesaret ve azminde bitiyor.
Yuvam demeyim de ne deyim başka çıkış yolum ama elimden.bu.geliyor sadece

Samire arkadas bi seyleri ogrenmeye calisarak mutlu olabilirsin demek istemis sanirim.
Esinin sana karsi maddi tutumlari nasil? Parasal konularda ne kadar rahatsin?
Anladim sonra demek istedigini maddi durum olarak iyiyim yani esimin fazla aldigu yok ama verir bana para oyle parada harcamam genelde biriktiririm

Back
X