Mutlu olamıyorum

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Herkese iyi aksamlar aslinda cok onemli birsey degil ama bir o kadar da beni üzen seyler hic bitmiyor kafama takmak istemiyorum ama nedense hic aklimdan çıkmıyor surekli birseylere alinan tipim onun icin etrafimdakiler de bu cok iyi biliyor başkalarına soylemedikleri şeyleri bana söylüyorlar bir olay olduğu zaman bende birsey diyemiyorum eğer birsey desem budefa karsimda ki on kati şey diyor daha cok üzülüyorum bir türlü kendi basima mutlu olamıyorum surekli birilerine muhtacim sanki kirildigim insanlara bile belli zamandan sonra niye benle konuşmuyor niye neden sorular çoğalıyor kardesim var mesela o hic birseyi kafasina takmaz ben ise tam tersi herseyi kafaya takarim ozguvenim sıfır surekli kimseyi kirmamak icin kendimden ödün veriyorum budefa karsimdakine azicik bir laf soylesem aaa samire senden hic beklemezdim diye psikolojik baski uyguluyor lar sanki onlara muhtacim gibi boyle kendim egleneyim kendim geziyim yok onlar yoksa benim hayatim da bitmistir surekli evde otururum birsey yapmadan kilo aliyorum biryandan strese giriyorum sonra bakiyorum acaba okusaydim daha iyi olurdum diyom sonra guzel olsaydım diyom sonra ailem iyi olsaydı diyom diyom da diyom sonu gelmiyor yani paragraf imla kurullarını bilmiyorum arkadaşlar turkce üç olunca bir türkçe yi ogrenemedim kural olarak ayriyeten burda bile tanımadığım kişiler bile azicik kötü yorum yapsa ona bile üzülüyorum isteyen okusun istemeyenlerinde cani sagolsun Allaha emanet olun

Iste sorun da o kendimi sevmiyorum doğru soyluyon
Niye ? Yaşadığımız her dakika kendimizi sevmemiz gerekiyor. Allah'a şükur bi hayat sunulmuş elimiz kolumuz sağlam kalbimiz atıyor herşeyden önemlisi nefes alıyoruz. Pardon da kendimizi sevmemek için bir sebep mi var? Bence kendini sevmek zorundasın çünkü bir sen daha yok bu hayatta !

Fayda edecek mi de burda genelde hap veriyorlar onu da kucuklugumden beri kullanirim bi fayda ettigini sanmiyorum

psikiyatrist değil de psikoloğa gitmeniz lazım hap istemiyorsanız yani terapi almak istediğinizi özellikle belirtmek gerekiyor herhalde
siz çok iyi bir insansiniz belli
mutlu olmanızı gerçekten yürekten istiyorum
bence psikolog bir deneyin bir şey kaybetmezsinuz aksine çok şey kazanabilirsiniz

psikiyatrist değil de psikoloğa gitmeniz lazım hap istemiyorsanız yani terapi almak istediğinizi özellikle belirtmek gerekiyor herhalde
siz çok iyi bir insansiniz belli
mutlu olmanızı gerçekten yürekten istiyorum
bence psikolog bir deneyin bir şey kaybetmezsinuz aksine çok şey kazanabilirsiniz
Sagol tesekkur ederim iyi dileklerin için

Samire ben seni çok seviyorum, sen de kendini sev. Bırak biraz dünya senin etrafında dönsün, kimseyi umursama sallama. En önemli sensin, herkes senden sonra gelir.

Back
X