- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.044
- 138
- Konu Sahibi begonvillll
-
konudan bagimsiz cok romantik bir nickiniz varmis cok begendim.gercekten de bir yildiz agaci olsaydi ne guzel olurdu geceleri paril parlayan parlayan ay cok guzel.yaNe yaparsam yapayım kendimi tam anlamıyla mutlu hissetmiyorum. Hobilerim var, uğraşlarım var, kitap okuyorum, film dizi, gezmek vs. ama hala bir eksiklik var gibi. Yaz ayında da her şey çok yavaş gibi hissediyorum, insanlar dahil. x0.50 hızda gibiyiz. (ya da tatil yapamadığım için böyle düşünüyorum) Sıcaktan doğrulamıyorum ki güzel güzel mutlu olayım.
Sizler nasıl mutlu oluyorsunuz? Hah cidden çok huzurluyum, cidden vallahi çok mutluyum diyebiliyor musunuz? O zaman nasıl, nedir bunun formülü? Bu huzursuzluk nasıl geçer? Akışına bırakıp, hiçbir şey düşünmemek mi.. ikili ilişkilerde de merak ediyorum, sevgililik olsun evlilik olsun..bu his nasıl yakalanır? Sizi mutlu etmekten ziyade huzurlu kılan şeyler nedir?
harikaYaşınız kaç bilmiyorum ama ben yaşım ilerledikçe hayatın son bulabilen birşey olduğunu gördüm, yaşadım, şahit oldum, korkusunu yaşadım. En yakın arkadaşımı 20 yaşında şehit verdim, birlikte büyüdüğüm çocuğun gencecik toprak altına girişini gördüm ve başka kayıplarım da oldu. Ardından polis eşi oldum. Hep ömrümde ölümün ve kaybetmenin nefesini ensede hissedince gerçek mutluluğun sevdiklerinle nefes almak olduğunu çok iyi anladım.
O yüzden benim için mutluluk eşim eve geldiği zaman, sarıldığımda duyduğum cennet kokusu, annemin evimin içinde duyduğum sesi, çalan telefonum, kapı zilim, kedimin mırlaması, yanan ocağım, sevip evime gelen eş dost, kahvem, kitabım, hala birşeyler için umut taşıyor olmak...
Kısaca nefes aldığın ve kötü birşey yaşamadığın her an mutlusundur. Tekrarı olmayan her dakikanın kıymetini bil. Boş boş oturuyor olsan bile, boş boş oturup sıkılacak kadar huzurun yerinde olduğu için şükret.
Bu kadar basit denklem.
Uzaklarda arama
Daimi mutluluk diye birşey yok. Bazen mutlu, bazen umutlu, bazen umutsuz, bazen tukenmis gibi hissetme vs bunlar hep insana dair duygular.. Saglik probrlemleri, ölüm vs insanin hayata bakisini cok etkiliyor..insan 5 dk sonrasini bilemedigi bi hayatta yasiyor..Hastanelerde insanlar yasam mucadelesi veriyor, anın kiymetini bilmek, sükretmek ve sadece kendi hayatina odaklanmasi huzur icin sart..Ne yaparsam yapayım kendimi tam anlamıyla mutlu hissetmiyorum. Hobilerim var, uğraşlarım var, kitap okuyorum, film dizi, gezmek vs. ama hala bir eksiklik var gibi. Yaz ayında da her şey çok yavaş gibi hissediyorum, insanlar dahil. x0.50 hızda gibiyiz. (ya da tatil yapamadığım için böyle düşünüyorum) Sıcaktan doğrulamıyorum ki güzel güzel mutlu olayım.
Sizler nasıl mutlu oluyorsunuz? Hah cidden çok huzurluyum, cidden vallahi çok mutluyum diyebiliyor musunuz? O zaman nasıl, nedir bunun formülü? Bu huzursuzluk nasıl geçer? Akışına bırakıp, hiçbir şey düşünmemek mi.. ikili ilişkilerde de merak ediyorum, sevgililik olsun evlilik olsun..bu his nasıl yakalanır? Sizi mutlu etmekten ziyade huzurlu kılan şeyler nedir?
Çok özendim sizin hayatınızaNe yaparsam yapayım kendimi tam anlamıyla mutlu hissetmiyorum. Hobilerim var, uğraşlarım var, kitap okuyorum, film dizi, gezmek vs. ama hala bir eksiklik var gibi. Yaz ayında da her şey çok yavaş gibi hissediyorum, insanlar dahil. x0.50 hızda gibiyiz. (ya da tatil yapamadığım için böyle düşünüyorum) Sıcaktan doğrulamıyorum ki güzel güzel mutlu olayım.
Ne yaparsam yapayım kendimi tam anlamıyla mutlu hissetmiyorum. Hobilerim var, uğraşlarım var, kitap okuyorum, film dizi, gezmek vs. ama hala bir eksiklik var gibi. Yaz ayında da her şey çok yavaş gibi hissediyorum, insanlar dahil. x0.50 hızda gibiyiz. (ya da tatil yapamadığım için böyle düşünüyorum) Sıcaktan doğrulamıyorum ki güzel güzel mutlu olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?