Mutlu olanlar (🥳) , bi bakar mısınız?

tatile gittim geldim denizdeyken ya da güneşlenirken bile düşündüğüm şey "ee ben hala sıkılıyorum şimdi napıcam" dı.
bu yıl bana birşey oldu hiçbirşeyden zevk alamamaya başladım.
huzurlu hissettiğim bir yer yok sanki uzun zamandır.
burç mudur gezegen midir ne halttır bilmiyorum, çeksin ellerini üstümüzden.
eski keyifli hallerimi özledim, bin yıl önceki meseleler aklıma geliyor, ah şunu deseydim, ah böyle yapsaydım, ah böyle yapmasaydım diyip duruyorum birkaç aydır.

Ikizler burcuyum ve ozelliklerini fazlasiyla tasiyan bi insanim.
Bi bakmisim cok mutluyum bi bakmisim dipteyim hersyi kafama takip psikolojimi bozabiliyorum.Mesela su an hic mutlu degilim kafasina biseyi takmayan insanlara imreniyorum.

Sağlığımı kendime sık sık hatırlatıyorum.

Annemin babamın eşimin sağlığını sık sık hatırlıyorum.

Bunlar en önemli nedenlerim.

Sağlık kulağa klişe geliyor.

Ama basit bir diş ağrısının insana yaptığı fiziksel eziyete bakınca, çaresiz bir hastalığın insanlara neler yaptığına bakmak bile istemiyorum.

Kemoterapi tedavisinin ne olduğunu biliyor musun? Kemoterapi tedavisinin insanlara ne kadar ağrı verdiği hakkinda fikrin var mı..

Hastalığının ne olduğunu teşhis bile edemeden ölen birini tanıdın mı hiç?

Çaresizliğin nasıl bir şey olduğunu biliyor musun.

Allaj bildirmesin.

Sağlığını kendine daima hatırlat.

Lezzetli bir yemek, manzaralı bir balkon, demli bir çay ya da yeni bir elbise sadece sağlıklı bir insana keyif verebilir.

oglum ilk defa saat sekizde uyudu normalde 12-1e kadar savasiriz. sabah 6 da kalkiyoruz hergün.

mutlulukdan göbek ata bilirim.

he bide söyle mutluluk var. eskiden sinava iki saat kala arkadaslar sinav sorularini bulup sinifta dagitmislardi. mutluluktan cildir moduna girip sinav sorularina bakmayi unutmustum...

Ben,eşim,oğlum ve büyüklerimiz sağlıklıysa,
Evim derli,toplu ve temizse,
Mutfakta tencerem kaynıyorsa,
Her gün gidebileceğim bir işim varsa,
Okulda çocukların başını okşayıp,
oyunlarını izlediysem hatta bazen katıldıysam,
Onlarla çocuk olup kahkahalarla gülebildiysem,
Her akşam yemekten sonra çay içerken,
iki sayfa da olsa kitap veya gazete okuyabiliyorsam,
Manevi sorumluluklarımı yerine getirip,
günlük dualarımı edebildiysem
benden mutlusu yok.
Ben kişisel olarak maneviyatımı güçlendirip,dualarımı düzenli olarak yaptığımdan beri daha huzurluyum.

Not:Geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesinde Prof.Dr.Osman Müftüoğlu'nun Huzurlu Yaşamın Yol Haritası adlı çok güzel bir yazısı vardı.
Size ve konuyu takip edenlere tavsiye ederim.
Dr.Toksöz Karaca'nın Huzurlu Yaşama Sanatı adlı kitabından yararlanmış.
Kitabı da en kısa zamanda almayı düşünüyorum.

Vallahi ben de aynı durumdayım. Neden böyle olduk ki acaba ya

Hormonların düzgün çalışıyorsa mutlusun, veya mutlu olduğun için hormonların düzgün çalışıyordur. İşte bütün mesele bu.

Ne demiş aşık veysel

Güzelliğin on para etmez
Şu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulamam
Gönlümdeki köşk olmasa

Nerdeyse her ay tatile gidiyorum her gun birsey yapiyorum akisina birakip dusunemiyorum smdiye kdr yaptgm hc birsey kafami dagtmadi !!!!! Herseym var ailem esim cocugum sorun yok ama asamadigm.cok sey var ve bu beni deli ediyor ne gydgmden yedigim ictgmden zevk aliyorum ne yasadgmdan. Sukrediyorum her gun ama kafamdaki dusunceler dagilmiyor !!!!! Her gun yeninbir senaryoyla karsmdayim kendimin

Herkese göre değişiklik gösterir mutluluk formülü. Güne sağlıklı uyandıysam, o gün karnım doyuyorsa, sevdiklerim yanımdaysa geri kalan şeyleri deşmemeyi tercih ediyorum çünkü elimde olmayan değiştiremeyeceğim şeyleri kalbimde çöp yapmıyorum herşeyi herkesi olduğu gibi kabul edip öyle hazmediyorum ve böylece kendimi huzurlu, mutlu hissediyorum.

Bazen buluta günese bakip mutlu olabiliyorken bazen dunyanin en pahali hediyesini alsam mutlu olmayacakmisim gibi geliyor. O zamanlarda kalabalik ortamlardan dertlerden uzaklasiyorum iyi geliyor

Huzurunuzu kaçıran bir durum var gibi. İçten içe sizi yiyen ama aklınıza getirmediğiniz, bastırdığınız birşey. Belki birisine küslük ya da hakkına girdiğinizi düşünüyor musunuz?

Hobilerinizi gercekden seviyormusunuz? Yanlış anlamayin ama hayatiniz bana cok klasik geldi.
Standart işlerle uğraşmak sizi demekki mutlu etmiyor, yeni hobilere atansaniz.
Mutluluğun formülü basit: kendini tanimak ve hayata cok anlam yüklememek.

Mutluluk seçimdir? Siz bugün yağmur yağıyor diye mutlu da olabilirsiniz mutsuz da... Hastalık ölüm dışındabbu söze inanırım. Mutlu olmadığım için konudan kaçıyorum.

geçmişini sünger çekip gelecege pozitif bakacaksin.
sana eleştirenlere laf atanlara kulak asmayacaksin.
mutlu olmaya bakacaksin.

Şu son 6 aydır çok zor bir süreçten geçiyorum. Hayatım belkide sil baştan yazılacak ve 31 yaşındayım. Ama kendime söz verdim. Her gün kendim için birşeyler yapıyorum. Mutlu değilim ama en azından kendim için çabalamış olmanın huzurunu yaşıyorum

Genel olarak mutlu bir insanım.
Çok çabuk mutlu olabilirim zaten.
Çok şükür ben,kocam,büyüklerimiz sağlıklı,maddi manevi muhtaç değiliz. Daha ne olsun ki?
Mesela kaç gündür ağustos böceklerine taktım,onları dinleyip dinleyip havalara uçuyorum.

Ayy benimki de yeni öğrendi. 15 aylık. O kadar mutlu oluyorumki. Gidip gelip öpüyor. Mest oluyorum resmen. Rabbim tüm evlatlara sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…