- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Para cok gelmistir ondandir herseyi kolay elde esince pek bir tadi olmazSizin mutlu olduğunuz şeyler neler yoksa bende mi sorun var düşünüyorum mutlu olmam için yaptığım tek şey yeni makyaj malzemeleri almak yeni ayakkabı ve kıyafet almak bunu 2 ayda 1 yapıyorum gerçektende mutlu oluyorum ama artık öyle bi hale geldi ki 1-2 kez giyiyorum sonra gözüme iğrenç geliyor haydi tekrar kıyafet almayı planlıyorum mutlu olamıyorum kızlar geziyorum yine mutlu değilim bir yerlerde oturmak yemek yemek öyle sıradan geliyor ki sinemayı seviyorum oda bi müddet sonra sıkıyor alkol alıyorum çıkıyorum olmuyor hep aynı şeyler sanki mutlu etmiyor siz nasıl neyle mutlu oluyorsunuz?
Para cok gelmistir ondandir herseyi kolay elde esince pek bir tadi olmaz
Ben esimin koynuna dogru yattigimda cok mutlu oluyorum.
Sevgilim var onunlada yaptığımız şeyler genelde dışarda yemek sinema falan bana destek oluyor ama dediğin gibi sürekli aynı rutin şeyler insanı sıkıyor farklı şehirlere gitmek olabilirgeçici mutluluklardan ve rutinlerden bahsetmişsin, elbise almak, ayakkabı almak, sinemaya gitmek, bir yerde oturmak yemek yemek falan..
rutinlerin dışına çık, kendine macera yarat, örnek yeni yerlere gitmek, şehirdışı yurtdışı deneyimler, değişik kültürler.
hayatına yeni insanlar sok. sevgili yap. yeni kurslara git.
onun dışında bize söylemediğin bir sıkıntın varsa seni mutsuz eden çözümlenmemiş kafaya taktığın.. ondanda oluyor olabilir.
Afiyet olsunBen öyle eşimle mutluyum, onunla yaptığım her şeyde mutluyum demiiciiim. Eşim olmadan yaptığım bi çok şeyden de mutluluk duyuyorum ben. Ufak şeylerle mutlu olmak önemli.
Bu akşam iki kadeh şarapla mutlu oluyorum mesela. Eşim biraz gecikecek, açtım şarabımı, koydum müziğimi takılıyorum. Pek mutluyum.
TeşekkürlerHobi falan edinsene, resim yap mesela, elişleriyle uğraş, ortaya bişeyler çıkarmaya çalış, bi enstruman çalmayı dene kursa falan yazıl mesela, evcil bir hayvan edin onla vakit geçir, başkalarını mutlu etmeyi dene, farklı arkadaşlar edin, hayatında bişeyleri değiştir kısacası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?