Mutlu olduğunuz şeyler?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Sizin mutlu olduğunuz şeyler neler yoksa bende mi sorun var düşünüyorum mutlu olmam için yaptığım tek şey yeni makyaj malzemeleri almak yeni ayakkabı ve kıyafet almak bunu 2 ayda 1 yapıyorum gerçektende mutlu oluyorum ama artık öyle bi hale geldi ki 1-2 kez giyiyorum sonra gözüme iğrenç geliyor haydi tekrar kıyafet almayı planlıyorum mutlu olamıyorum kızlar geziyorum yine mutlu değilim bir yerlerde oturmak yemek yemek öyle sıradan geliyor ki sinemayı seviyorum oda bi müddet sonra sıkıyor alkol alıyorum çıkıyorum olmuyor hep aynı şeyler sanki mutlu etmiyor siz nasıl neyle mutlu oluyorsunuz?

eşimle evde ve ev dışında yaptığımız aktivitelerden mutlu oluyorum ben

Para cok gelmistir ondandir herseyi kolay elde esince pek bir tadi olmaz

Ben esimin koynuna dogru yattigimda cok mutlu oluyorum.

geçici mutluluklardan ve rutinlerden bahsetmişsin, elbise almak, ayakkabı almak, sinemaya gitmek, bir yerde oturmak yemek yemek falan..

rutinlerin dışına çık, kendine macera yarat, örnek yeni yerlere gitmek, şehirdışı yurtdışı deneyimler, değişik kültürler.
hayatına yeni insanlar sok. sevgili yap. yeni kurslara git.

onun dışında bize söylemediğin bir sıkıntın varsa seni mutsuz eden çözümlenmemiş kafaya taktığın.. ondanda oluyor olabilir.

Para cok gelmistir ondandir herseyi kolay elde esince pek bir tadi olmaz

Ben esimin koynuna dogru yattigimda cok mutlu oluyorum.

Parasından değil ki param olmasada şu güzelmiş bunu almam lazım diyerek bi zaman sonra alıyorum yani para çokluğuyla alakalı değil siz evlisiniz o yüzden onunla mutlu oluyorsunuzdur allah mutlu etsin

Sevgilim var onunlada yaptığımız şeyler genelde dışarda yemek sinema falan bana destek oluyor ama dediğin gibi sürekli aynı rutin şeyler insanı sıkıyor farklı şehirlere gitmek olabilir

Ben öyle eşimle mutluyum, onunla yaptığım her şeyde mutluyum demiiciiim. Eşim olmadan yaptığım bi çok şeyden de mutluluk duyuyorum ben. Ufak şeylerle mutlu olmak önemli.

Bu akşam iki kadeh şarapla mutlu oluyorum mesela. Eşim biraz gecikecek, açtım şarabımı, koydum müziğimi takılıyorum. Pek mutluyum.

Mutluluğun, harcadığın paranın oranı ile doğru orantılı hale gelmiş.
Bence sadece ideoloji, dava gibi maddiyattan ve insanlardan uzak zevkler insanı doyuruyor.
Yani eylemi tetikleyecek kadim bir ideoloji, inanç gerekiyor.
Aksi halde bir süre sonra her iş ritüele ve insanda robota evriliyor.

Ben ise bisiklet sürmeyi, sokakta boşboş gezmeyi, basket oynamayı, kendime kurallar koyup ölümüne uymayı ve yegane planım doğrultusunda gerçekleştirdiğim her türlü düşünsel ve fiziksek aktiviteyi seviyorum.

Kizima kiyafet almak beni mutlu ediyor. Okuldaki ogrencilerin yüzünü guldurmek mutlu ediyor. İş arkadaslarimla muhabbet mutlu ediyor. Baska da beni mutlu eden saglikli olusum kizimin saglikli oluşu var.

Afiyet olsun

Ben küçük şeylerden mutlu olabilen bi kızım :) Mesela sevgilimle muhabbet etmek , film izlemek , buluşmak . Yaza doğru daha büyük bi eve taşınıyoruz onun telaşı var . Sonrasında nişanımız olacak şimdiden hayallerini kuruyorum :)
Kendime bi oje bile alsam o günüm mutlu geçer :) Zaman zaman depresif ruh haline de girerim ama çabuk kurtuluyorum o psikolojiden uzun süre yıpratmıyorum kendimi :)

Hobi falan edinsene, resim yap mesela, elişleriyle uğraş, ortaya bişeyler çıkarmaya çalış, bi enstruman çalmayı dene kursa falan yazıl mesela, evcil bir hayvan edin onla vakit geçir, başkalarını mutlu etmeyi dene, farklı arkadaşlar edin, hayatında bişeyleri değiştir kısacası.

Teşekkürler

tegv,losev gibi bi suru gonullu hizmet edebilecegin kurumlar var.
o kurumlara ordaki yardima muhtac:egitime,sevgiye,kana cana muhtac yavrulara yardimci olmak bana gore en guzel mutluluk kaynaklarindan.
tuketmek yerine uretmen lazim ki mutlu olasin..
kiyafet almak yerine elindeki kiyafetleri degerlendirerek baska kiyafetler tasarla.
fazla ayakkabilarini fakir fukaraya ver ya da sat parasiyla gariban sevindir.
taki yap,spor yap..
dua et..
bu liste uzar gider

Cımartesi geceleri evde şarap keyfi yapınca

Hafta içi yemekten snr eşimle tv karsısında çay içerken ya da ona sarılıp tv izlerken mutluyum

Evimde mutluyum ben dısarı ile cok alakam yok
Mesela simdi bahar geldi balkonumuza çiçekler ekerken cok mutlu oluyorum
İlk hallerinin fotografını cekiyorum nasıl buyuduklerını görmek için ileriki zamanlarda

oğlumun sesini duymak.annemin, babamın yaşlı olmalarına rağmen,sağlıklı olmaları,şu sıralar beni mutlu eden yegane şeyler.
eşimin beni sinir eden davranışları da mutsuzluk nedenim.
alışveriş yapmaktan mutlu olmay geçeli de, yıllar oldu.maddi hiç bir şey bana mutluluk vermiyor.

Konuyu okuyunca dusundum de, kendimi mutlu etmek icin hicbir sey yapmiyormusum ben.
Milleti mutlu etcem diye kendimi paraliyorum sadece.
O kadar kucuk seylerden mutlu olurum ki aslinda, o bile cok goruluyor sanki. Etrafimdakiler elleriyle mutsuzluga boguyor beni.

Çok şukur sağlıklıyım, sevdiğim bir eşim huzurlu bir yuvam var. Mutlu olmamam için bi sebep yok. Bunlara rağmen mutlu değilim demek nankorlul olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…