Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah a çok şükür mutluyum huzurluyumKızlar bu siteye çok yakın bi zamanda üye oldum ve sürekli bi dert yakınma ,sitem, isyan yazıları okuyorum yokmu hiç hayatından memnun olan ,bişeylerden ders çıkaran ,hayatdan zevk almanı yolunu bulmuş ve bize anlatacak olan .
Mesela geçen gün alt komşum kapının ziline bastı yeni evliler bi kaç kez dışarda denk geldik o kadar , kapıyı açar açmaz başladı çok gürültü yapıyorsunuz sizin sesiniz çok yüksek sürekli aşağıya bağırma sesiniz geliyor felan ilk önce sinirlendim ne oluyo dedim ya, sonra düşündüm ki haklıydı aslında ben kızıma bi şeyler yedirmek ,oynatmak ,öğretmek için ya şarkı söylüyorum, ya sesli konuşuyorum, eşimede sinirlenip sürekli bağırıyorum felan . Neyse kadını sakinleştirip gönderdim sonra eşime anlattım olayı kendim de utandım açıkçası 1 hafta oluyo bu olay olalı ve eşim diyor ki keşke daha önce şikayete gelseymiş sen aslında normal biriymişsin![]()
O da iyiymiş değişik bir tanışma şekli olmuş arada bir evden ona da seslen benim de öyle seninki ne benzer tatlı bir komşum olmuştu kuşlara ben yem vermediğim halde bana şikayet gelmişti şimdi sayesinde kuşları besliyorumbari hakkını veriyim
Allah daim etsin inşallah...Allah a çok şükür mutluyum huzurluyum
Belki de belki de bu davranışlar ile kendi kusurlarını kapattıklarını düşünüyorlar yada çok mutsuzlarinsanlar kendilerinde eksik bulduklarını bazen şikayetle dile getiriyor bence
İki sonuçta mantıklıBelki de belki de bu davranışlar ile kendi kusurlarını kapattıklarını düşünüyorlar yada çok mutsuzlar![]()
Ailen ve hobilerinle huzurlu olmak güzel şeyAslında mutlu olmak istiyorsab insanları olduğu gibi kabul edeceksin ya da benim gibi kendin ailen ve evcil hayvanların kitapların hobilerin eşin ile huzurlu olacaksın![]()
Aslında değer gördüğün kadar değer verirsen bir sıkıntı olmuyor sanki seni üzen insanı ise sırtında yük yapmayacaksın hayatından çıkarmak ta çekinmeyeceksinMutlu olmak demek insanlardan beklentini sıfıra indireceksin, hak edene iyilik yapacaksın, zeki olana iyilik yapacaksın, aptal hem anlamıyor hem küstahlaşıyor
Hoş geldinBenim de keyfim tıkırında şükür demeye geldim.![]()
Hoşbuldum.Hoş geldin
Kolay kolay kimseyle annem ve kardeşlerim dışında telefon açıpta saatlerce konuşmamAslında değer gördüğün kadar değer verirsen bir sıkıntı olmuyor sanki seni üzen insanı ise sırtında yük yapmayacaksın hayatından çıkarmak ta çekinmeyeceksin
Nasılsın mervecim aklım sende belirtiler hissediyor Musun?Hoşbuldum.![]()
Takip etmiyorum benim bir konu var seni oraya alayım orda konuşalım.Nasılsın mervecim aklım sende belirtiler hissediyor Musun?
Kolay kolay kimseyle annem ve kardeşlerim dışında telefon açıpta saatlerce konuşmam
Konuştuğum insanlarda hep tşk ederler, mesafe ve az insan iyidir