Takip etmiyorum benim bir konu var seni oraya alayım orda konuşalım.![]()
Tamam canım ben forumun yabancısıyım nasıl gelicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takip etmiyorum benim bir konu var seni oraya alayım orda konuşalım.![]()
Amin geçmiş olsun ama olsun oda hayatınıza heyecan katıyorPanikatak illeti dışında hayatım gayet rayında ama bu meret baya çektiriyor inşallah tez vakitte ben ve benim gibiler tüm hastalar şifa bulur Amin![]()
Heyecan mı yok yok öyle heyecan olmasın hergün kaç defa ölüyorum sanıyorum biliyor musunAmin geçmiş olsun ama olsun oda hayatınıza heyecan katıyor![]()
herhangi bir yaşanmışlıktan sonra mı bu durum panik atak başlangıç yaptı umarım hayatınızı sosyal yaşamınızı çok zorlamazHeyecan mı yok yok öyle heyecan olmasın hergün kaç defa ölüyorum sanıyorum biliyor musun
Zorlamak da kelime mi düne kadar evimde duramıyordum çok şükür terapilerden sonra biraz daha iyiyim hayatımda hastalığım dışında herşeyim çok iyi neden başlangıç yaptı bilmiyorum ki bizde biraz genetik sanırım ailem 1. 2. Derece akrabalarım hep bu durumu yaşıyorlar üzülmeye de gelmiyor tam iyileştim diyorsun bişeye üzüldün mü başa sarıyor Allah yardımcımız olsun ne diyelim herkesin var hayatta bir çekisiherhangi bir yaşanmışlıktan sonra mı bu durum panik atak başlangıç yaptı umarım hayatınızı sosyal yaşamınızı çok zorlamaz
Bugünümüze şükür diyelimZorlamak da kelime mi düne kadar evimde duramıyordum çok şükür terapilerden sonra biraz daha iyiyim hayatımda hastalığım dışında herşeyim çok iyi neden başlangıç yaptı bilmiyorum ki bizde biraz genetik sanırım ailem 1. 2. Derece akrabalarım hep bu durumu yaşıyorlar üzülmeye de gelmiyor tam iyileştim diyorsun bişeye üzüldün mü başa sarıyor Allah yardımcımız olsun ne diyelim herkesin var hayatta bir çekisi
Corona dan muzdaribiz kızımla dışarı çıkamıyoruzSen mutlu değil misin?
Yolunda giden bişey yok mu ?Sağlığıma şükrediyorum. Allahım sağolsun. Onun dışında yolunda giden bişey yok![]()
Bende okbliyim maalesef terapi alıyordum maddi sıkıntıdan bıraktım ilaç da kullanamıyorum emziriyorum çünkü kitap okuyo kendimi dingillemeye çalışıyorum allah yardımcın olsun inşallahPanikatak illeti dışında hayatım gayet rayında ama bu meret baya çektiriyor inşallah tez vakitte ben ve benim gibiler tüm hastalar şifa bulur Amin![]()
Hepimizin inşallah Rabbim yardımcısı olsun okb nin türü nedir senin okb de var bende ilaç da alıyorum ben emmedi benim kız hemen ilaca başlamıştıkBende okbliyim maalesef terapi alıyordum maddi sıkıntıdan bıraktım ilaç da kullanamıyorum emziriyorum çünkü kitap okuyo kendimi dingillemeye çalışıyorum allah yardımcın olsun inşallah
Temzlik malesef bu da kızımı kısıtlatıyor bana oraya buraya dokunma diyorum sürekliHepimizin inşallah Rabbim yardımcısı olsun okb nin türü nedir senin okb de var bende ilaç da alıyorum ben emmedi benim kız hemen ilaca başlamıştık
insanları sorunları olmasa "bir derdim var" ya da "ilişkiler" gibi topiklere yazmaz dimiKızlar bu siteye çok yakın bi zamanda üye oldum ve sürekli bi dert yakınma ,sitem, isyan yazıları okuyorum yokmu hiç hayatından memnun olan ,bişeylerden ders çıkaran ,hayatdan zevk almanı yolunu bulmuş ve bize anlatacak olan .
Benşm de sorunlarım illaki yazacaklar ki bende yazıyorum ben sadece farkli şeylerde görmek istediğimi yazdiminsanları sorunları olmasa "bir derdim var" ya da "ilişkiler" gibi topiklere yazmaz dimi
Canım tabii ki güzel şeyler de paylaşmak gerek ki mutlu olalım dimi mesela artık tatlı karpuz çıksada mutlu olsak Yada ne bileyim işte kafanı takma sitede forum forum dolaşıyorum bazen bakıyorum herkes herkese yardımcı olmaya çalışıyor bu çok güzel ama yanlış yönlendirmenin vebali var bunu da atlamamak gerekir senin komşudan ne haberBenşm de sorunlarım illaki yazacaklar ki bende yazıyorum ben sadece farkli şeylerde görmek istediğimi yazdim
Sesler kısık bizim onlardan da bi ses çıkmıyoCanım tabii ki güzel şeyler de paylaşmak gerek ki mutlu olalım dimi mesela artık tatlı karpuz çıksada mutlu olsak Yada ne bileyim işte kafanı takma sitede forum forum dolaşıyorum bazen bakıyorum herkes herkese yardımcı olmaya çalışıyor bu çok güzel ama yanlış yönlendirmenin vebali var bunu da atlamamak gerekir senin komşudan ne haber
Bak bir forum buldum oldukça ilginç konusu sende gel istersenSesler kısık bizim onlardan da bi ses çıkmıyo
Evet o da zor Allah kolaylık versin bende de dağınıklık takıntısı varTemzlik malesef bu da kızımı kısıtlatıyor bana oraya buraya dokunma diyorum sürekli