Mutlu olmak bu kadar zor mu

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Mutlu olmak bu kadar zor mu ? Ben mi beceremiyorum. Hep eksik mi kalacak hersey. Artık hayatımda biri olsun istiyorum 25 yaşınımi geçtim hayatımda kimse yok. Kendimi de begenmiyorum. Bir çocukla konusuyordum. Lafı ortak arkadasimiza getirdi. His meselesi diyebilirsiniz sanki ondan hoşlanıyor. Bunu o arkadasimada söyledim sacmalama benimle toplamda 2 kere mesaj atmısligi var öyle olsa bana yazmadı ydi dedi. Ama sorun o çocuk da değil. Ben hayatıma kimseyi alamicak miyim. Etrafına bakıyorum ne eksigim var diye . Artık bunalıma girecegim. Aile buyuklerimiz birileri ile tanistirmak istiyor onlarida istemiyorum. Sanki ben bulamamisimda onlar bulmuş gibi. Hakkınızı helal edin ordan oraya atladım ama moralim cok bozuk [emoji19][emoji19]

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anlamadım ki evli yazıyor .. kocasına aşık .. :44:

Üzülme canım benim...benimde yaşım 25.. aynen hayatımda kimse yok.. Böyle rahat mıyım? Emin değilim...İnsan bir yaştan sonra kendi evi olsun istiyor, sevmek sevilmek istiyor... Çok iyi anlıyorum yani seni,,
bol bol dua et namaz kıl ben çıkış yolumu bu şekilde buldum ...
Allaha öyle çok inanıyorum ki beni çok seven birini çıkarıcak aynen bende kendimi beğenmiyorum tatlım boyum cok kısa ama napalım allaha şükretmek gerek .. biz geçiciyiz sana bir sürü sey yazılacak ama en fazla 2-3 gün sonra biz seni unutucaz...senin unutmayacak hep varlığını hissetecek tek varlık ALLAH ..Şah damarlarımız kadar yakın ona sığın canım benim sevgiller.

Bende öyle yapmaya çalışıyorum canım. ama bazen tukeniyor gibi hissediyorum kendimi dayanamicakmisim gibi geliyor o zamanda gormuyorsun beni allahım diye hayiflandigimda pişman oluyorum. herkes hadi uni bitti yasitlarinin çocukları var ne zaman evleniceksin diyor moralomi daha çok bozuyorlar. diyorum ben kariyerime okadar emek verdim herkesin girmediği bir yere girdim diyorum ama gerçekten bole mi düşünüyorum bilmiyorum. biliyorum ki yalnizim

Açıkcası dikkate alınmakve gercekten dertleşmek istiyorssanız önce kendinize bir hesap açın:)

Canım Bence bu düşünceleri kafandan uzaklaştırmak için arkadaşlıklaını güçlendirmelisin. Et yada geç senin sevebileceğin, seni sevecek biri çıkacaktır karşına. Ama bencr bulunduğun zamanı geleceği düşünerek heba etme. Be bileyim gez yoz eğlen çalış. Senin de desiğin givi kariyer yap. Ayakkarın sağlam bassın yere. Aklını evlilikten başka şeylere yönlendir. Umarım Allah gönlüne göre birini verir sana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim

Arkadaşım bende zaten yorumda yeterince anlattım ne istediğini anlamadım ki ben. Üyelik benim değil diyorum.

tamam bende sizi tanımadığım için yorum yapamadım ..
mutlu günler diliyorum ..

Açıkcası dikkate alınmakve gercekten dertleşmek istiyorssanız önce kendinize bir hesap açın:)
açıkçası oylede yapsam tuhaf insanlar çıkacak anlaşılan ben sadece derdimi dökmek istedim.yorum yapmayabilirsinde yok bu üyelik senin değil diye neden laflar ediliyor anlamadım. ama haklisiniz en kisa zamanda alacağım sagolun

Neden biliyormusun arkadasım ,sonra bu hesabın gercek sahibi yazdığında ''ama sen daha önceki konunda böyle yazmışsın senin ne olduğıun belli değil falan yazılıyor''..Burada insanlar birbirlerinin daha önceki konularınıda okuyarak daha ayrıntılı yardımcı olmaya calışıyor. Böyle yapıldığında karışıklığa sebep oluyorsun.

doğrusu ben artık her şeyin olması gereken zamanda olacağı inancını taşıyan bir insanım. pek çok tecrübeyle gördüm ve inanıyorum ki, senin de yaşaman gereken şeyler gerektiği zamanda yaşanacak.
bu yüzden takılma böyle düşüncelere, üzme kendini.
hepimizin zaman zaman değişik vesilelerle hissettiği şeyler bunlar. ama şunu söylemeliyim, evet mutlu olmak zor bir şey.
üniversiteyi bitirdiğinde işim ne olacak diye düşünüp endişelenirdin, işin var.
şimdi hayatında güzel bir aşk olsun istiyorsun, olacak.
sonra başka şeyler istemeye başlayacaksın...
o yüzden mutluluğu belirli şeylere bağlayıp mutsuz olmaya gerek yok. sakin..

Çok guzrl yazmışsın canım ama benim pek inancım kalmadı galiba

Sağol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…