evet, benim de kalmamıştı. hayatımın ilk 24 yılını birilerini severek, sevdiğimden bile emin olmayarak, hep bu duygulardan kaçarak yaşadım.
en sonunda nasıl olduysa kaçmamaya karar verdim ve bir cesaret sevdiğim adama sevgimi söyledim. bu sene birlikteliğimizin 9. evliliğimizin 5. yılı.
şimdi bir bebek sahibi olmak istiyoruz. bazen endişeleniyorum, korkuyorum ve ümidimi yitiriyorum. ama çoğunlukla hissettiğim şey olması gerekeni yaşayacağım zamanın henüz gelmediği. ondan önce yapmam ya da yaşamam gereken şeyler olduğu.
bunlar genel düşüncelerim. özelde ise, neden erkek arkadaşının arkadaşından hoşlandığından şüphelendin?
daha doğrusu biriyle konuştuğunu söylemişsin, ama ilişkiniz mi var, sadece görüşüyor musunuz anlayamadım. ama burada asıl önemli olanın senin hislerin olduğunu anlamalısın. sen ona karşı ne hissediyorsun, sen ne yapmak istiyorsun?
bu arada şunu da ekleyeyim, 25 yaş evlilik için ileri bir yaş değil, yaşamak için çok da güzel bir yaştır. (gerçi ben 30'u hiçbir şeye değişmem :)