Mutlu olmak icin insan ne yapmalı? Ben hic mutlu degilim de.. :85:
Yıldız Tilbe;
Dayan yüregim dayan,
dayan yarına inan,
gün gelir acılar ezberlenir,
iyilesir zamanla yaran demis, iyilesir mi? Gecer mi bu günler?
Yüzüme sabahın ilk ısıgı vurdugunda gülümseyebilir miyim yine?
Simdi gördügüm, yüzümde gecmisin acı izleri, gözlerimdeki yorgunluk, burukluk, gözlerimde akmaya hazır bekleyen yas varken ben bir gün yine aynaya baktıgımda gülümseyebilir miyim?
Hayaller kurar mıyım yine?
Ben yine eski ben olabilir miyim?
Sizi mutsuz eden seyleri terk etmekle baslayin ise...
Yolunuz acilir ve sizi mutlu eden seylere yönelirsiniz...
canım herkesi mutlu edecek şeyler farklıdır. ulaşamayacağın hayallerin varsa mutlu olamazsın. mutlu olmak için tek yapacağın elindekinin kıymetini bilmek. imkanın varsa da kıymetini bileceğin bişeyle değiştirmek
8 aydır kendimde degilim..
Annemin yokluguna mı alısayım? Aniden altına girdigim sorumluluklara mı alısayım?
Hangisini terkedeyim?
Hangisinden kacayım?
nedir ki altına girdiğiniz sorumluluklar
Durumunuzu bilmeden yazdim kusuruma bakmayin...Konuyu genel olarak yazdiginiz icin böyle bir cevabim oldu ...
Sorumluklariniz varsa tabiki kacmayin ama üstüne alabileceginiz kadar yük almalisiniz... yani cevrenizden yardim almalisiniz..
Annenizin yokluguna alismaniz icin zamana ihtiyaciniz var...
mutlu olmak için mutluluğun tanımını yapmak gerekir. ben o tanımı yaptıktan sonra daha iyi hissettim kendimi
kendinden neden korkuyosun ve yapmam diyip yaptığın şeyler neler
bazen fiziken değişmek, geçici bi süre de olsa insana kendini farklı , yeni biriymiş gibi hissettiebiliyor. bi kuaför, biraz alışveriş, ama her zamanki tarzından biraz farklı olacak bunlar. belki bu süreci atlatmanı hızlandırabilir
Pencereden bakıyorum atla surdan kurtul acılardan diyorum, hersey bitsin diyorum..
Cünkü yasama istegim yok, bir gün kendime engel olamamaktan korkuyorum..
İcimdeki sesi bastıramamaktan korkuyorum..
Pencereden bakıyorum atla surdan kurtul acılardan diyorum, hersey bitsin diyorum..
Cünkü yasama istegim yok, bir gün kendime engel olamamaktan korkuyorum..
İcimdeki sesi bastıramamaktan korkuyorum..
Bence şu anda yapman gereken şey psikiyatriste gidip antidepresana başlamak ve bu süre boyunca sürkeli kuran okumak. türkçesini okumaya çalış . kendini dini konulara ver. sana annenle ilgili teselli veremiyorum maalesef. Allah sabır versin. mekani cennet olsun inşallah. ama eminim anneciin seni kendini camdan atman ve ömür boyu mutsuz olman için doğurmadı. lütfen biraz bu yönden bak.
Suan cok mantıksızım, bu yüzden kendimi tanıyamıyorum zaten suan bir cocuktan farkım da yok..
İnan suan doktora gitmeye bile vaktim yok..
Babamın yanında calısıyorum, iki kez gittim doktora ve en az on kere aradı. Nerdesin? Ben dısardayım isyerinde kimse yok diye, dolayısıyla ben kostura kostura ise yol almak zorunda kaldım.
Sabit olmayan tiroidim var bir tahlilde yüksek, bir tahlilde normal ve bunun icinde belirli zamanda doktora gidip kontrol ettirmem gerekiyor gidemiyorum tahlil yapmam, alıp doktora göstermem iki günümü alıyor cünkü, babam da da bekleyecek sabır yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?