Mutlu olmak istiyorum

b*kire evlenip kanamayanda var burdada duydum çevremde de. Eşleride sorun etmemiş, çünkü bilinçliler. Kendini kasmazsan, iyi ıslanırsan zaten max 1 damla çoğu zaman görülmüyor bile.
valla eğitimli olup kendi istediği gibi yaşayıp buna takılan varsa kandırılmayı hak eder kimse kusura bakmasın.

Doktora gidelim derse içim rahat değil falan ?

Bekaret konusunda simdiden neden takildiniz ki?
Yasadim bitti dersiniz yani simdi hangi erkek cinsellik yasadim bakir degilim nolur kabul.et diyor Allah askina
Ayrıca artik eskisi kadar da takmiyor erkekler en azindan tanistigim çoğu kişi kadinin da tecrubeli olmasina bakiyordu. Evet ulkemizde bir tabu bu durum ama bunu ne kadar büyütürseniz karsidaki de o kadar sorgular.
Erkekler ozguveni yerinde olan kadina saygi duyuyor, eziklendikce eziyorlar.

Doktora gidelim derse içim rahat değil falan ?
Yahu sen şaka mısın Bu lafı dedirtecek kadar pasif olmayacaksın. Ne hakla kim doktora gidelim diyor? Seni yargılayacak bir tipse herkesinki kanamıyormuş ilişkim olmadı de geç.

Az önce Twitter’da bir erkek: erkeğin geleceği, kadının geçmişi önemlidir. Geçmişte ilişkisi olmuş her kadın bacımdır, erkek yapabilir erkekle kadın bir değil demiş ve 5 bin kişi beğenmiş bu yorumları.. Bunları görünce çok üzülüyorum. Ayette bile temiz kızlar temiz erkeklere.. diyor. Bunlar bu cesareti nerden buluyorlar? Ve en kötüsü bazı kızlar bu tiplerle evlenebiliyor

Yahu sen şaka mısın Bu lafı dedirtecek kadar pasif olmayacaksın. Ne hakla kim doktora gidelim diyor? Seni yargılayacak bir tipse herkesinki kanamıyormuş ilişkim olmadı de geç.
Haklısın ben en kötüyü düşünüp kendimi fazla üzüyorum sanırım.. Zaten bu yüzden ayrılmak isteyecek birinin beni gerçekten sevmediğini de görmüş olurum

Bu ayeti ben de begenirim ama toplumda temiz erkek var mi once bunu sorgulamak lazim
O yazilan soz her yerde yaziyor bunu diyen erkege sormak.lazim kadinla.erkek neden bir degil? Madem iş ayete vuruluyor Allah erkege mubah kadina haram mi demis!
Erkekler kendilerine sinirsiz yetki verirken kadinlari hep.ikinci sinif insan yerine koyuyor. Sanki o cinsellik yasayan erkekler tek basina mi yapiyor bu isi! Allah askina siz terapi alin
Kendinizi baskalariyla kiyaslamayin
Misal 30 yasinda evlenseniz esiniz bu sefer diyecek ki neden bu yasa kadar yasamadin tecrubeli.oldugu icin sizden de tecrube bekleyecek. Yasadiniz diye kendinizi uzmeyin, o an oyle.gelismis ama devami gelmemis
Hayat bu, hic bir sey kitabi ilerlemez ki. Yapmam dersin yaparsin, istedigin bir seyi elde edemezsin üzülürsün ya da hic ummadigin anda guzellikler seni bulur sasirirsin. Hayatta her duyguya, her olaya yer var. Gelecegi bilemiyoruz simdiden neden bu sorgulamalar?

Evet zoruma giden bu. Şöyle bütün kızlar birleşip şu erkeklere gereken cevabı veremiyoruz ya. Gerçi artık eskiye göre kızlar daha iyi savunuyor haklarını. Ama bu düşünce yapısındaki erkek sayısı keşke bu kadar çok olmasa ülkede.

Ergen kadın düşmanı erkekler onlar, inseller onlar. Bu erkeklere ne dürüstlük borçlusun ne bekaret. Aklını başına devşir ve söyleme ki söylersen senin başın ağrır. H*calar bile geçmişte yaşayıp pişman olursan ama samimi tövbe ettiysen evinin huzuru bozulmasın diye söylemeyebilirsin diyor.
kesinlikle katılıyorum yazınıza.
Konu sahibinin bu takıntısı asla normal değil terapi almalı.

iki cümle daha uzun yazsan şu an boşanasım gelecekti nerdeyse

Ay valla ben 25 yaşındayım, ben de evli değilim çalışmıyorum da şu an. Başka hedeflerim var. Babamdan baskı görüyorum (iş bakmıyorsun, kilolusun ilaç kullan, saçını boya) ama ne oldu, onunla da tak mesafe koydum oldu bitti :) şimdi pastacılık eğitimi alıyorum, yazdığım bir romanım var Wattpad üzerinde. Her şey zamanında güzel. Hiç üzülmeyin. Ayrıca yenGEnC arkadaşımıza katılıyorum, evlilikler gerçekten bu şekilde. Tabii ki istemenizi anlıyorum ama acele edilecek bir şey yok.

Gelecekteki mutluluk kocada değil. Kendi ayaklarının üzerinde durmadan, kendi paranla gezip tozup giyinip süslenmeden, özgürlüğünü eline almadan evlenirsen bir kaç sene sonra burada eşinle ilgili sıkıntılarını anlattığın başlıklarla gelirsin. Kendine bir hobi bul. Bu ara seramik çok moda yaşadığın yerde bi seramik kursu varsa oraya git çevren enerjin değişsin. İlla okuduğun bölümün işi değil herhangi bir işe gir, hayata dair bir adım at böylece motivasyonun artar. Ama ahh evlensem mutlu olurum diye düşünme. Evlilik zaten mutluyken olunca güzel. Sadece evlilik değil bir beraberlik de aslında. Mutsuz depresyondayken yaşayacağın ilişki büyük ihtimalle seni dibe çeker.
Cinsellik konusuna gelince bir şeyler yaşadığına göre demek ki bu konu senin için bir tabu değil, o zaman hayatına girecek kişi için de cinsellik bir tabu olmamalı. Eğer sen kendini kabul edilecek bir mal gibi sunarsan karşı taraf da kabul etmeme hakkını kendinde bulur. Kimseye bu hakkı verme, hayata senin gibi bakan birilerini bulmaya çalış.

O zaman hayatiniza girecek erkegi ona gore sececeksiniz. Benim cevremde bekarete onem veren erkek arkadasim yok mesela.

Hayatima alacağım kisi de buna takamaz. Hattabenim sevgililik anlayisimda aktif cinsel hayat da oldugu icin sevismedigim adamla zaten evlenmeyecegim icin takma gibi bir imkanı olamaz.

Kendinizi niye bu kadar ezik, bekareti onemsemeyen erkekleri niye bu kadar ulaşılmaz goruyorsunuz?

Ya güzel kardeşim evlenmeyeceksin o zaman öyle adamla. Öyle adamla evleneceksen böyle bir hayat yaşamayacaksın. Nasıl biryerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bir an önce iş bul çalışmaya başla tecrübe edin kpssden umudun yoksa. Bulunduğun dar görüşlü bir çevreyse uzaklaşmaya çalış ufkun açılsın biraz, çık şu düşüncelerden. Yok kanamaymış bilmem neymiş. Memlekette müslüman geçinen, bekaret önemli diyen erkeklerin neredeyse yarısından fazlasının evlilik dışı,eşcinsel vs vs ilişkisi var. Kendini kimseye kabul ettirmeye çalışma. Sen onları kabul et veya etme. Seçen sen ol. Yol ver gitsin ya aaa. Sırf evlenmek için evlenme sakın. Evlilik böyle bir şey değil. Kendini şimdiden kabul ettirme çabasına girersen uzun bir süre mutlu olamazsın söyleyeyim.

Ben inançlı biriyim ama aşırı muhafazakar biri değilim evet açık giyiniyorum ama namazımı da kılarım. Şimdi diyeceksin madem öyle bir yaşantın var neden bu işe kalkıştın? Cevap olarak sadece şunu dicem. İnsanın başına hayatta her şey gelebiliyormuş. Çok muhafazakar birinin bana bakacağını zaten zannetmiyorum, genelde onlar türbanlı kişileri seçiyorlar. Ben de öyle biriyle yapabileceğimi düşünmüyorum zaten. Sevmediğim biriyle de evlenmem , mantık evliliği bana göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…