- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.767
- 158
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
-
b*kire evlenip kanamayanda var burdada duydum çevremde de. Eşleride sorun etmemiş, çünkü bilinçliler. Kendini kasmazsan, iyi ıslanırsan zaten max 1 damla çoğu zaman görülmüyor bile.Söylersem bir dert söylemezsem bi dert.. Söyleme diyorsun ama ne yapıcam peki ilk gece kanama olmazsa bana soracak? Belki boşanmaya kadar gidicek olay. Dürüst olup söylersem bunu çevreme yayar korkusu.. İki ucu boklu değnek.Bu düşüncelerden kurtulamıyorum. Başa sarıyorum hep neden yaptın bunu diyorum, kendimi suçlayıp duruyorum. Ne yapıcam ben ..
valla eğitimli olup kendi istediği gibi yaşayıp buna takılan varsa kandırılmayı hak eder kimse kusura bakmasın.Haklısınız benim geçmişim onu ilgilendirmiyor ama şu bir gerçek erkeklerin çoğu maalesef bu konuya takılıyor ve ben bunu söylemezsem evlendikten sonra boşanma ihtimalimiz olucak. Yoksa elbette söylemem. Ama bazı çok modern, okumuş, donanımlı erkekler bile bu konuda böyle keskin olabiliyorlar.. Ben sadece bunu bilsin kabul ederse böyle etsin istiyorum. Etmezse de hayatımdan çıkar.
Doktora gidelim derse içim rahat değil falanb*kire evlenip kanamayanda var burdada duydum çevremde de. Eşleride sorun etmemiş, çünkü bilinçliler. Kendini kasmazsan, iyi ıslanırsan zaten max 1 damla çoğu zaman görülmüyor bile.
valla eğitimli olup kendi istediği gibi yaşayıp buna takılan varsa kandırılmayı hak eder kimse kusura bakmasın.
Bekaret konusunda simdiden neden takildiniz ki?Haklısınız benim geçmişim onu ilgilendirmiyor ama şu bir gerçek erkeklerin çoğu maalesef bu konuya takılıyor ve ben bunu söylemezsem evlendikten sonra boşanma ihtimalimiz olucak. Yoksa elbette söylemem. Ama bazı çok modern, okumuş, donanımlı erkekler bile bu konuda böyle keskin olabiliyorlar.. Ben sadece bunu bilsin kabul ederse böyle etsin istiyorum. Etmezse de hayatımdan çıkar.
Ooo bu kadar ince düşünüp kendinizi kahretmeniz hiç saglikli degil bir uzmandan destek mi alsaniz?Doktora gidelim derse içim rahat değil falan?
Yahu sen şaka mısın Bu lafı dedirtecek kadar pasif olmayacaksın. Ne hakla kim doktora gidelim diyor? Seni yargılayacak bir tipse herkesinki kanamıyormuş ilişkim olmadı de geç.Doktora gidelim derse içim rahat değil falan?
Az önce Twitter’da bir erkek: erkeğin geleceği, kadının geçmişi önemlidir. Geçmişte ilişkisi olmuş her kadın bacımdır, erkek yapabilir erkekle kadın bir değil demiş ve 5 bin kişi beğenmiş bu yorumları.. Bunları görünce çok üzülüyorum. Ayette bile temiz kızlar temiz erkeklere.. diyor. Bunlar bu cesareti nerden buluyorlar? Ve en kötüsü bazı kızlar bu tiplerle evlenebiliyorBekaret konusunda simdiden neden takildiniz ki?
Yasadim bitti dersiniz yani simdi hangi erkek cinsellik yasadim bakir degilim nolur kabul.et diyor Allah askina
Ayrıca artik eskisi kadar da takmiyor erkekler en azindan tanistigim çoğu kişi kadinin da tecrubeli olmasina bakiyordu. Evet ulkemizde bir tabu bu durum ama bunu ne kadar büyütürseniz karsidaki de o kadar sorgular.
Erkekler ozguveni yerinde olan kadina saygi duyuyor, eziklendikce eziyorlar.
Haklısın ben en kötüyü düşünüp kendimi fazla üzüyorum sanırım.. Zaten bu yüzden ayrılmak isteyecek birinin beni gerçekten sevmediğini de görmüş olurumYahu sen şaka mısın Bu lafı dedirtecek kadar pasif olmayacaksın. Ne hakla kim doktora gidelim diyor? Seni yargılayacak bir tipse herkesinki kanamıyormuş ilişkim olmadı de geç.
Bu ayeti ben de begenirim ama toplumda temiz erkek var mi once bunu sorgulamak lazimAz önce Twitter’da bir erkek: erkeğin geleceği, kadının geçmişi önemlidir. Geçmişte ilişkisi olmuş her kadın bacımdır, erkek yapabilir erkekle kadın bir değil demiş ve 5 bin kişi beğenmiş bu yorumları.. Bunları görünce çok üzülüyorum. Ayette bile temiz kızlar temiz erkeklere.. diyor. Bunlar bu cesareti nerden buluyorlar? Ve en kötüsü bazı kızlar bu tiplerle evlenebiliyor
Evet zoruma giden bu. Şöyle bütün kızlar birleşip şu erkeklere gereken cevabı veremiyoruz ya. Gerçi artık eskiye göre kızlar daha iyi savunuyor haklarını. Ama bu düşünce yapısındaki erkek sayısı keşke bu kadar çok olmasa ülkede.Bu ayeti ben de begenirim ama toplumda temiz erkek var mi once bunu sorgulamak lazim
O yazilan soz her yerde yaziyor bunu diyen erkege sormak.lazim kadinla.erkek neden bir degil? Madem iş ayete vuruluyor Allah erkege mubah kadina haram mi demis!
Erkekler kendilerine sinirsiz yetki verirken kadinlari hep.ikinci sinif insan yerine koyuyor. Sanki o cinsellik yasayan erkekler tek basina mi yapiyor bu isi! Allah askina siz terapi alin
Kendinizi baskalariyla kiyaslamayin
Misal 30 yasinda evlenseniz esiniz bu sefer diyecek ki neden bu yasa kadar yasamadin tecrubeli.oldugu icin sizden de tecrube bekleyecek. Yasadiniz diye kendinizi uzmeyin, o an oyle.gelismis ama devami gelmemis
Hayat bu, hic bir sey kitabi ilerlemez ki. Yapmam dersin yaparsin, istedigin bir seyi elde edemezsin üzülürsün ya da hic ummadigin anda guzellikler seni bulur sasirirsin. Hayatta her duyguya, her olaya yer var. Gelecegi bilemiyoruz simdiden neden bu sorgulamalar?
Ergen kadın düşmanı erkekler onlar, inseller onlar. Bu erkeklere ne dürüstlük borçlusun ne bekaret. Aklını başına devşir ve söyleme ki söylersen senin başın ağrır. H*calar bile geçmişte yaşayıp pişman olursan ama samimi tövbe ettiysen evinin huzuru bozulmasın diye söylemeyebilirsin diyor.Az önce Twitter’da bir erkek: erkeğin geleceği, kadının geçmişi önemlidir. Geçmişte ilişkisi olmuş her kadın bacımdır, erkek yapabilir erkekle kadın bir değil demiş ve 5 bin kişi beğenmiş bu yorumları.. Bunları görünce çok üzülüyorum. Ayette bile temiz kızlar temiz erkeklere.. diyor. Bunlar bu cesareti nerden buluyorlar? Ve en kötüsü bazı kızlar bu tiplerle evlenebiliyor
kesinlikle katılıyorum yazınıza.Bu ayeti ben de begenirim ama toplumda temiz erkek var mi once bunu sorgulamak lazim
O yazilan soz her yerde yaziyor bunu diyen erkege sormak.lazim kadinla.erkek neden bir degil? Madem iş ayete vuruluyor Allah erkege mubah kadina haram mi demis!
Erkekler kendilerine sinirsiz yetki verirken kadinlari hep.ikinci sinif insan yerine koyuyor. Sanki o cinsellik yasayan erkekler tek basina mi yapiyor bu isi! Allah askina siz terapi alin
Kendinizi baskalariyla kiyaslamayin
Misal 30 yasinda evlenseniz esiniz bu sefer diyecek ki neden bu yasa kadar yasamadin tecrubeli.oldugu icin sizden de tecrube bekleyecek. Yasadiniz diye kendinizi uzmeyin, o an oyle.gelismis ama devami gelmemis
Hayat bu, hic bir sey kitabi ilerlemez ki. Yapmam dersin yaparsin, istedigin bir seyi elde edemezsin üzülürsün ya da hic ummadigin anda guzellikler seni bulur sasirirsin. Hayatta her duyguya, her olaya yer var. Gelecegi bilemiyoruz simdiden neden bu sorgulamalar?
E evleniyorlar da ne oluyor? Krediler çekiliyor, kiraya çıkılıyor , maaşlar bölüşülüyor, hayatına "kayın aile" diye sorunlu insanlar giriyor, aynı anda isten geliyorsun sen mutfağa koşarken adam TV karşısında kuruluyor, bir de onu cayliyorsun, adamın canı istediği müddetce üstünde iki dk debeleniyor, bir şey desen sen kötü oluyorsun. Sonra çoluk cocuk, daha fazla endişe, daha fazla geçim kaygısı, bir de çocuğun yemeğinden tuvaletine, aşısına bokuna püsürüne her şeyiyle sen ilgileniyorsun yine de kimseye yaranamiyorsun.
Ülkedeki evliliklerin çok büyük kısmı bu yani, çok da ozenecek bir şey degil.
Nickin gibi mutlu olmaya çalış, erkek bulmaya değil. Çünkü insan kendi ile mutlu değilse ne ailesi ile mutlu olabilir ne kocası ile
Gelecekteki mutluluk kocada değil. Kendi ayaklarının üzerinde durmadan, kendi paranla gezip tozup giyinip süslenmeden, özgürlüğünü eline almadan evlenirsen bir kaç sene sonra burada eşinle ilgili sıkıntılarını anlattığın başlıklarla gelirsin. Kendine bir hobi bul. Bu ara seramik çok moda yaşadığın yerde bi seramik kursu varsa oraya git çevren enerjin değişsin. İlla okuduğun bölümün işi değil herhangi bir işe gir, hayata dair bir adım at böylece motivasyonun artar. Ama ahh evlensem mutlu olurum diye düşünme. Evlilik zaten mutluyken olunca güzel. Sadece evlilik değil bir beraberlik de aslında. Mutsuz depresyondayken yaşayacağın ilişki büyük ihtimalle seni dibe çeker.25 yaşına giricem çok az kaldı ne işim var ne eşim .. Aşık olmak istiyorum , sevmek sevilmek istiyorum. Bazı kızları görüyorum ne güzel değer görüyorlar. Kıskanmıyorum ama imrenmemekte elde olmuyor. Bunca zaman hep sırtlanlara denk geldim ciddi bir ilişki istiyorum evlenmek yuva kurmak. Ama bu devirde zor sanırım. Bekar bir hayata alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Kpss de çalışamıyorum bu ruh halinden çıkıp dışarı bile çıkmıyorum hayattan tat alamıyorum evde oturarak geçiyor günlerim . Yaşım geçiyor kaygısı beynimi esir aldı resmen hayatı kaçırıyorum diyorum sürekli .. Zaten daha öncede bir cnsellik yaşadım. Karşı taraf bunu kabul edecekte beni sevecekte ben de onu sevicem de çok zor geliyor bana artık. Bazı kızlar 5 ay içinde konuyu evliliğe getirebiliyor bunun bir sırrı mı var da bizim haberimiz yok . Neden hayat benim yüzüme gülmüyor.
O zaman hayatiniza girecek erkegi ona gore sececeksiniz. Benim cevremde bekarete onem veren erkek arkadasim yok mesela.Haklısınız benim geçmişim onu ilgilendirmiyor ama şu bir gerçek erkeklerin çoğu maalesef bu konuya takılıyor ve ben bunu söylemezsem evlendikten sonra boşanma ihtimalimiz olucak. Yoksa elbette söylemem. Ama bazı çok modern, okumuş, donanımlı erkekler bile bu konuda böyle keskin olabiliyorlar.. Ben sadece bunu bilsin kabul ederse böyle etsin istiyorum. Etmezse de hayatımdan çıkar.
Evde oturma çık gez evde oturarak koca mı beklenir damdan mı düşecek bu leylekler mi getirecek hey Allahım çık gez belki denk gelirevde oturarak geçiyor günlerim
Ay yok artik, bunu diyen adama cok affedersiniz s....r g..t diyeceksiniz bitecek gidecek.Doktora gidelim derse içim rahat değil falan?
Kpss çalışıyordum şuan ara verdim kpss sürecinde yüksek puanla atanabilmem için asosyal geçirmem gerekiyor bu süreci maalesef.Evde oturma çık gez evde oturarak koca mı beklenir damdan mı düşecek bu leylekler mi getirecek hey Allahım çık gez belki denk gelir
Ya güzel kardeşim evlenmeyeceksin o zaman öyle adamla. Öyle adamla evleneceksen böyle bir hayat yaşamayacaksın. Nasıl biryerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bir an önce iş bul çalışmaya başla tecrübe edin kpssden umudun yoksa. Bulunduğun dar görüşlü bir çevreyse uzaklaşmaya çalış ufkun açılsın biraz, çık şu düşüncelerden. Yok kanamaymış bilmem neymiş. Memlekette müslüman geçinen, bekaret önemli diyen erkeklerin neredeyse yarısından fazlasının evlilik dışı,eşcinsel vs vs ilişkisi var. Kendini kimseye kabul ettirmeye çalışma. Sen onları kabul et veya etme. Seçen sen ol. Yol ver gitsin ya aaa. Sırf evlenmek için evlenme sakın. Evlilik böyle bir şey değil. Kendini şimdiden kabul ettirme çabasına girersen uzun bir süre mutlu olamazsın söyleyeyim.Söylersem bir dert söylemezsem bi dert.. Söyleme diyorsun ama ne yapıcam peki ilk gece kanama olmazsa bana soracak? Belki boşanmaya kadar gidicek olay. Dürüst olup söylersem bunu çevreme yayar korkusu.. İki ucu boklu değnek.Bu düşüncelerden kurtulamıyorum. Başa sarıyorum hep neden yaptın bunu diyorum, kendimi suçlayıp duruyorum. Ne yapıcam ben ..
Ben inançlı biriyim ama aşırı muhafazakar biri değilim evet açık giyiniyorum ama namazımı da kılarım. Şimdi diyeceksin madem öyle bir yaşantın var neden bu işe kalkıştın? Cevap olarak sadece şunu dicem. İnsanın başına hayatta her şey gelebiliyormuş. Çok muhafazakar birinin bana bakacağını zaten zannetmiyorum, genelde onlar türbanlı kişileri seçiyorlar. Ben de öyle biriyle yapabileceğimi düşünmüyorum zaten. Sevmediğim biriyle de evlenmem , mantık evliliği bana göre değil.Ya güzel kardeşim evlenmeyeceksin o zaman öyle adamla. Öyle adamla evleneceksen böyle bir hayat yaşamayacaksın. Nasıl biryerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bir an önce iş bul çalışmaya başla tecrübe edin kpssden umudun yoksa. Bulunduğun dar görüşlü bir çevreyse uzaklaşmaya çalış ufkun açılsın biraz, çık şu düşüncelerden. Yok kanamaymış bilmem neymiş. Memlekette müslüman geçinen, bekaret önemli diyen erkeklerin neredeyse yarısından fazlasının evlilik dışı,eşcinsel vs vs ilişkisi var. Kendini kimseye kabul ettirmeye çalışma. Sen onları kabul et veya etme. Seçen sen ol. Yol ver gitsin ya aaa. Sırf evlenmek için evlenme sakın. Evlilik böyle bir şey değil. Kendini şimdiden kabul ettirme çabasına girersen uzun bir süre mutlu olamazsın söyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?