- 28 Kasım 2023
- 89
- -3
- 1
- 25
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
-
Evet haklısın atanmam çok zor o yüzden umudum yok fazla.. Masa başında zaman kaybedecekmişim gibi hissediyorumKpss çalış, bu sürede unut sevgiliyi eğlenmeyi.
Evdesin zaten, pişman olursun.
Şu an hala kurtaracak şansın var geleceğin için otur çalış. Gerisi bir şekilde gelir zaten, iş hayatına girince sosyalleşmeye başlayacaksın zaten
Benim de çok zor ama umudum var.Evet haklısın atanmam çok zor o yüzden umudum yok fazla.. Masa başında zaman kaybedecekmişim gibi hissediyorum
E evleniyorlar da ne oluyor? Krediler çekiliyor, kiraya çıkılıyor , maaşlar bölüşülüyor, hayatına "kayın aile" diye sorunlu insanlar giriyor, aynı anda isten geliyorsun sen mutfağa koşarken adam TV karşısında kuruluyor, bir de onu cayliyorsun, adamın canı istediği müddetce üstünde iki dk debeleniyor, bir şey desen sen kötü oluyorsun. Sonra çoluk cocuk, daha fazla endişe, daha fazla geçim kaygısı, bir de çocuğun yemeğinden tuvaletine, aşısına bokuna püsürüne her şeyiyle sen ilgileniyorsun yine de kimseye yaranamiyorsun.Bazı kızlar 5 ay içinde konuyu evliliğe getirebiliyor bunun bir sırrı mı var da bizim haberimiz yok . Neden hayat benim yüzüme gülmüyor.
Çok güzel yazmışsınız.E evleniyorlar da ne oluyor? Krediler çekiliyor, kiraya çıkılıyor , maaşlar bölüşülüyor, hayatına "kayın aile" diye sorunlu insanlar giriyor, aynı anda isten geliyorsun sen mutfağa koşarken adam TV karşısında kuruluyor, bir de onu cayliyorsun, adamın canı istediği müddetce üstünde iki dk debeleniyor, bir şey desen sen kötü oluyorsun. Sonra çoluk cocuk, daha fazla endişe, daha fazla geçim kaygısı, bir de çocuğun yemeğinden tuvaletine, aşısına bokuna püsürüne her şeyiyle sen ilgileniyorsun yine de kimseye yaranamiyorsun.
Ülkedeki evliliklerin çok büyük kısmı bu yani, çok da ozenecek bir şey degil.
Nickin gibi mutlu olmaya çalış, erkek bulmaya değil. Çünkü insan kendi ile mutlu değilse ne ailesi ile mutlu olabilir ne kocası ile
Şanahe bir yorum tam olarak bu işteE evleniyorlar da ne oluyor? Krediler çekiliyor, kiraya çıkılıyor , maaşlar bölüşülüyor, hayatına "kayın aile" diye sorunlu insanlar giriyor, aynı anda isten geliyorsun sen mutfağa koşarken adam TV karşısında kuruluyor, bir de onu cayliyorsun, adamın canı istediği müddetce üstünde iki dk debeleniyor, bir şey desen sen kötü oluyorsun. Sonra çoluk cocuk, daha fazla endişe, daha fazla geçim kaygısı, bir de çocuğun yemeğinden tuvaletine, aşısına bokuna püsürüne her şeyiyle sen ilgileniyorsun yine de kimseye yaranamiyorsun.
Nickin gibi mutlu olmaya çalış, erkek bulmaya değil. Çünkü insan kendi ile mutlu değilse ne ailesi ile mutlu olabilir ne kocası ile
öncelikle bu senin özelin. görüştüğün evleneceğin insana bile bunu söyleme, zorunda hissetme. Ben hiç bir erkeğin ilişki yaşayıp kendini bir kadına kabul ettirme çabasına girdiğini görmedim. Geçmiş ilişkilerinin sorgulandığını görmedim o yüzden kimseye b*karet borcun yok seni yargılayacak üzülecekse bir insana özelini söyleme.Zaten daha öncede bir cnsellik yaşadım.
Baya anlaşılır bir açıklama olmuş.E evleniyorlar da ne oluyor? Krediler çekiliyor, kiraya çıkılıyor , maaşlar bölüşülüyor, hayatına "kayın aile" diye sorunlu insanlar giriyor, aynı anda isten geliyorsun sen mutfağa koşarken adam TV karşısında kuruluyor, bir de onu cayliyorsun, adamın canı istediği müddetce üstünde iki dk debeleniyor, bir şey desen sen kötü oluyorsun. Sonra çoluk cocuk, daha fazla endişe, daha fazla geçim kaygısı, bir de çocuğun yemeğinden tuvaletine, aşısına bokuna püsürüne her şeyiyle sen ilgileniyorsun yine de kimseye yaranamiyorsun.
Haklısın bir noktada ama söylemeden nasıl olacak? Bu konuda çok keskin biriyse evlendikten sonra ortaya çıktığında vereceği tepkinin endişesiyle nasıl yaşarım. En iyisi dürüst olup söylemek diye düşünüyorum.öncelikle bu senin özelin. görüştüğün evleneceğin insana bile bunu söyleme, zorunda hissetme. Ben hiç bir erkeğin ilişki yaşayıp kendini bir kadına kabul ettirme çabasına girdiğini görmedim. Geçmiş ilişkilerinin sorgulandığını görmedim o yüzden kimseye b*karet borcun yok seni yargılayacak üzülecekse bir insana özelini söyleme.
Aynı yaştayız şuan bende okuyorum. İşimde yok sevgilimde ama şuan okulu bitirmek için uğraşıyorum mesleğim öncelik şuan. 25 30 bu devirde genç bir yaş, birşeyleri kaçırdım diye düşünme. Psikoloğa git kendi öz değerinin farkına var. Sen kendini sevki insanlarda sevsin değer versin.
Ömür boyu başına kakılmayı veya ailesine hatta çevresine söylemesini istiyorsan söyle. Keskin biri olurlar ne hikmetse kendilerinin cinsel geçmişi olur bu ne yaman çelişki. Dürüstlük her zaman kazandırmıyor ki söylememekte yalan olmuyor sadece hayatını yargılanmadan devam edebilecein bir hareket gibi düşün. Keşke gelişmiş bir toplum olsakta yaşayanda yaşamayanda yargılanmasa ötekileştirilmese.Haklısın bir noktada ama söylemeden nasıl olacak? Bu konuda çok keskin biriyse evlendikten sonra ortaya çıktığında vereceği tepkinin endişesiyle nasıl yaşarım. En iyisi dürüst olup söylemek diye düşünüyorum.
Söylersem bir dert söylemezsem bi dert.. Söyleme diyorsun ama ne yapıcam peki ilk gece kanama olmazsa bana soracak? Belki boşanmaya kadar gidicek olay. Dürüst olup söylersem bunu çevreme yayar korkusu.. İki ucu boklu değnek.Ömür boyu başına kakılmayı veya ailesine hatta çevresine söylemesini istiyorsan söyle. Keskin biri olurlar ne hikmetse kendilerinin cinsel geçmişi olur bu ne yaman çelişki. Dürüstlük her zaman kazandırmıyor ki söylememekte yalan olmuyor sadece hayatını yargılanmadan devam edebilecein bir hareket gibi düşün. Keşke gelişmiş bir toplum olsakta yaşayanda yaşamayanda yargılanmasa ötekileştirilmese.
Ay niye yasadiginiz seylerin listesini veriyorsunuz adamlara? Sizin hayatiniz sizin kararlariniz, memnun degilse kapi orada.Haklısın bir noktada ama söylemeden nasıl olacak? Bu konuda çok keskin biriyse evlendikten sonra ortaya çıktığında vereceği tepkinin endişesiyle nasıl yaşarım. En iyisi dürüst olup söylemek diye düşünüyorum.
Haklısınız benim geçmişim onu ilgilendirmiyor ama şu bir gerçek erkeklerin çoğu maalesef bu konuya takılıyor ve ben bunu söylemezsem evlendikten sonra boşanma ihtimalimiz olucak. Yoksa elbette söylemem. Ama bazı çok modern, okumuş, donanımlı erkekler bile bu konuda böyle keskin olabiliyorlar.. Ben sadece bunu bilsin kabul ederse böyle etsin istiyorum. Etmezse de hayatımdan çıkar.Ay niye yasadiginiz seylerin listesini veriyorsunuz adamlara? Sizin hayatiniz sizin kararlariniz, memnun degilse kapi orada.
Cok keskin biriyse evlenmeden zaten anlarsiniz.
Benden neredeyse 10 yas kucuksunuz, gozunuzu seveyim bu moda girmeyin. Yasadiysaniz yasadiniz, kimseyi ilgilendirmez. Daha gençsiniz, bundan sonra da partnerleriniz olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?