Mutlu olsun istemiyorum

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Eski konularımı belki hatırlarsınız 2 aylık evliyken eşimden ayrıldım, çok zor günler geçirdim terk edilmek bana çok zor geldi halada öyle geliyor ama vazgeçtim artık içimde büyük bir kırgınlık var ki bütün emeğim çabam birhiç uğruna savaş vermişim, sözde o da üzülmüş böyle olsun istememiş ama hiçbir şeyide düzeltmek için uğraşmadı yoluna devam ediyor bana yaptıkları ondan ve ailesinden çıksın istiyorum içim öfkeyle dolu çünkü ahirette de, bu dünyada inşallah Rabbim hesabını sorsun benim ahım hep üstlerinde olsun, o kadar yalana iftiraya karşı onları bu hayatta mutlu, huzurlu görürsem benim inancım sarsılıcak, ama ben allaha havale ediyorum eminim o bunun hesabını sorucaktır elbet, sizlerin çok ağladım ah ettim ama, onlarda cezalarını buldu dediğiniz anlar oldu mu dertleşmeye, teselliye çok ihtiyaçım var biri sarılsa saatlerce ağlıcak gibiyim ☹️

Eski konularımı belki hatırlarsınız 2 aylık evliyken eşimden ayrıldım, çok zor günler geçirdim terk edilmek bana çok zor geldi halada öyle geliyor ama vazgeçtim artık içimde büyük bir kırgınlık var ki bütün emeğim çabam birhiç uğruna savaş vermişim, sözde o da üzülmüş böyle olsun istememiş ama hiçbir şeyide düzeltmek için uğraşmadı yoluna devam ediyor bana yaptıkları ondan ve ailesinden çıksın istiyorum içim öfkeyle dolu çünkü ahirette de, bu dünyada inşallah Rabbim hesabını sorsun benim ahım hep üstlerinde olsun, o kadar yalana iftiraya karşı onları bu hayatta mutlu, huzurlu görürsem benim inancım sarsılıcak, ama ben allaha havale ediyorum eminim o bunun hesabını sorucaktır elbet, sizlerin çok ağladım ah ettim ama, onlarda cezalarını buldu dediğiniz anlar oldu mu dertleşmeye, teselliye çok ihtiyaçım var biri sarılsa saatlerce ağlıcak gibiyim ☹️
Üzülmeyin, ne olduğunu çocuk olmadan belli etmesi de güzel bir şey ya çocuktan sonra terk etseydi?, düğünde takılan altındır paradır aldınız mı? onlarda kalmadı dimi? evliliğin getirdiği sorumluluktan korkup kaçmış zavallı.. korkağın tekiymiş üzülmeyin

Üzülmeyin, ne olduğunu çocuk olmadan belli etmesi de güzel bir şey ya çocuktan sonra terk etseydi?, düğünde takılan altındır paradır aldınız mı? onlarda kalmadı dimi? evliliğin getirdiği sorumluluktan korkup kaçmış zavallı.. korkağın tekiymiş üzülmeyin
Düğün olmadı nikah kıyıldı önce, pandemi var o bu şu diyerek düğünü bile erteletip erteletip durdular

Onun mutsuzluğunu değil Kendi mutluluğunu hedefle.
Beni üzmüş insanların bugünki durumunu merak etmiyorum. Hiç ilgilendirmiyor

Üzüldüm. Sizde hazmedememzlik var hepsi bu . Destek alın . Ve artık yolunuza bakın bazen yolumuza kendi taşlarımızı kendmiz koyuyoruz yapmayın bnu kendinize çabuk toparlayın geride bırakınki bazı şeyleri ilerisi olabilsin..
Evet hazmedemiyorum malesef, destek alıyorum daha iyiyim ama yinede tamamen atlatamıyorum

Evet hazmedemiyorum malesef, destek alıyorum daha iyiyim ama yinede tamamen atlatamıyorum
Zamanla geçecek emin olun . Bende 6 yıllık ilişkim bitti sonra gitti çocukluk arkadaşımla evlendi . Zor oldu bende destekle atlattım şimdi dönüp diyorum ki keşke o kdr günlerce gözyaşı dökmeseymişim canım gözyaşlarım :)) . Kendinizi zor da olsa spora bi aktiviteye verin

bunu aşmadığınız sürece mutsuz olan sadece siz olursunuz. ve bunları düşündükçe de enerji bağınız asla kesilmez.
kendi hayatınıza odaklanın ve kendinize bir hayat kurun. mutlu olunca zaten önemi kalmayacak hiçbir şeyin.
hazmedemiyorum diyorsanız da böyle bekleyerek intikam alınmaz. o zaman oturup siz intikam planı yapacaksınız ki o da sizi mutlu etmez günün sonunda.
terapi alın derim.

Allah bazen kullarının intikamını onların haberi olmadan alırmış.
Olur da öğrenince oh olsun demesin büyüklenmesin diye.

Eninde sonunda yaşarlar emin olun ama bırakın siz önünüze bakın.
Şu saatten sonra size yararları da zararları da olamaz ve kininiz sadece size zarar veriyor.

Yıllarca insanlara çok nefret kustum ben.
Üzüldüm ağladım yiprattim kendimi parçaladım adeta.
Sonra ne oldu biliyor musunuz sağlığımdan oldum.
Kalp hastalıkları, mide problemleri, ileri düzeyde depresyon, omuz boyun ağrıları...
Seneler geçti üstünden ben hala bu hastalıklarımla boğuşuyorum. O insanlar şimdi belasını bulsa da bana faydası var mı? Neyi iyileştirebilirler?
Yazık ettim kendime sağlığıma.
Kimse bana bir şey yapmamış meğer ben sadece kendime zarar vermişim.
Değmedi. Asla değmedi.

Üzüntünüzü, kırgınlığınızı, nefretinizi gerçekten anlıyorum ama nolur yapmayın.
Sağlık kaybedilince geri dönüşü çok zor oluyor.
Gidin iyilik yapın demiyorum ama kafanızda affedin ve rahatlayın.
İnsanın kafasında bir şeyler olmadan vicdan rahatlığıyla uyuyabilmesi çok değerli.
Vicdanım sizlayarak huzursuzca uyuyacağıma her şeyi geride bırakmış olarak sadece acı çekmeyi yeğlerim.
Boşverin nefret duyacak kadar bile değer vermeyin.

sizlerin çok ağladım ah ettim ama, onlarda cezalarını buldu dediğiniz anlar oldu mu
Çok ağladım, ağlatan da cezasını bulmadı valla mis gibi yaşıyor :)
Ayrılmış kurtulmuşsunuz, arkanızda bırakmayı öğrenin bence. Yoksa onlar mutlu yaşarken siz içten içe çürürsünüz. Ne yapıyorsanız bu saatten sonra kendi kendinize yapıyorsunuz, bunun farkına varın.

huzurlu görürsem benim inancım sarsılıcak, ama ben allaha havale ediyorum eminim o bunun hesabını sorucaktır elbet,
Aslinda inanclar konusunda pek iyi degilim.Fazlaca supheci olmam ile alakali olabilir.
Ama Tanriyla pazarlik yolunu secmemelisin.Havale ettin ve huzurlu gorunmeye devam ettiler,ne olacak ? Bu kisi icin simdiye kadar sure gelen inanclarindan mi vazgececeksin ? Bu kadar degersiz bir adam icin inanmis oldugun ogretiyi mi terk edeceksin.İnancin kistasi soyle olur.
Sana burda ettigi kadar gunahi,kendisen ait olan sevaptan duser.Ama bu kul hakkina girdigi icin normal bir gunahtan daha fazla goturusu olur.Dedigim gibi sonuna kadar haklisiniz,ofkenizi de net bir bicimde anliyabiliyorum.Ama sizde hayatiniza devam edin,is Tanriya birakilmissa sirf sizde bu adamin gunahlari yuzunden yanlis cumleler sarf etmeyin ,eden buluyor o konuda da iciniz rahat olsun.Kimsenin yaptigi da yanina kar kalmaz.İlla ki cikar,belki cikiyordur da siz surekli hanelerinin icinde omadiginiz icin goremiyorsunuzdur.

Son düzenleme:
Allah senin hesabını soracak o asla unutmaz. Ama sen unutunca ofken soğuyunca çünkü onlara hesap sorduğunda sevinip günaha girme diye. Sabret sadece sabret

Eski konularınıza baktım.
Evlilik bitmiş hala düğün olmadı yazıyorsunuz. Evliliğinizle ilgili konularda bunu mutlaka yazıyorsunuz. Düğünüm olmadı. Gelinlik giyinmedim. Yani evlilik bitmiş artık anlıyor musunuz?
Düğün olmuş olsa ne olmamış olsa ne? Sizin ihtiyacınız olan şey kesinlikle çalışmak. Kafanızı meşgul edecek bir işiniz olsun.
Oturup sürekli geçmişi düşünmeye vaktiniz olmasın.

Ben 7 yıllık eşimden aldatılma sonucu bosandim. Duyduğum an evi terkettim ve hamileydim bebeğimi kaybettim. O akşam sağlam ağladım. Ertesi günü tlf dan tüm sosyal medya hesaplarından her yerden engelledim. Tek beddua etmedim enerjimi o sefil için harcamak istemedim. Aldattıgi kadın eşyalarını paralarını çalmış kaçmış. Çok ağladı yalvardı kapımda umursamadın. Artık bitmiş bir kişi için üç günlük dünyada üzülmeye değmez. Allaha versin hesabını de unut.

Back
X