- 20 Eylül 2019
- 152
- 139
- 18
- 35
- Konu Sahibi Lalesizlale
-
Cok sağol canim benim tum Kk tesekkur ederim beni bir yanlis yoldan cevirdinizSevindim sizin adiniza allah mutlulugunuzu bozmasn aman daglara taslara
Merhaba Kk bugun sizinle mutluluğumu paylaşacağim .Eltime karşi negatiftim ve 2 kez konusunu acmistim .Burada arkadaslar hepsi ayni yorumlari yapmisti art niyetlisin ,kiskancsin,kizin yaptiği bir yanlis yok vs ve gercekten hakliymissiniz iyikide bir kisi beni destekleyen yorum yapmamis cunku hatamin farkina varamicaktim.Diğeri anlamadi ama bu beni anladi der hakliymis gibi davranirdim iyiki fikirlerimi sizinle paylasmisim.Dun aksam gorumcem bize gelmisti oyle konusuyorduk özel olan bir konu hakkinda benim ile ilgili gorumceme olumlu şeyler soylemis ilk evlendiği zamanlar bense onu neler nelerle sucladim aman Allahim simdi dusununce esime onlarin evine gidelim mi dedim aslinda iyikide gorumcem benimle konusmus inanir misiniz bir kere bile ben eltiyim diye beni kotulememis birde ben kiziyordum esim kayinvalidem gorumceler kaynim onu tutuyor diye
Bugun gittik cat kapi önce kediler hakkinda ozur diledim oda sorun değil aliskinim dedi ondan sonra baba konusu hakkinda ozur diledim ve oda bana aslinda ağlamazmis ama o gun ev kalabalikti ve ben herkesin icinde sorunca kendini tutamamis o konudada ozur diledim ama gorumcemin bana anlattiğini soylemedim .Guzel zaman gecirdik bizim icin cat kapi geldiģimiz halde asik suratli karsilamadi direk pasta borek vs aldi sonra bana abla aslinda ben senin hic bana olan bakislarini beğenmemistim simdi bende pisman oldum dedi guzelce konustuk esimle kaynim terhasta sigara icerken neden erken evlendiklerinide ögrendim.buda ozel bir konu neyse arkadaslar sizinle paylasmak istedim hakliymissiniz gercekten numara vs yapmiyormus umarim hep boyle devam eder simdi o kiz hakkinda dusunduklerimi dusununce kendime cok kiziyorum iyi ki gorumcem anlatmis ve sizde benim yanlis yaptiğimi soylemissiniz
İlk defa kk ya hak veren üye olarak tarihe geçtiniz tebriklerMerhaba Kk bugun sizinle mutluluğumu paylaşacağim .Eltime karşi negatiftim ve 2 kez konusunu acmistim .Burada arkadaslar hepsi ayni yorumlari yapmisti art niyetlisin ,kiskancsin,kizin yaptiği bir yanlis yok vs ve gercekten hakliymissiniz iyikide bir kisi beni destekleyen yorum yapmamis cunku hatamin farkina varamicaktim.Diğeri anlamadi ama bu beni anladi der hakliymis gibi davranirdim iyiki fikirlerimi sizinle paylasmisim.Dun aksam gorumcem bize gelmisti oyle konusuyorduk özel olan bir konu hakkinda benim ile ilgili gorumceme olumlu şeyler soylemis ilk evlendiği zamanlar bense onu neler nelerle sucladim aman Allahim simdi dusununce esime onlarin evine gidelim mi dedim aslinda iyikide gorumcem benimle konusmus inanir misiniz bir kere bile ben eltiyim diye beni kotulememis birde ben kiziyordum esim kayinvalidem gorumceler kaynim onu tutuyor diye
Bugun gittik cat kapi önce kediler hakkinda ozur diledim oda sorun değil aliskinim dedi ondan sonra baba konusu hakkinda ozur diledim ve oda bana aslinda ağlamazmis ama o gun ev kalabalikti ve ben herkesin icinde sorunca kendini tutamamis o konudada ozur diledim ama gorumcemin bana anlattiğini soylemedim .Guzel zaman gecirdik bizim icin cat kapi geldiģimiz halde asik suratli karsilamadi direk pasta borek vs aldi sonra bana abla aslinda ben senin hic bana olan bakislarini beğenmemistim simdi bende pisman oldum dedi guzelce konustuk esimle kaynim terhasta sigara icerken neden erken evlendiklerinide ögrendim.buda ozel bir konu neyse arkadaslar sizinle paylasmak istedim hakliymissiniz gercekten numara vs yapmiyormus umarim hep boyle devam eder simdi o kiz hakkinda dusunduklerimi dusununce kendime cok kiziyorum iyi ki gorumcem anlatmis ve sizde benim yanlis yaptiğimi soylemissiniz
Aman aman insallah vallahi icimden bir yuk kalkti biri hakkinda kotu dusunmek ne zor seymis yuk gibiYaşasın mutlu sonumarım kısa sürmez.
Hahahah kiz Allah korusun tovbe de .Masallah iyi giybet yaptik ama kkBak konu açtın nazara gelecek,eltim bana yan baktı diye kuseceksiniz. Maşallah diyelim,Allah için iyi giybet yaptık kız hakkında Allah affetsin.
İlk defa kk ya hak veren üye olarak tarihe geçtiniz tebrikler
Hahahaha ne kadar pozitif enerjiniz var bayildim ☺Çok sevindim adınıza.
Yarın da bir kayınvalide konusu bekliyorum artık sonuçta alıştık sizinle uğraşmadan olmaz.
Hahahaha bro demode olmadi mi karsiim?Sır kapısı gibi hikaye bro. Kötü elti beyaz ışığı görünce hak yola döndü. Neyse en azından kötürüm kalıp küçük eltiye muhtaç olmadan doğru yolu buldun. Tamam inandık tamam iyi bir insansın artık. Bir sonraki ibretlik paylaşımı dört gözle bekliyorum.
Hahahaha bro demode olmadi mi karsiim?
Hahaha alemsin abi yhaa .ss ismin bile troll genelde yorumlarini okuyorum gicik bir insansin iyi basariyosun bunuAyıpsın karşim bro demode olur mu hiç. Ayıq ol ahsjsjs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?