MUTLU SON

Gercekten hayir var ,amin jnsallah karsilkli oturup konusmak guzel hismiş. Naif ve guzel yorumlarin icin tesekkur ederim kalbin gibi insanlar ciksin karsina ☺

Eltime sinir olmuyordum gercektende derdim yoktu.Iyi analiz etmissin .Kotu dusunmek bir yuk gibi dusun bir sure sonra sirtimda buzdolabi mi tasiyorum hissi yasiyorsun.Bir iki kisi el verince o yuk hafifliyor hayatimizda tecube etmemiz gerek tecrube oldu iyi kide yasanmis ustumden buzdolabi kalkti☺☺

Ne mutlu kk guzel seyler basariyor.
Maasallah size.
Iyi dusun iyi olsun.

Her şey tepetaklak giderken aniden mutlu son...

Eltiniz; sizin sözlerinizle "eğitimsiz, alel acele evlenen, sizi örnek almayan, açık saçık giyinen, aile fotoğraflarında bir tek sizi kesen, yemek bilmeyen, aslında her şeyi bilen ama bilmiyormuş gibi yapan" kişiysi di mi?

Helal bu kadar kötü hissi bir anda yenebilmişsiniz...

Gercekten hayir var ,amin jnsallah karsilkli oturup konusmak guzel hismiş. Naif ve guzel yorumlarin icin tesekkur ederim kalbin gibi insanlar ciksin karsina ☺
Zararın neresinden dönersen kardir.buda sana birşeyler öğretti tecrübe olarak düşün.amin inşallah aekadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…