MUTLU SON

Ee peki sen kendi kendini mi doldurmuşsun yani eltine karşı? Yapma bunu bir daha. Bak, olmadık yere kalp kırıp insan kaybetmiş olursun. Ne gerek var değil mi?
Evet gercekten öyle , mantikli dusununce bana karsk yaptiği bir saygisizlik, dengesiz davranis yoktu art niyet aramisim acikcasi .Hayir asla yapmam birde biri gozune batinca kendi kafandan kurmaya basliyosun bu daha kotu .Artik guzel bakip guzel gorecegim oyle kafam rahat vicdanim huzurlu

Yalnız buradaki mutlu sonun sebebi siz değilsiniz de sanki küçük elti.. Yani o hakkınızda iyi şeyler demeseydi ve siz bunu duymasaydınız hala kendisi hafızanızda şeytan elti olarak ikamet etmeye devam edecekti ki zaten çok sürmez, bundan bir bilemedin iki hafta sonra ' size söylemiştim, eltim bir şeytan ' adlı konuyu açarsınız, açmasanız da açmaya yeltenir de belki bizi haklı çıkarmamak için vazgeçersiniz gibime geliyor..

Söz verdi sıradaki konu kayınvalide ile ilgili olacak. Şimdiden konu başlığı için heyecanlanıyorum.

iyikide bir kisi beni destekleyen yorum yapmamis cunku hatamin farkina varamicaktim.Diğeri anlamadi ama bu beni anladi der hakliymis gibi davranirdim

Zaten böyle davranmıştınız ama neyyse...
Kıskançlığın azı size, fazlası karşıdakine zarar. Her türlü zarar yani. Hikaye doğruysa doğru yolu bulmanıza sevindim.
Umarım sonraki başlık "aslında ben haklıymışım, görümcemin de maskesi düştü" falan olmaz.

Söz verdi sıradaki konu kayınvalide ile ilgili olacak. Şimdiden konu başlığı için heyecanlanıyorum.
Esimin annesi kimseyi umursamaz ki , şuan 60 yaşinda halen arkadaslari ile bulasir ,gezer.Avm gitmeyi elbise felan almayi cok sever pek bizi takmiyo yani rahatiz

Senin yüzünden bam yedimiyi hatanın neresinden dönsek kardır

Anlattiklarin gercekse zaten basindan beri sen eltine sinir olmuyordun aslinda, eltinle derdin yoktu. Kizdigin kişiler eşin ve eşinin ailesiydi ama onlara karşı birsey yapamadigindan ofkeni eltine yonelitmiş, kendi hayatini duzeltmek yerine O'nunda senin gibi olmasini istemiştin ☺
Bu nefretin nasil hemen gecti sasirtici hayirlisi

Nasıl mutlu son bu ya? Gidiyorum ben
Ha gitmeden ilave edeyim. Az deşsek, o minik ayrıntıdaki özel dökülür. Eltinize söyleyin, çok özelini açmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…