Aynı durum bende de var. 3 yıldır ne düzenimiz kaldı ne huzurumuz. Annem şu an hastanede.. ağrıdan çığlıklar içinde... ikinci başparmağı da kesildi ayağının ve en kötüsü yara kapanmıyor bir türlü.. başımı huzurla yastığa koyup uyumayı öyle özledim ki.. benim bir de babam alzheimer hastası. annem böyle hastanede olunca herkes bölünüyor. anneme bakmak için biri gerekiyor,babamın yanına biri gerekiyor.. küçük bir kızım var onunla bile ilgilenemiyorum. Eşim desen neredeyse yanımdaki adamı unuttum.. Duadan başka yapacak hiç bişey yok...Herkese iyi akşamlar .
Hayatımın en kötü dönemini geçiriyorum . Konu annem bununla ilgili iki konu açmıştım . Ama bunu daha çok üzüntümü anlatmak için açıyorum . Annenin gözüne bakarak her an onu kaybetme korkusu ile yaşamak çok kötü birşey . Özellikle de onun rahatsızlığının en başından beri neredeyse yanındayken . İnsanların karşına geçip moral verin üzülmesin demesi de ayrı bir gücüme gidiyor .Sanki onu ben üzüyormuşum gibi geliyor ve alınıyorum . Kendimi sorguluyorum ben bir hata mı yapıyorum . Allah kimseye sevdiği bir insan ağrıdan yanında çığlık atarken , kendinden geçerken yanında hiçbir şey yapamayacak kadar çaresiz bırakmasın .Ben çaresizim tüm tedaviler uygulandı ama şeker annemin vücudunu inanılmaz yıpratmış . Hiçbir tedaviye cevap vermedi . Ve annem mutlu sona ulaşıp iyileşemedi , iyileşemiyor . Derdimi paylaşmak istedim , annemin bacağının bir kısmı kesilecek .Hem şekeri var , hem yaşı korkuyorum . En sevdiğim dostumu , sırdaşımı beni benden çok seven ve düşünen o insanı kaybetmekten korkuyorum .
canim oncelikle Allah sifa versin..Herkese iyi akşamlar .
Hayatımın en kötü dönemini geçiriyorum . Konu annem bununla ilgili iki konu açmıştım . Ama bunu daha çok üzüntümü anlatmak için açıyorum . Annenin gözüne bakarak her an onu kaybetme korkusu ile yaşamak çok kötü birşey . Özellikle de onun rahatsızlığının en başından beri neredeyse yanındayken . İnsanların karşına geçip moral verin üzülmesin demesi de ayrı bir gücüme gidiyor .Sanki onu ben üzüyormuşum gibi geliyor ve alınıyorum . Kendimi sorguluyorum ben bir hata mı yapıyorum . Allah kimseye sevdiği bir insan ağrıdan yanında çığlık atarken , kendinden geçerken yanında hiçbir şey yapamayacak kadar çaresiz bırakmasın .Ben çaresizim tüm tedaviler uygulandı ama şeker annemin vücudunu inanılmaz yıpratmış . Hiçbir tedaviye cevap vermedi . Ve annem mutlu sona ulaşıp iyileşemedi , iyileşemiyor . Derdimi paylaşmak istedim , annemin bacağının bir kısmı kesilecek .Hem şekeri var , hem yaşı korkuyorum . En sevdiğim dostumu , sırdaşımı beni benden çok seven ve düşünen o insanı kaybetmekten korkuyorum .
Allah sabir versin boyle bi durumda ne denir bilmiyorum
Inancli bi insansaniz dusya sarilin maneviyat belki size daha bi guc verecek Allah annenize de sizede dayanma gucu versin amnenizin agri sızılarini dindirsin insallah
Rabbim annenize acil sifalar versin agrilarini dindirsin insallah...
Dua edin asla vazgecmeyin!
Ve her firsatta onu ne kadar cok sevdiginizi soyleyin,allah yardimciniz olsun canim...
Rabbim şifa versin annenize ve bütün şifa bekleyenlere.
O'nun hikmetinden sual olunmaz sakın umudunuzu kaybetmeyin ve şunu da unutmayın bu dünya rahat etme, mutlu olma yeri değil.
Hepimiz farklı sekillerde sınav oluyoruz.
Aynı durum bende de var. 3 yıldır ne düzenimiz kaldı ne huzurumuz. Annem şu an hastanede.. ağrıdan çığlıklar içinde... ikinci başparmağı da kesildi ayağının ve en kötüsü yara kapanmıyor bir türlü.. başımı huzurla yastığa koyup uyumayı öyle özledim ki.. benim bir de babam alzheimer hastası. annem böyle hastanede olunca herkes bölünüyor. anneme bakmak için biri gerekiyor,babamın yanına biri gerekiyor.. küçük bir kızım var onunla bile ilgilenemiyorum. Eşim desen neredeyse yanımdaki adamı unuttum.. Duadan başka yapacak hiç bişey yok...
Allah sifa versin insallah siz evlat olarak elinizden eleni yapiyorsunuz üzülmeyin lütfen
rabbim cc şifa versin . Ama tek tavsiyem kendinizi bir gün hayata annesiz gözünüz açılacak buna alıştırın yoksa canınız çok çok yanar çok büyük boşluğa düşersiniz . kabullenmeye çalışın doğmak kadar ölmekte normal bir durum . Ölüm belki de Allaha giden bir düğündür ...
Allah sifa versin. Acilarini dindirsin.
Allah annenize acil şifalar nasip etsin.
Sizlere de güç kuvvet versin.
canim oncelikle Allah sifa versin..
ama sen kendini boyle dusunup uzme ..
Allahin dedigi olur..
hepimiz birgün ölecez ama bugun ama yarin..
buna kimse mabi olamaz ..
bu yuzden sen inancini kaybetme birde bakmissin iyilesmis ..
yani sen dua et tevekkul et takdir yalnizca Allaha ait..
Kendinize kızmayın elinizden geleni yapın namaz kılın dua edin. Allah yardımıcı olsun acil şifa versin. Sizede sabır versin.
Allah sifa versin insallah siz evlat olarak elinizden eleni yapiyorsunuz üzülmeyin lütfen
rabbim cc şifa versin . Ama tek tavsiyem kendinizi bir gün hayata annesiz gözünüz açılacak buna alıştırın yoksa canınız çok çok yanar çok büyük boşluğa düşersiniz . kabullenmeye çalışın doğmak kadar ölmekte normal bir durum . Ölüm belki de Allaha giden bir düğündür ...
Aynı durum bende de var. 3 yıldır ne düzenimiz kaldı ne huzurumuz. Annem şu an hastanede.. ağrıdan çığlıklar içinde... ikinci başparmağı da kesildi ayağının ve en kötüsü yara kapanmıyor bir türlü.. başımı huzurla yastığa koyup uyumayı öyle özledim ki.. benim bir de babam alzheimer hastası. annem böyle hastanede olunca herkes bölünüyor. anneme bakmak için biri gerekiyor,babamın yanına biri gerekiyor.. küçük bir kızım var onunla bile ilgilenemiyorum. Eşim desen neredeyse yanımdaki adamı unuttum.. Duadan başka yapacak hiç bişey yok...
Amin arkadaşlar, allah razı olsun.. Mercan seni öyle iyi anlıyorum ki.. ne hissettiğini, nasıl yaşadığını... Evli misin?
İngiliz karbonatı ve gümüş suyu denediniz mi? Facebook da Kemal miller diye bir bey var o beyin sayfasını okumanızı tavsiye ediyorum aklınıza yatarsa uygulayın. Orada karbonat ile insanların kurtuldukları hastalıklar yazıyor.Herkese iyi akşamlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?