• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu yıllar MEG kankam dostum canım arkadasım

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
kankam cnm dostum tatlı ballı arkadaşım şirinem (anladın sen onu :1:) meg aslında küstüm biraz sana doğum gününü bir gün sora öğrendim çünküüüü halbukii ben senn yaş gününü günn de kutlmak isterdim ama bir daha asla unutmamak üzere aklıma yazdım cnm :70:sen eniştenin en bğyk şansısın kanımca senn gibi güsel anlayışlı alımlı bir eşe sahip aama eniştemde senn kıymetini bilio yani hakkını yemim :16: o kadar çok mutlu olun kiiii mutlulukla dolup taşsın yuvanız pisiciklerinn yanına yeni yaşın sana mincik bi bebiş getirsin veeee de teyze olayım yaaa :52::52: hem sadece doğum günün olduğu için mi kendini özel sanıorsun sen sen bnnm için sadece bugün deel her gün özel ve farklısın fıstığım :29:dostluğunun ve arkadaslığının verdiği keyfi anlatamam :38: çok sefiom kankam seniiiii yeni yaşın geçen yaşını hiç aratmasın emiiii hep mutluluk huzur getirsin sana iyi ki doğdun cnm iyi ki ben bu sarışın hatunu tanımışımmm :69::69: ama klasik smilemi yapmadan da geçemicem yaniii bahanem de yaşgününü geç sölemen :95::95: :60::60:

buda pastan kankammm sana layıkkk deel ama :16:

bu da şampanyamız :52::52:

Son düzenleme:
kızlar megin doğum gününü anuşkanın verdiği linke taşıdım ordn ktlayalım :16:

kilitlenmemişken bu başlık,yaziim çabucak bişiler:52:

:71:seviyorum canım arkadaşım seni,sağol varol meleeemm benim,öpüyorum da çookk:16::29:

yengeçimm,teşekkürler bitanemm:71::70:

Son düzenleme:
ay teşekkür ederim kardelenim,dadlumm:71:

kankammmm:29::38::48:doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun,iyiki seni tanımışım be:69::70::48:bu dostluğumuz ölene dek sürsün be kankam seni çok sefiyim

kankaların gülü,şapkalı fıstıkım LOCAM, seni seviyorum bende dostum benimm:29:

iyi ki varsın :16:

Nice hayırlı, mutlu yıllar inşAllah Megcimm. Doğum günün kutlu olsun canım (: :16:

aaa ben burayı niiçin görmedim accebaa :44: mutlu yıllar canım geçmiş oldu biraz kusura bakma :7:

Back
X