Mutlu yıllar MEG kankam dostum canım arkadasım

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
kankam cnm dostum tatlı ballı arkadaşım şirinem (anladın sen onu ) meg aslında küstüm biraz sana doğum gününü bir gün sora öğrendim çünküüüü halbukii ben senn yaş gününü günn de kutlmak isterdim ama bir daha asla unutmamak üzere aklıma yazdım cnm sen eniştenin en bğyk şansısın kanımca senn gibi güsel anlayışlı alımlı bir eşe sahip aama eniştemde senn kıymetini bilio yani hakkını yemim o kadar çok mutlu olun kiiii mutlulukla dolup taşsın yuvanız pisiciklerinn yanına yeni yaşın sana mincik bi bebiş getirsin veeee de teyze olayım yaaa hem sadece doğum günün olduğu için mi kendini özel sanıorsun sen sen bnnm için sadece bugün deel her gün özel ve farklısın fıstığım dostluğunun ve arkadaslığının verdiği keyfi anlatamam çok sefiom kankam seniiiii yeni yaşın geçen yaşını hiç aratmasın emiiii hep mutluluk huzur getirsin sana iyi ki doğdun cnm iyi ki ben bu sarışın hatunu tanımışımmm ama klasik smilemi yapmadan da geçemicem yaniii bahanem de yaşgününü geç sölemen :95::95:

buda pastan kankammm sana layıkkk deel ama

bu da şampanyamız

Son düzenleme:
kızlar megin doğum gününü anuşkanın verdiği linke taşıdım ordn ktlayalım

kilitlenmemişken bu başlık,yaziim çabucak bişiler

seviyorum canım arkadaşım seni,sağol varol meleeemm benim,öpüyorum da çookk

yengeçimm,teşekkürler bitanemm

Son düzenleme:
ay teşekkür ederim kardelenim,dadlumm

kankammmmdoğum günün kutlu olsun iyiki doğdun,iyiki seni tanımışım bebu dostluğumuz ölene dek sürsün be kankam seni çok sefiyim

kankaların gülü,şapkalı fıstıkım LOCAM, seni seviyorum bende dostum benimm

iyi ki varsın

Nice hayırlı, mutlu yıllar inşAllah Megcimm. Doğum günün kutlu olsun canım

aaa ben burayı niiçin görmedim accebaa :44: mutlu yıllar canım geçmiş oldu biraz kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…