Mutluluğum acı veriyor şu an, lütfen yardım edin bana

emelime

yarim yarim.....
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
194
0
96
İstanbul
::1no2:inanın çok karmaşık dugular yaşıyorum 5 gündür.:1no2:
ne yapçamı nasıl davrancağımı bilemiyorum:1no2:
bu hamileliktenmmi vicdan azabımı bilmiyorum:a015:
6 buçuk yaşında oğlum var dünekadar hep ikinci çocuğum olsun istiyodum
ama eşim hep istemiyodu yakaşık 4 ay önce bıraktık korunmayı
ve öğrendm ki hamileyim:CüvCüv: AMA SEVİNEMİYORUM:1no2:
ÇOK TUHAFIM HEMOĞLUMA İHANET GİBİ GELİYOR
BİDE MADDİYAT AÇISINDAN ÇOK ZR BİR DURUM GEÇİRİYOZ ŞUAN DOKTORA BİLE GİDEMİYORUM MADDİYATIMIZ ÇOK KÖTÜ NE YAPÇAMI ŞAŞIRDIM
EŞİMDE SEVNİNEMİYORUM DİYOR BEBEĞİMİİZİN OLUCAĞINA RABBİMİN GÜCÜN GİTMESİN AMA ÇOK THAFDUYGU İÇİNDEYİM ALLAHIM DAHA ÖNCELERİN KAAR HEP 2. ÇOCUK İSTEMİŞİMDİR EŞİM İSTEMEDİ ŞİMDİ HAMİLYİM AMA MUTLU DEĞİLİM
VE ALDIRMA GİBİ DÜŞÜNCELER GEÇİRİYORUM İÇİMDEN:1no2:
NE YAPÇAMIBİLMİYORUM ŞUAN DOKTORA BLE GİDEMEZKEN YARIN ONU NASIL BÜYÜTÜCM BEN BANA YARDIMCI OLUN NE YAPMALIYIM
ALLAHIM YARDIM ET BANA Bİ CANA KIYMAK İSTEMİYORUM

Rabbim rızkını verir inşallah.

Bu kadar dert etme artık yapacak birşey yok.

Keşke eşinin rızasıyla olsaydı.

Bak ben 4 yıllık evliyim.Ama eşim istemiyor hala çocuk.

1tane bile çocuğum yok.İlk başlarda istiyordum ikna etmeye çalıştım sorna da zorlamadım zaten.

İstedim ki ikimizin de isteğiyle olsun.Tek benim isteğimle olacaksa hiç olmasın daha iyi dedim.

Onun da benimle aynı duygularla çocuk istemesini bekliyorum.

Eşim de maddi açıdan düşünüyor bazen.Bazen nasıl bakıcaz,yetiştircez bilemiyorum diye kendine güvenemiyor.

Sen de eşinin rızasını alsaydın bu konuda .

Ama olan olmuş.Kısmet işte.

İçecek suyu varsa dünyaya gelir zaten o sen merak etme gerisini ...

EŞıM ÖNCEDEN ıSTEMıYODU AMA KORUNMAYI ıSTEYEEK BIRAKTIK
ŞıMDı MADDıYAT GERLıYıNCE ÇOK KÖTÜ OLDU NE YAPÇAMI ŞAŞIRDIM ASLINDA HEP HAYALıMDı 2.ÇOCUK AM ŞıMDımafoldumben

olan olmuş çocuk kısmetiyle gelir denir bizde sanırım işleriniz iyileşir

2. çocuğunuz daha ve de istiyormuşsunuz....
onu aldırmak saçma olur....
şu an maddi sıkıntılarınız olabilir ama yarının ne getireceği belli mi?
durumu iyi olan da iflas ederim diye çocuk yapmasın o zaman....
bence hamilelik psikolojisi, kucağınıza alınca böyle düşündüğünüz için kendinize kızacaksınız.....

korunmayı bıraktıktan sonra mı maddi olarak güce girdiniz..

EVET KORUNMAYI BIRAKTIK MADDı AÇIDA ÇOK ZOR DURMA GıRDıK VE KORUNMAYA DEVAM EETıK AMAMEĞERSEM HAMıLE KALMŞIM.BENıM HEP ıSTEDıĞıMDı AMA ŞıMDı ÇOK ÜZGÜNÜM DAHA ŞıMDıDEN DOKTORA BıL GıDEMEZKEN NASIL DOĞRUCAM NASIL BÜYÜTÇEM
ALDIRMAK HEM GÜNAH HE ÇOK KÖTÜ AMA ÇOK ÇARESıZ HıSSEDıYORUM KENDıMı ANLTAMAMmafoldumbenmafoldumben

ALLAH yardımcınız olsun oda kısmetiyle gelir aldırma sakın korunmayı bırakmasaydınzı keşke...

canım böyle bir konuda nasıl yorum yapacagımı şaşırdım
ama sadece şunu söylemek istiyorum
çocuk aldırmak la bir insan öldürmek aynıdır hiç cana kıyma heleki bu senin bebegin bebegine kıyma
ilk çocugunun rıskınıda sen mi yarattın YÜCE RABBıM verdi çocuk rıskıyla gelir bence maddiyat için çocugunu aldırma
Allah yardımcın olsun

doktora neden gidemiyorsunuz sosyal sigortanız yok mu? mesleğinizde sekreter yazıyor....

çaresiz dert yoktur unutma..
rızkıyla gelir inşallah..
sakın sakın aldırayım deme bebğini lütfen..sakın..
cinayet resmen..evledını isteyerek öldürmekten en ufak farkı yok..
dua et ve çocuklarına konsantre ol..

Keşke ama böle olağını tamin edemdik işler biranda kötü olduşimdi mutluluğum acı ya dönüştü çokkrarsızım

Benım hep bekledıĞımdı 2.ÇocukamaŞımdı bÖle olunca bende Çok ÜzÜlÜyorum bebeĞıme ama Çaresı hıssedıyrum kendımı

Olumlu yönünü düsündünmü peki?

benim annemde tek cocuk (ben) olsun istemis ama babam biz hayatda olmadikmi kimsesiz kalmasin abla kardes yakinligi kadar kimse olamaz destek olurlar birbirlerine diyince abla oldum olumunekankayizsmile hatta anama derim hep bi kardes daha olsaydi ya biri olmasa digeri olurdu yakinimda..Şeniz

BENDE İTEMİYORUM ŞUAN ÇOK ACI ÇEKİYORUM İNANIN AMA İLRDE DAHA ÇOK ÜZÜLCEM DİYE KORKUYORUM YA DOTRA GİTMEYE BİLE PARA BULAZKEN ONU NASIL DOĞURCAM OFFF:1no2:

nasıl ki işiniz gücünüz varken bir anda işsiz kaldınız tam terside olabilir..

bir anda hiç beklemeden işler iyi gider ve yine şaşırtır hayat sizi..

iyi tarafını görün ve lütfen çaresizim demeyin artık çaresiz filan değilsiniz..

Eşinin de sigortası yokmuş.

Keşke biraz daha bekleseydiniz o zaman durumunuz belliymiş.Buna rağmen neden 2.çocuk konusunda bu kadar ısrarcı oldun ki.

Herşeyde vardır bir hayır.Çocuk kısmetiyle doğar.Belki size şans getirecek belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…