Mutluluğum acı veriyor şu an, lütfen yardım edin bana

HAYIR SİGORTA YOK İŞTEN ÇIKALI9 AY OLDU EŞİMİNDEYOKTU BİRANDA BÖLE ÇARESİZLİĞE DÜŞTÜK BİLEMİYORUM ÇOK ÜZGÜNÜM:1no2:

onun da çaresi var yeşil kart çıkartırsınız iş bulana kadar, ihtiyacı olmayanlar bile faydalanırken sizin işinizi görür bir süre....

Herşeyde bir hayır wardır.RızkıyLa doğar inş eşinizin işLeride güseL oLur.TevekküL edin gönLünüzü ferah tutun inş...

ıst hadımkÖyde oturuyorum eŞım ıŞte ÇalıŞırken Çıkardılar ozaman korunurken ÇalıŞıydu ama heŞeyırand deĞıŞtı ıŞtn Çıktı ve aılme Çektmız kredı sorun oldu Ödeedıler ve Şuan onlarıında ıkı katıoldu borÇ hem ıŞsız kaldıkhemborÇ Çınde oluŞtukbıranda hemd hamıleym hepsı
st
ste geldı bılemıyorum aldırmayı bu yÜzen geÇırıyorum ıÇımden

ben de arkadaşlara katılıyorum çocuk rızkıyla gelir.Dua et Allah hiç kimseyi çaresiz bırakmaz.Belki böyle demek dile kolay diyeceksin ama sabretmek gerekiyo.Allah yardımcınız olsun

bence bunları başta düşünecektiniz önce maddiyatınız iyimiydi hamile kalıncamı kötü oldu.aldıracağınız çocuğa nıye hamile kaldınız.bir cana insan nasıl kıyar ya bide bilerek korunmayı bırakıyosunuz

sakin kotu seyler dusunme..tamam simdi doktora gidemiyorsun ama belli mi olur 9 ay sonunda belki hersey cok daha guzel olur..karamsarliga kapilma..bazen istedigimiz seyler oluyor ama o surede sıkıntı cekebiliyoruz bi sure sonra o da geciyor..yurekten inaniyorum arkadasim hersey duzelecek.yeter ki sen duani,umidini yitirme..Allaha yurekten inan ve ona guven.insallah hersey duzelecek.

sabah ola hayrola. ileriki günlerin neler göstereceği bilinmez. şimdiden kötü düşünüp de evladınızı öldürmenin alemi yok bence.:umursamaz:

nasibiyle gelir bebiş:lepi:

güzel düşünün dua edin güzel şeyler olsun. ümitle bakın,ümitle isteyin,ümitle sığının ki O'nu nasıl biliyorsanız öyle muamele görünopuyorumnanaktan

bak bu bir imtihan sakın para yüzünden aldırma çocuğunu sen Ona bırak hem ne diyor Rabbimiz "Fakirlik endişesiyle çocuklarınızı öldürmeyin, çünkü sizin de onların da rızkını veren Biz'iz." (En'am Suresi, 6/151)

canım Rabbim hayırlı etsin..hayat bu hiç bellil olmaz yaşanmış tecrübelerle de sabittir ki o çocuk rızkıyla gelecektir..bak arkadaş ayeti de yazmış bunu bir imtihan olarak kabul edin...Rabbim öyle bir ana denk getirmiş ki tavrınızı ölçüyor şu an... Acaba kulumun bana olan itimadı ne kadar tam diye..Ki Rabbimiz ayetiyle de vaadini tamamlıyorsa o zaman bi problem yok canım...sınavı iyi vermeye bakın:1hug:

herseyde bir hayir vardir derler degil mi hatta her ser de bir hayir vardir da derler
isten cikmis esiniz ser olarak dusunun hamileliginizide hayir olarak dusunun.
sizin rizkinizida bebeginizin rizkinida veren Allah degil mi sonucta...
lutfen once sakin olun ve daha olumlu seyler dusunun..yapamicam edemicem gecinemicez seklinde degil daha yapici dusunun.
ve en onemliside bebeginiz suan sizin butun dusuncelerinizi istenmedigini hissediyor.
bunu hissederek dunyaya gelen bir bebek ilerleyen zmaanlarda cocuklugunda ergenlik doneminde cesitli sorunlarla karsilasiyor diye bir uzman soylemisti.
cocular evin nesesi degil midir hangi cocuk aileye mutsuzluk getirmis dunyaya gelisiyle.
bunun icin sizde daha olumlu dusunun zamanla esinizde aliscak bu duruma.sonucta bebek dogdugunda yok ben bunun istemedim sevmem dicek hali yok degil mi ...
hakkinizda hayirlisi olsun arkadasim..

Oldu canım aldır ... Biz 4 senelik evli olalım çocuğumuz olmasın rüyalarda sevelim bebeğimizi sen Allah'ın sana bir lütfu olan çocuğu aldır.Madem paran yok durumun yok ne diye bıraktın korunmayı

Allah rıskını verir elbette...önceden düşünsen çok daha iyiydi bunu şimdi söylenmenin alemi yok...bilerek korunmayı bırakmışsınız ,maddi durum yok,eşinizde istemiyormuş zaten,1 tane oğlunuzda varmış eeee madem bukadar zordu durum niye? anlamıyorum kusura bakmayın o çocuğa bunu yapmaya hakkınız yoktu hadi doğdu diyelim ya geleceği eğitimi neolacak o çocuğun? ya da aldıracakmısın? iki yolda kötü bu durumda yazık bu çocuklara ........biz durumumuz herşeyimiz müsaitken bin defa düşünüyoruz çocuk yapsak mı diye eşimle bu kadar kolay mı ya ?

emelime cim
sigortanız var mı cnm varsa eger muyane ücretleriniz daha hafif olur
ama sakın aldırmayı düşünme cnm kuru ekmek yersin yeri geldiğince ama küçücük bir cana kıymayın cnm
gün doğmadan neler doğar cok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Gelen çocuk rıskıyla doğar. Hep buna inanmışımdır. Ablam 2 yaşına bile girmeden doğmuşum ben, annem yatalak bir hamilelik geçirdiğinden işini kaybetmiş, babamın maaşı ise kiradan düşükmüş. Ama ben doğduğumda babam çok güzel işe girmiş. Ben bunların tesadüf olduğuna inanmıyorum. Hem 2. çocuk ne güzel. Allah sana bağışlasın canım, eline aldığında bu düşüncelerine güleceksin eminim.

ya yargılamak gibi olacak ama sizin bu şekilde düşünmenize inanamıorum o bebek vucüdunuza yeni düşmüş ve yepyeni bir can düşününki onu doğurdunuz ve 2 günlükken alıp boğazını keserek öldürdünüz bu sizce nasıl bi duygu olur

İşte bebek aldırmakta bu şekilde o size tutunmaya çalışıo şu anda ve sizin psikolojiniz onada etki eder bebek aldrımakla ilgili bir video izlemiştim ve eli kolu kopuo bebeği alırlarken ya düşünün o masum cana nasıl kıyılır

Her bebek kendi kısmeti ile gelirmiş

Eğer siz onu aldırırsanız ömür boyu yaşayacağınız vicdan azabı Çocuğunuza bakacağınız maddi masraftan milyonlarca kat fazla olur

İnşallah anlatabilmişimdir cnm

seni tebrik ediyorum cnm böle düşündüğün için
bekar olmana rağmen bu denli ince düşünmen cok güzel
ark içinde bulundugu durumdan dolayı sağlıklı düşünemiyor olabiliyor bence,
inş. kendini toparlar bebişinin sağlığı için elinden geleni yapar

evet cnm bende öle düşünüorum

şu an psikolojik olarak sağlıklı düşünemior olabilir arkadaşımız

fakat bebeğini doğurup kucağına alınca eminim aldırmadığı için çok şükür edecek

öncelikle evli ve cocuk isteyen ve belli sebeplerden dolayı suanda bunu yapayan biri olarak bunları okuyunca cok kızdım sana.benim amacım seni yargılamak degil böyle bir şeyi yapmamda doğru degil.ama keşke biraz daha düşünüp hesap kitap yapıp öyle karar verseydiniz.neyse olanla ölene çare bulunmaz.şimdi bundan sonrası için ne gibi çözümler bulunup bebişini sağlıkla kucağına almanın yollarını bulalım.öncelikle eğer sigortanız yoksa yeşilkart çıkartma yollarını araştırın.inanıyorumki budurmda size yardımcı olacaklardır.bebişinde dünyaya geldiğinde devlet 18 yaşına gelene kadar bebişine sağlık açısında bakmak zorunda ki öyle bir yasada var.kendini toparla ve içindeki o masum canlıya eziyet etme aldırmak gibide saçma sapan modlara girme rabbim onun hesabını elbet sorar UNUTMA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…