::1no2:inanın çok karmaşık dugular yaşıyorum 5 gündür.:1no2:
ne yapçamı nasıl davrancağımı bilemiyorum:1no2:
bu hamileliktenmmi vicdan azabımı bilmiyorum:a015:
6 buçuk yaşında oğlum var dünekadar hep ikinci çocuğum olsun istiyodum
ama eşim hep istemiyodu yakaşık 4 ay önce bıraktık korunmayı
ve öğrendm ki hamileyim:CüvCüv: AMA SEVİNEMİYORUM:1no2:
ÇOK TUHAFIM HEMOĞLUMA İHANET GİBİ GELİYOR
BİDE MADDİYAT AÇISINDAN ÇOK ZR BİR DURUM GEÇİRİYOZ ŞUAN DOKTORA BİLE GİDEMİYORUM MADDİYATIMIZ ÇOK KÖTÜ NE YAPÇAMI ŞAŞIRDIM
EŞİMDE SEVNİNEMİYORUM DİYOR BEBEĞİMİİZİN OLUCAĞINA RABBİMİN GÜCÜN GİTMESİN AMA ÇOK THAFDUYGU İÇİNDEYİM ALLAHIM DAHA ÖNCELERİN KAAR HEP 2. ÇOCUK İSTEMİŞİMDİR EŞİM İSTEMEDİ ŞİMDİ HAMİLYİM AMA MUTLU DEĞİLİM
VE ALDIRMA GİBİ DÜŞÜNCELER GEÇİRİYORUM İÇİMDEN:1no2:
NE YAPÇAMIBİLMİYORUM ŞUAN DOKTORA BLE GİDEMEZKEN YARIN ONU NASIL BÜYÜTÜCM BEN BANA YARDIMCI OLUN NE YAPMALIYIM
ALLAHIM YARDIM ET BANA Bİ CANA KIYMAK İSTEMİYORUM
bak bu bir imtihan sakın para yüzünden aldırma çocuğunu sen Ona bırak hem ne diyor Rabbimiz "Fakirlik endişesiyle çocuklarınızı öldürmeyin, çünkü sizin de onların da rızkını veren Biz'iz." (En'am Suresi, 6/151)
ark sigorta yok diyor ama eş işten ayrılınca 3 ay daha yararlanabiliyor ssk dan
ben devlet memuru oldugum halde inanın özel dr a gitmiyorum maddiyattan dolayı araştırma hastanesinden sırayı alıyorum gerekirse bir iki saat kadar da bekliyorum çok da güzel ilgileniyorlar illa özel dr olması şart değil bence
BİLEMİYORUM İNAN ARADA KALDM ÇOK AZAP ÇEKİYORUM DOĞURUP ACI ÇETİRMEK Mİ YOKSA ALDIRMAK SONRADAN PİŞMAN OLMKMI KÖTÜ:çok üzgünüm:Canim ben 11 yillik evliyim 10 yasinda oglum var bende 2.cocugu dusunmuyordum cok buyuk de ev borcuna girmistik ayni gunlerde hamile oldugumu ogrendim bende sevinemedim tek fark esim cok istedi ve sevindi dr a bile insallah yoktur yanlislik olmustur dedim ama vardi bir hafta sonrada kalp atislarini duyduk hic aldirmayi dusunmedim simdi 18 aylik dunya tatlisi bir kizim var borclar odeniyor allah o kadar buyukki verdigi her seyde bir hayir vardir binlercesinin icinden o pihti tutunduysa onunda yasamaya hakki var sen vermedinki onun canini sen alasin simdi olumlu dusunmeye calis moralin bozuldukca yaz kafani bosaltirsin dr a gidemiyorsan saglik ocagina git orada ebe ye durumu anlat onlsr takibe alir sana tavsiyem cocuklarina dort elle saril onlar bizim hayatta basimiza gelebilecek en guzel sey kendine iyi bak
emelime cim
sigortanız var mı cnm varsa eger muyane ücretleriniz daha hafif olur
ama sakın aldırmayı düşünme cnm kuru ekmek yersin yeri geldiğince ama küçücük bir cana kıymayın cnm
gün doğmadan neler doğar cok üzüldüm allah yardımcınız olsun
BİLEMİYORUM İNAN ARADA KALDM ÇOK AZAP ÇEKİYORUM DOĞURUP ACI ÇETİRMEK Mİ YOKSA ALDIRMAK SONRADAN PİŞMAN OLMKMI KÖTÜ:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?