Mutlulugum olsaydi keske

eslaloen

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
73
7
29
Kizlar merhaba yine size kostum iyi geliyorsunuz cunku . Demistim daha oncede size buyuk bi hastaligim var diye . O gun yine hastahaneden donuyodum donerken dedimki bugun bi mucize olsun ve metrobusun lastigi patladi bi ses cikti tabi sola yamuldu metrobus benim dizlerim titrerken millet ciglik cigliga bu sag tarafimdayymis egildi biraz bana dogru iyimisin dedi ona dogru baktim korkma lastik patladi dedi sonra kafa salladim iyiyim gibisinden herkes diger metrobuse geciyor beni takip et yapti kafasiyla bende nasilsa diger araca gecicez diye gittimm pesinden . Ama o kadar yakisikliki kendimi cimcikledim. hayal etsem bu senaryoyu edemezdim. bu diger metrobse binince beni korudu diger erkekler yol acti bize o an dunyanin enn mutlu insaniydim ben sonra ismimizi oturdugumuz yeri ogrendik ayni cevrede oturuyomusuz once o soyledi tabi ben atlamadim ilk. Neyse biz indik metrobusten oturduk biyerde bu bana sarki soylemeye basladi biraz kknustuktan sonra . Zaten erimisim iyice eridim. O gece numara aldik vedalastik sonra ben giderken arkami dondum baktim miyobum biraz ona benzettm yani arkamdan geliyodu emin olamadim devam ettim . Neyse biz konusmaya devam ettik bana o gece hersey sevgili demek degil demisti ben sevgiden bahsedince gulmustu. Ama sarildik vedalasirken biz . Sonra whatsapta yazdi unutma beni unutulduk. Bikere icince yazdi dedim icince aklina geldim ben sana hep yaziyorum guzelligine iciyorum son kadeh bana saril guzel sariliyosun icten guluyosun icten bakiyosun dedi. Beni cagirdi bulusmak icin . Hayir dedim niyetin belli dedim sarilcam sohbet etcem ozledim dedi. Ben bunun resmini cizdim karakalem attim ona gordu cevap bile vermedi gunlerdir whatsapada girmiyo. Ama ben asik oldum ona deli gibi dusunuyorum onu . Ne yapmaliyim

ve sabah oldu uyandım :KK14:

Ciddiyim gercek. Bide soyle bisey oldu gecen yengem dediki sizin evin onunde ben balkondaydim yakisikli bi cocuk tam bir saat sizin balkona kitlendi ayakta bakiyodu . Bende baktim ona kim bu diye hic bozmadi kendini yine sizin balkona bakmaya devam etti resmini gosterdim bumuydu diye yemin ederim buydu diyo okadar baktim tanidim diyo kadina ne yeminlrr ettirdim . Sordum dun ne yaptim butun gun evdeydim dedi disari ciktinmi hic dedim yok dedi konuyu kapadi

Ben okuyali 1 hafta fln olmustur :)) hala ayni seyi mi yaziyorsun dolasip dolasip ..

Ben baska bi konu icinde sonuna bu olayi eklemistim ama saddce karsilasma hikayesini ve iki cumleyle bu cocugu anlattim . orda sorulan soruda baskaydi gelen cevaplarda bu konuyla ilgili degildi . Burda konuyu iyice actim arada birsuru olay oldu onlari anlattim ve fikir istedim .

Konuya cevap yazmak istiyorum ama inanki bir şey anlamadım. Siz ilk defa metroda mı tanıştınız, yoksa daha önce bir şekilde aynı ortamda bulunmuşluğunuz var mı?

Ben niye surtuniyim be delimisin
hqdefault.jpg

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70::KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Balkonun önünde bekleyen oysa eğer,neden cevap vermesin ki mesajlara. O değildir bence. Oysa zaten ne istediğini kendide bilmiyor demekki.
Boşverin,arayıp sormayın,havaya girmiş belliki. Biraz havası sönünce döner dolaşır gelir o.

X