• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluğumu paylaşmak istedim.

kalbiminaruzvezni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
214
27
0
35
İzmir
Açtığım ilk konuydu, şuan kapatıldığı için oradan yazamıyorum ama hatırlayanlarla mutluluğumu paylaşmak istiyorum. Öğretmenlik mezunu bir kadınım, ama hiç mesleğimi yapmamıştım. Ve bir hayalim vardı köy öğretmenliği... Buraya açtığım konuda bir kaç üye bana ücretli öğretmenliği tavsiye etmişti. (çok saolsunlar onların fikri sayesinde).. Ve pazartesi başlıyorum. O kadar heyecanlıyım ki, kalp atışlarımı, nefes alışverişlerimin hızını yazabilme şansım olabilse hiç durmazdım. Aklıma geldikçe tabiri caizse sırıtarak dolaşıyorum. Pazartesi saat 7 de okulda olacağım, inanamıyorum (doğum iznine ayrılmış bir bayanın yerine). Foruma açtığım ilk konuya yapılan bazı yorumlar nedeniyle canım çok yanmıştı o günlerde, ama bana bu fikri veren ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.. İnanıyorum ki hayırlı bir olaya vesile oldular.

Açtığım ilk konuydu, şuan kapatıldığı için oradan yazamıyorum ama hatırlayanlarla mutluluğumu paylaşmak istiyorum. Öğretmenlik mezunu bir kadınım, ama hiç mesleğimi yapmamıştım. Ve bir hayalim vardı köy öğretmenliği... Buraya açtığım konuda bir kaç üye bana ücretli öğretmenliği tavsiye etmişti. (çok saolsunlar onların fikri sayesinde).. Ve pazartesi başlıyorum. O kadar heyecanlıyım ki, kalp atışlarımı, nefes alışverişlerimin hızını yazabilme şansım olabilse hiç durmazdım. Aklıma geldikçe tabiri caizse sırıtarak dolaşıyorum. Pazartesi saat 7 de okulda olacağım, inanamıyorum (doğum iznine ayrılmış bir bayanın yerine). Foruma açtığım ilk konuya yapılan bazı yorumlar nedeniyle canım çok yanmıştı o günlerde, ama bana bu fikri veren ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.. İnanıyorum ki hayırlı bir olaya vesile oldular.

Canim ne kadar güzel senin adin sevindim.yeni isini hayirli ugurlu olsun.hayrini göresin.ins.

hayırlı uğurlu olsun.
çok sevindim.
bizim sizin gibi yürekten öğretmenlik yapacak insanlara ihtiyacımız var.

Hayırlı geceler arkadaşım.
Adına çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun işin. Yaptığın bu kutsal bir işte,hiç bir zaman ne edeyim,nasıl edeyim demeyesin. Yolun her zaman açık olsun,ve bu işte Allah'tan sana büyük sabır diliyorum :46::nazar:

1 ay sonraki yorumların da böyle olumlu olur inş , hayal kırıklığı yaşamazsın umarım gelişmelerden haberdar olmak isterim..Bu arada branşın nedir?

Ya pardon başvuruları nereye yaptınız ve maasi ne kadar acaba? Bende üni mezunuyum ve öğretmenlik yapmak istiyorum da...

Back
X