Mutlulugumun Recetesi,hosgeldin hayatima

ayy sabah sabah gözlerim dolu dolu
hayırlı olsun çok güzel ifade etsiniz duygularınızı süprizede bayıldım
hamile olduğumu öğrendiğimdeki ana gittim şimdi kızım 3 aylık oldu zaman nede çabuk geçiyo
hayırlısıyla sağ sağlim kucağınıza alırsınız inş. bebişinizi

MutlulukRecetem çok sevindim gerçekten allah hepimizin kucağına almayı nasip eder inşallah:Saruboceq:
Sayfaların tamamını okuyorum da 9 ay boyunca benim gözümden yaş eksik olmayacak sanırım :gitme:

AAAAAAAAAA ne güzel bir haber bu çokkkkkkkkkkkkkk sevindim cnm.
Tiroid hastası olduğum için de iki kat sevindim.
Sağlıcakla gelsin inşallah bebişin

ayyyyyyy cok sevindim cnm benim hayırlı olsun inş
ben senin istedigini biliyordum hissediyordum
analı babalı büyüsün saglıkla al kucagına bitanem
bende sana veririm inş böyle bir müjde darısı başıma mucksssssss sevgiyle kucaklıyorum

allahım hayırlı ve saglıklı yine kucagına alırsın inşallah 5 haftalık benimkide allahım herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inşallah bebişler kimseyi bebişle sınamasın allahımalsanaalsanasmile

Tesekkür ederim canim benimopuyorumnanaktan

:kedi: Allah melegini sana ve esine bagislasin,anali babali büyütsün insallah:Saruboceq:
Güzel dileklerin icin de ayri tesekkür ederim canimŞeniz

MutlulukRecetem çok sevindim gerçekten allah hepimizin kucağına almayı nasip eder inşallah:Saruboceq:
Sayfaların tamamını okuyorum da 9 ay boyunca benim gözümden yaş eksik olmayacak sanırım :gitme:

Amin canim,allahim tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:
Senin mi benim misenağlama

AAAAAAAAAA ne güzel bir haber bu çokkkkkkkkkkkkkk sevindim cnm.
Tiroid hastası olduğum için de iki kat sevindim.
Sağlıcakla gelsin inşallah bebişin

Canimmm,antalya güzelim benimdelikafadulden Umarim sen de en kisa zamanda hayirli haberler verirsin bize

Amin canim,cok cok tesekkür ederim güzel dileklerin icinŞeniz
Insallah senin de en kisa zamanda böyle güzel bir haberini aliriz,dualarim tüm isteyenlerle:Saruboceq:

ay canim,ikimizde aralik annesi olacagiz deseneopuyorumnanaktan amin amin:Saruboceq:
sen de bebegini insallah saglikla kucagina alirsin:Saruboceq:

cnm yaa,Şenizne güzel yazmışsın,yüreğine sağlık,duygulandım bee:gitme:
hayırlı olsun bidanem,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2
allahim nekadar sevindim anlatamam
canim seni icten tebrik ediyorum
sana sorunsuz bir hamilelik diliyorummmmmmm

gözlerime inanamıyorum şimdi sen annemi olucaksın :1shok:çokkk sevindim senin adına

hayat işte.. bak 1 sene önce ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz boshayallersmile

burda senin herşeyine şahit olduk zor gününde mutlu gününde .. şuan en mutlusunu yaşıyorsun ve allah
size hiç zor günler yaşatmasın..eminim çok iyi bi ANNE olucaksın duygulandım valla senağlama
darısı tüm isteyenlerin başına
ve en önemlisi allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:..

AYYYYYYYYYYYYYYYYY VALA BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK ıSTıYORUM CANIM ILK AGUSTOSUN ıLK HAMıLESı OLARAK SENI CANI GÖNÜLDEN TEBıRK EDıYORUM BU GECENIN YARISI AGLATMAYI BAŞARDINIZ BENI MUTLULUK RECETEM BI KIZ KARDESIM OLSA BU KADAR SEVINIRDIM YAZDIKLARINI OKUYUNCA GÖZ YASLARIMI TUTAMADIM allahım kucagınada almayı nasip etsın ıns zaman nasılda gecıyor gecen sene dugun tesalaşını yasıyorduk bak bu senede anne oluyon süprız de süprızdı yaratıcı bı hanımdın zaten ayyyyyy canım vala duygularımı anlaamıyorum senın yerınde olmayı cok ısterdım allahım anne olmak ısteyıpte olamıyanların yardımcısı olsun canım kendıne ve yiğenimize iyi bak gelişmelerini yazarsın artık beklıyorum bızlerıde bu konuda bılgılendır benım gıbı acemılerın bılmedıgı cok sey var kıb optum canım

Hepinize ayri ayri cok coook tesekkür ederim.

Bir kac gündür sadece okuyup cikiyordum,kusuruma bakmayin lütfen.

Ama bulantilarim ve kusmalarim cok siddetli,cok halsizim kac gündür.

Normalmidir bu kadari bilmiyorum,ama hic iyi hissetmiyorum kendimi.

Cok yorgun,cok bitkinim.

Ne yesem midem bulaniyor,iki gündür cilek-portakal ile idare ediyorum. bi o iyi geldi..

zor vallah,ama melegim icin katlaniyorum

tebriklerrr rabbim saglıklı hayırlı evlat nasip eylesin ALLAH analı babalı büyütsün bebiişini hepimizinn herşey gönlüncee olsunn

tebrik ederim canım....seninle diyalogumuz olmadı ama bazı topiklerden tanıyorum seni ve çok sevindim... Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…