Mutlulugumun Recetesi,hosgeldin hayatima

şimdi gördüm sayfanı hamilesin demek çok sevindim
yazını okurken gözlerim doldu
inşllah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

ayyy süper bir haber bu
buğün çok güzel haberler aldım ben
sizlerden ya
Allahım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin.

waauwwwwwwww hamilemisnnnn çok sevindimmmm zemuszemus
yaptığımız fotoshopları hatırladınmı :)))) gerçek oldu onlar hahaa:)))))
çok sevndm yaa ama şimdi ben iyice gaza geldim benide bekle yaz sonu bende yapıcam :)))))

Canımm benimm çok çok sevindim..
Ne çabuk geçiyor zaman dimi daha dün gibi çeyizlerimizi evlilik heyecanlarımızı paylaşıyorduk şimdi bebiş haberlerini
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :CüvCüv:a.s.

Allahımmmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım benim yaa vallahi şimdi gördüm o kadar mutlu oldum ki.
maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
kendine çok dikkat et yeğenime iyi bak olur mu
yoğunluğumdan dolayı fazla görüşemesek de
seni çok sevdiğimi unutma olur mu?

Ben çok geç kaldım sanırım daha yeni okudum
çook tebrik ederim seni eşini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
süpriz de harikaymış bence Allahım hep mutlu etsin bu çekirdek ailenizi
Darısı isteyen herkesin başına işallah (Bunada kocaman bir aminn diyeyim):Saruboceq:

canım benim tebrik ederim.....topiğini 2 ay sonra gördüm.....ağustos gelinlerinden bir bebek geliyor......allah analı babalı büyütsün...sağ salim kucağına almayı nasip etsin.....

tatlı ruya senı buralarda gormek ne guzel senı cok merak ettım ataaman oldumu sen nasılsın mutlulugumun recetesı agustos gelınlerınden en hızlısı cıktı bak ilk yiğenimz gelıor onun adına cok sevındım darısı baımıza ama 2011 e kısmetse eşım askere gıdıyor agustosta allahım onu bana bagışlassın bı gıdıp gelsın ılk ısım bır bebek daha fazla bekıyemıyecem bu sayfaya yazılan dugyulara ortak oluyorum durumun nasıl bebk nasıl cınsıyetı bellı oldum gelısemelerı beklıyorum

canim benim yeni gördüm buraya coktandir girmiyordum.... cok sevindim inan cok mutlu oldum,
allahim insallah saglikli bir sekilde kavusturur seni bebisine, bunu tüm kalbimle diliyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…