Hangi okuldan mezunsunuzHacettepe üniversitesi
işveren misin ne alaka bu soru?Hangi okuldan mezunsunuz?
Sebebini bende merak ettim tanıdık mı çıktı noldu acaba:))işveren misin ne alaka bu soru?
Ben de anlamadım ne için sorulduğunu sadece dertleşmek için paylaştım yaşadıklarımı bir türlü atlatamıyorum psikolojim alt üst oldu kendime hayata olan inancımı kaybettim...işveren misin ne alaka bu soru?
tartışmalarımız oluyordu arada sırada ama çok büyük şiddetli kavgalar değildi bunlar..konu sahıbı aranızda kavga şiddet falan var mıydı ?
Kırılan onurumu ne getirebilir ki ev araba umrumda bile değil hiç bir hak talep etmedim ben onu sevmiştim güvenmiştim..Ev , araba satışında hileli davranmış . İspat edebildin mi yoksa hiçbir hak elde edemeden mi bosandin?
İnsanlara karşı çok büyük bir güvensizlik oluşturdu bu yaşadıklarım böyle yaşamak ağır geliyor kendimi çok değersiz hissediyorumElbette geçecek ama bir daha başkasına guvenmeyeceksin
Ben onu çok sevmiştim böyle şeyleri planlayabileceği aklımın ucundan geçmezdi umarım kısa zamanda atlatabilirim çok yıprandım çok üzüldüm..Teşekkür ederim desteğinize..Eski esinizin size durust olmayip, sizi kullanmis, duygularinizla oynamis olmasina cok uzuldum. Boyle kalpsiz bor adami unutmak, yerine yeni birini bulmak zor olmaz. Ama o enayi yerine konma agir gelir insana bu gibi durumlarda. Olay hala cok yeni. Zamanla gecer gider.
Evet çok fazla güvenmişim ona beni gerçekten seviyor sanmışım çok aptalmışım...boşandık ben onu Allah a havale ettimCanım sende amma kapatmışsın gözlerini ama ya. Yani adam elinde oynatmış seni, hiç mi hissetmedin. Yapcak ne var şu anda bi avukatla görüş, yani verilcek tek tavsiye bu.
İnşallah ...teşekkür ederimİnsallah gececek ben cok kotu gunlerden sıyrıldım cıktım sukur mutluym rabbimin yardimiyla sende atlatacaksin emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?