Ailem çok destek oluyorlar tek sorun işim nedeniyle onlardan ayrı bir şehirde yaşıyorum ve eski eşimle aynı şehirdeyim bu durum beni olumsuz etkiliyor her yerde anılar var..Insanin başına neler geliyor neleri atlatiyor unutmamaniz gereken bu ve buna benzer olaylar bir tek sizin başına gelmiyor. Bu süreçte yalnız kalmamaya çalışın
İnşallah dediğiniz gibi olur tam yüreğim biraz ferahladı diyorum yine bir sıkıntı gelip oturuyor yüreğime yeniden mutlu olabilecek miyim insanlara yeniden güvenebilecek miyim bilmiyorum anne olmak hayattaki en çok istediğim şeylerden biriydi hayallerim umutlarım hep yarım kaldı...teşekkür ederim desteğiniz için..Hiç merak etme güzelim atlatacaksın... belki biraz zaman alacak belki için çok acıyacak ama birgün geçecek ve sen cookkk mutlu olacaksın inan buna
Hiçbiriyle görüşmüyorum zaten...böyle zamanlarda gerçek dost kim yalan dost kim ortaya çıkıyor telimi de değiştirdim.Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler bugüne kadar hayatımın merkezinde hep o olduğu için kendime ait bir dünyam hiç olmadı o yüzden kendimi bazen çok yalnız hissediyorum..Bence öncelikle eski esinizle ortak arkadaşları hayatinizdan çıkarın tlf numaranızı değiştirip yeni arkadaş ortamları yaratmaniz. Zaman Her şeyin ilacı
Çok üzüldüm çok yıprandım geçirdiğim en kötü yaz tatilini yaşattı bana kendimi çok değersiz hissettirdi maddiyat bir insandan nasıl daha önemli olabilir anlamıyorum benim en büyük hatam bana yaşattıklarını kimseyle paylaşmamak oldu keşke ailemle paylaşsaydım belki daha az hasarla çıkabilirdim ama olan oldu işte bazen ben de inanamıyorum bu kadar kör olabildiğime puzzle iyibir fikirmiş çok sağolun desteğiniz için...Mutlaka önce hattını değiştir ve ortak arkadaşları hayatından çıkar.
Bu arada evet anlaşılan o ki çok sevmenin karşılığında çok aptal yerine konulmuş olman sana çok dokunan kısa zamanda geçecek bir duygu değil ama sen içini ferah tut ki acın gün geçtikçe hafifleyecek. zor bir süreçten geçiyorsun.
Ağlayacaksın üzüleceksin ama yıkılma ve yılma.. hayatta herkes kötü değil ve ayrıca şunuda unutma gözlerini birdaha bu kadar kör etme.. babana bile güvenme lafı o kadar doğru ki..
Kuaföre git saçlarını değiştir biraz alışveriş yap kendine yeni bişeyler al..
severmisin bilmem ama puzzle al kafanı sıfırlamak için birebir.. hiçbirşey düşünmene izin vermez.. kendine bir kaç fakrlı ortam yap ve yeni arkadaşlarla zaman geçirme ama sakın ha sakın erkeklerden nefret etme ve intikam alma duygusu ile pişman olacağın yanlışlar yapma.
iki buçuk yıl ben de soruyorum bu soruyu benle sırf maddiyat için mi evlendi diyorum hiç mi sevmedi diyorum umarım çıkar hayatına almış hemen başka birini daha boşanmadan düşünebiliyor musunuz Allahından bulsun...Kaç yıllık evliydiniz? Çok ilginç belki de sırf boşanmak için evlendibaştan planladı belkide inşallah yaptıkları tek tek çıkar o pislikten
Amin umarım bana yaşattıklarının benzerini yaşar da anlar o zaman bir insanın onuru ile oynamanın ne demek olduğunu benim hayallerim umutlarım gitti evlilik ve öncesiyle beş yılımı verdim ona hem çalıştım hem ev işlerini kusursuz yapmaya çalıştım sevdim bir insan bu kadar nankör olabilir miilahi adalet diye bir şey var ya..elbet eski eşiniz yaptıklarının karşılığını görecek er ya da geç..sizden sağladığı maddi kazanç kendisinden misli misli çıkar umarım..eninde sonunda o kaybedecek siz kazanacaksınız die düşünüyorum.Allah gönlünüze göre versin..
Keşke sınıf öğretmeniyim tayin çok zor bu şehir acılarımı hatırlatıyor hep ..Siz geçmesini isterseniz geçer elbet . Ama resmen zarara uğramışsınız . Ailenizin bulunduğu yere gitme imkanınız olsa belki daha mutlu olurdunuz .
Keşke sınıf öğretmeniyim tayin çok zor bu şehir acılarımı hatırlatıyor hep ..[/QUOTE
öncelikle geçmiş olsun keşke o zaman bir çıkıp takip etseydin nereye gidiyor ne yapıyor niye benden gizliyor diye olan olmuş geçen gitmiş şimdi senin için önüne bakma zamanı ama ben inanıyorum ki senin ahını almış ya çıkar bir gün ondan bu ah .bazen tecrübe çok pahallı bir ders olabiliyor canım böyle düşün.bundan sonra insanlarla ilişkilerinde çok sevip güvensen bile her zaman bir aralık kapı bir acaba bırakmalısın
Benim sevdiğim adam bu değildi ben onun alçakgönüllü olusuna aşık olmuştum meğer içinde başka bir adam varmış umarım öder..Karaktersiz herif..Rabbim size yaşattıklarını misli misli ödetsin inş..etme bulma dünyası ama o da çeker..bekleyin ve görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?