Mutluluk bir gün gelir mi?

Sözleriniz inanın umut verdi çok teşekkür ederim evet kendime kalbime iyileşmesi için zaman tanımalıyım biraz karamsar ve kırılgan bir yapım var kendimi toparlamam bu nedenle çok kolay olmuyor kendi kendimi telkin konusunda çok iyi değilim anlayacağınız ama sizin bu umut dolu sözleriniz bana gerçekten iyi geldi:)

Çok üzüldüm sizin adınıza evet malesef bizleri hiç hak etmeyen insanları hayatımıza almışız umarım bundan sonrası bizler için hayırlı olur..

Herşeyi planlamış,satmış sizi uyutmuş resmen böylelerini Allah bildiği gibi yapsın,tabi hayatına o kişiyide önceden almıştır bide davayıda siz açmışsınız onun masrafıda size ait,ne diyeyim umarım bundan sonrası için herşey güzel olur hayatınızda ve hergün şükredersiniz böylesinden ayrıldığınız için,Allah sizin yolunuzu açık etsin emin olun o insan hiç bir zaman mutlu olamayacak

İnşaalah onu da kandırırlar size yaptıklarının bedelini fazlasıyla ödetirler.Allah sizi kurtarmış böyle bakmaya calısın bu insanla ömür gecmezdi sizin gibi samimi biri değilmiş.Zamanla yasadıklarınız hafifleyecek ve emin olun canınızı yakmayacak sadece su anda cok yeni oldugu için acıtır.Allah yardımcınız olsun.

Umarım bundan sonrası hayırlısı olur benim için çok üzüldüm çok yıprattım kendimi teşekkür ederim desteğiniz için..

Kırılan onurumu ne getirebilir ki ev araba umrumda bile değil hiç bir hak talep etmedim ben onu sevmiştim güvenmiştim..
kız bırak şimdi gururu bu ahlaksız adamın donuna kadar al.
Eğer boşanmadan önce 1 sene içerisinde sattıysa bu eşyaları hak talep edebilirsin

Yaşadıklarınız gerçekten ağır ,
Yazık sizi kullandığı için eminim iflah olmaz
Bu nasıl kurnazlıktır,dürüstlüktür,
Adam gibi gelip desene ben boşanmak istiyorum ,olmuyor de yani,bu erkekler sanırım kendilerini
bulunmaz hint kumaşı falan sanıyorlar(bu beyindekiler),
Umarım bundan sonra hiçkimseye bukadar güvenmezsiniz,
Özellikle maaş kartı,size ait altınlar falan ..allah şaşırtmasın sizi de bu durumdan bir an evvel kurtarsın
Aklınızdan hemencecik silsin inşallah ,

Bir erkek bu kadar gözü, kulağı algıları kapalı sevilebilir mi?
Sevgi buysa ben bu sevgi anlayışını reddediyorum.
Azcık mantık arkadaşlar ya.
Azcık açın algılarınızı da bu kadar baştan aşağı teslim olmayın.
Çalışan sen maaşını yönlendiren o.
Nokta.

yasadıkların kolay degıl ama sende hatalısın...ne o herseye lades deyıp boşanmıssın sankı.tamam para pul onemlı degıl dıyorsunda dunyanın en zengınıde olsan bırakmayacaktın yakasını dava boyunca.....uğrassaydın o pisliğe kalmazdı hersey....sende sımdı bukadar aglıyo olmazdın...para ıcın aglamıyorsun bılıyorum ama hanı oh yanınada kar kalmadı derdın bukadar sineye cekmezdın herseyı
hayata cok umutsuz bakıyorsun...ustelık bu yasta....mıs gbı meslegın var.....bence üzülceek bırsey yok tek üzüldüğün şey bu kadar ınanmak ve herseye lades demek olsun....
kımsenın yaptıgı kar kalmamalı yanına...

Sağolun umarım benim çektiğimi çeker bir gün ben onu adam sanmıştım Allah hepimizin yolunu açık etsin herkes zamanla geçer diyor umarım öyle olur..

Haklısın ama ben ona çok güvenmiştim böyle şeyler planlayacağı aklımın ucundan geçmezdi ama doğru söylüyorsun kendimi aptal gibi hissediyorum zaten

Davayı çekişmeli sürdürmek istiyordum mal davası da açıcaktım ama o kadar çok üzülmüş ve tükenmiştim ki lanet olsun yeter artık malını da parasını da istemiyorum dedim Allahından bulsun dedim umarım ahım tutar desteğiniz için sağolun...

çok geçmiş olsun hangi şehirdesin? doğudasındır diye tahmin ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…