Mutluluk cok mu uzak ? Evlılık neden bu kadar zor

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Gelıp bana gene aynı konu va vs dıyen olursa lütfen yazmayın . Sadece önerisi fikri olan bıseyler yazsın tecrübelerin ı aktarmak ısteyen yazsın . Zira laf kaldıracak takatım yok . Gene kavga ettık hakaret küfür havada uçuştu . Önce o ettı sonra ben saydırdım ağzıma gelenı . Konu da bıyerden çıktı şimdi onu yazsam konu kapanacak. Dini bir mevzu . Evlılıgı böyle hayal etmedım hıc cok özlüyorum bekarlugımı. Kendı ailem de cok rahat degıl muhakkak bıseyler olur bizim evde de ama zaten uzaktaydım ben evlenmek ıstedım cok çocuğum olsun iyi huylu sakin bir eş istedim ama olmuyor . Ablam da mükemmel Ada'm bulamazsın yok dıyor bana evlılık idare etmektir dıyor

Gelıp bana gene aynı konu va vs dıyen olursa lütfen yazmayın . Sadece önerisi fikri olan bıseyler yazsın tecrübelerin ı aktarmak ısteyen yazsın . Zira laf kaldıracak takatım yok . Gene kavga ettık hakaret küfür havada uçuştu . Önce o ettı sonra ben saydırdım ağzıma gelenı . Konu da bıyerden çıktı şimdi onu yazsam konu kapanacak. Dini bir mevzu . Evlılıgı böyle hayal etmedım hıc cok özlüyorum bekarlugımı. Kendı ailem de cok rahat degıl muhakkak bıseyler olur bizim evde de ama zaten uzaktaydım ben evlenmek ıstedım cok çocuğum olsun iyi huylu sakin bir eş istedim ama olmuyor . Ablam da mükemmel Ada'm bulamazsın yok dıyor bana evlılık idare etmektir dıyor
Daha iyisini tabiki bulabilirsin. Herkes sizin gibi yaşamıyor evliliği. Boşanıp, tekrar denemek lazım. Başka yapacak birşey yok. Hayat bu, dememe yanılma hep...

Daha iyisini tabiki bulabilirsin. Herkes sizin gibi yaşamıyor evliliği. Boşanıp, tekrar denemek lazım. Başka yapacak birşey yok. Hayat bu, dememe yanılma hep...
Boşanmak kolay degıl ki . Cocuk var ve ailem kabullenmez oyle bırseyı Kı zaten Bır ablam boşandı benımkını kaldıramazlar

Kolay olmayabilir ama imkansız da değil. 18i geçtiğinize göre, istediğinizi yapabilirsiniz. Mutluluk yoksa, o evlilik neye yarar?
Kalıcı işim yok şu an bizim ev dolu ve kalabalık Oray'a hıc gıdemem ve dedıgım gibi muhakkak Bır olay olur orda zaten . Memur oldaydım keşke

Kaç senedir evlisiniz
Evlendiğinizden beri böyle misiniz eşinizle?
Yardım almayı denediniz mi eşinizle ?

Kaç senedir evlisiniz
Evlendiğinizden beri böyle misiniz eşinizle?
Yardım almayı denediniz mi eşinizle ?
Ikı yıl doluyor evet tartışıyoruz sureklı . Çoğu hata bende mı dıyorum bazen . Üstüme gelme dıyor üstüme gelınce ben delırıyorum dıyor ama bazen inanın dayanamıyorum işte

Ikı yıl doluyor evet tartışıyoruz sureklı . Çoğu hata bende mı dıyorum bazen . Üstüme gelme dıyor üstüme gelınce ben delırıyorum dıyor ama bazen inanın dayanamıyorum işte

Yardım alın bir uzmandan.
Ya da kitaplar var böyle durumlarda evli çiftlere yol gösteren. İlişkinizde iyileşme gösterebilir belki davranışlarınızı değiştirmek anlayışlı olmak gibi şeyler.
Konular çok mu büyük çok mu önemli bunlarda önemli tabi...

Ya Vedud ismi cok oku Allahin 99 isminden biri sevgi muhabbet versin rabbim araniza aile.ici.huzur versin yemeklerinize okuyun esinisin yuzune karsi okuyun cok hikmetli bi isimdir Allahin.izni.ile insaAllah duzelir araniz

Ya Vedud ismi cok oku Allahin 99 isminden biri sevgi muhabbet versin rabbim araniza aile.ici.huzur versin yemeklerinize okuyun esinisin yuzune karsi okuyun cok hikmetli bi isimdir Allahin.izni.ile insaAllah duzelir araniz
Dua edıyordum oda artık içimden gelmıyor . Namazlarıma bile dikkat edemıyorum . Onu görünce kızasım bagırasım ağzıma gelenı sayasım gelıyor . Kin doluyor içime . Sunu da soyleyım tabıkı benden de hatalar var bıraz daha sakin ve az konuşabılırım ama yapamıyorum

Sen esini sevmiyorsun. O yuzden her seyden bir sorun cikartiyorsun. Kavga ediyorsunuz.
Kilo versin, kremler kullansin, saclarina fon ceksin, dislerini temizletsin, killarini aldirtsin vs vs. yani nasil bir erkek istiyorsan hepsini ona yaptirabilirsin. Boylece ugrasacak bir seyler bulur verim elde ettikce de seversin, tartisma yasamazsin. .
Basit şeylerden dolayi bosanmak bana cok sacma geliyor. .

Sen esini sevmiyorsun. O yuzden her seyden bir sorun cikartiyorsun. Kavga ediyorsunuz.
Kilo versin, kremler kullansin, saclarina fon ceksin, dislerini temizletsin, killarini aldirtsin vs vs. yani nasil bir erkek istiyorsan hepsini ona yaptirabilirsin. Boylece ugrasacak bir seyler bulur verim elde ettikce de seversin, tartisma yasamazsin. .
Basit şeylerden dolayi bosanmak bana cok sacma geliyor. .
İsteyerek evlendım ben . Bilmıyorum napcamı bılmıyorum saygı kalmadı gibi bırsey of :(

Tartışmalar evliliğin tuzu biberidir.
Ama siz kavga ediyor ve birbirinize saygınızı hiç ediyorsunuz.
Boşanmayı göze alamıyorsanız, birgün sakince konuşmakta fayda var.
Neden üzüldüğünüzü, tahammül edemediğiniz ve değişmesini istediğiniz şeyleri, beklentilerinizi adam akıllı anlatın birbirinize.
Kurallar koyarak uygulamaya çalışın.
Örneğin; birbirimize hakaret etmeyeceğiz, birimiz sinirliyse öbürü alttan alacak ve sorunu sinirler geçince tartışacağız vs..

Tartışmalar evliliğin tuzu biberidir.
Ama siz kavga ediyor ve birbirinize saygınızı hiç ediyorsunuz.
Boşanmayı göze alamıyorsanız, birgün sakince konuşmakta fayda var.
Neden üzüldüğünüzü, tahammül edemediğiniz ve değişmesini istediğiniz şeyleri, beklentilerinizi adam akıllı anlatın birbirinize.
Kurallar koyarak uygulamaya çalışın.
Örneğin; birbirimize hakaret etmeyeceğiz, birimiz sinirliyse öbürü alttan alacak ve sorunu sinirler geçince tartışacağız vs..
Konuşuyoruz inanın cok kez konuşuyoruz . Oda sinirine hakim olamıyor bende . Ben anneme gıdecem kafa dınıcem dedım gidemedsın dıyor olmaz gıdersen gerı dönme dıyor daha da delirtorım görüyor halimi ihtycım var ama dün akşam geldi sarıldı falan ben aslında yapmak ıstemedım dedı cok üstüme geldın dedı bıseyler aldı bana marketeen şahur için ama ıcım soğumuş iyice . Gözümde degıl . Perdeleri yıkadı Bır Ikı tamir yaptı evde kavgadan sonra . Cay yaptı yemek yoktu ama ben istemedım çünkü sinirim gecmıyor . İlk önce o küfür falan ettı sonra ben ettım ama sinirim gecmıyor saygı yok . Kolumu incitmişti aynısını bende yaptım uc kez vurdum koluna . Cok fenayım hıc iyi degılım :( unutulur mu gecer mi

Evlilik zor fedakarlik ister.
Kimse 4 4 luk degil bu hayatta bekar olsan hersey bitecek mi.
Hayatta hrp sikinyi var.
Onemli olan sabretmek.

Back
X