• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluk huzur ve güzel nefes almak.

insanin yüregini ferahlaatan dualar var tavsiye ederim
ben bol bol okumak zorunda kaliyorum ise yariyor

ölüm hap map böyle seyleri gecirmeyin aklinizdan
:olmaz:

canım iyice daralmışsın sen. kul daralmadıkça Hızır yetişmezmiş. yeğenini aldığını bilmiyordum seni takdir ettim. Allah sana da zor zamanında sahip çıksın. İmam Gazali'nin Ölüm ve Ötesi diye bir kitabı var onu bi okusana. inan çok değişeceksin. birde ilaç değil de terapi alabilsen ne güzel olur. anlatsan için boşalsa...

insan zaman zaman bunalabilir bu normal bazen benim gözümde de dünya insanlar filan birden anlamını kaybediyo kötü bi duygu...sizin sorununuz belki amaçsızlıktır ne dersiniz? bi amacınız yoktur yaşamak için sebebinin olmadığını düşünüyorsundur belki kötü bi ilişkiden çıktın bilemem....açıkçası sana ne yapman gerektiği hakkında da ahkam kesecek değilim tek diyebileceğim Allah a dua et ona sığın o sana ne yapman gerektiğini gösterir

canım iyice daralmışsın sen. kul daralmadıkça Hızır yetişmezmiş. yeğenini aldığını bilmiyordum seni takdir ettim. Allah sana da zor zamanında sahip çıksın. İmam Gazali'nin Ölüm ve Ötesi diye bir kitabı var onu bi okusana. inan çok değişeceksin. birde ilaç değil de terapi alabilsen ne güzel olur. anlatsan için boşalsa...

o kitabı nerden bulabilir bir tanem...heryerde satılırmı ki..terapiye gitsem ne değişcek ki hem..ortada olan şeyler değişemez ki..şimdi evlenmek isteyen var..bırak kızı babasına diyor..
düşünsene bebekken ben göğsüme küçük biberen koyardım..annesi sansın dye..3 yaşındayken birkerise o biberona meyva suyu koyup göğsüme koyum anne bana seftali suyu veriyor demişti.şimdi ben bu kzı o kadına nasıl vereyim.yuzune elektrık süpürgesi tutana..

o kitabı nerden bulabilir bir tanem...heryerde satılırmı ki..terapiye gitsem ne değişcek ki hem..ortada olan şeyler değişemez ki..şimdi evlenmek isteyen var..bırak kızı babasına diyor..
düşünsene bebekken ben göğsüme küçük biberen koyardım..annesi sansın dye..3 yaşındayken birkerise o biberona meyva suyu koyup göğsüme koyum anne bana seftali suyu veriyor demişti.şimdi ben bu kzı o kadına nasıl vereyim.yuzune elektrık süpürgesi tutana..

annen bakamaz mı ufaklığa peki?
ya öyle biri çıkmalı ki hayatını olduğu gibi kabul etsin.
ben erkek olsam senin gibi merhametli bi kız bulsam hiç kaçırmam.
ama işte toplum tepkisi çekmekten korkuyor olabilirler.
sonuçta birsürü dedikodu olur dulmuş çocuk onunmuş gibi o yüzden bırak çocuğu diyen de haklı olabilir.
o kitabı heryerde bulursun canım dini kitaplar satan heryerde var zaten o kadar çok basılmış ki...
terapi deyip geçme, insan kendi hayatını kendi başına değerlendirirken yanılabilir.
iyi bi doktor bulabilirsen ne güzel olur aslında.

annen bakamaz mı ufaklığa peki?
ya öyle biri çıkmalı ki hayatını olduğu gibi kabul etsin.
ben erkek olsam senin gibi merhametli bi kız bulsam hiç kaçırmam.
ama işte toplum tepkisi çekmekten korkuyor olabilirler.
sonuçta birsürü dedikodu olur dulmuş çocuk onunmuş gibi o yüzden bırak çocuğu diyen de haklı olabilir.
o kitabı heryerde bulursun canım dini kitaplar satan heryerde var zaten o kadar çok basılmış ki...
terapi deyip geçme, insan kendi hayatını kendi başına değerlendirirken yanılabilir.
iyi bi doktor bulabilirsen ne güzel olur aslında.

peki canım giderim sorun değil ama işte hayatımdaki olay belli zaten kaderimi değiştiremez ki doktor..annem zaten su anda bakıyor ama bu kız akşamları beni bekliyor anne diye..anlaşamıyorlarda annemlen yaşlı diye..ben onla çocuk oluyorum..
öyle kişiler hayatıma giriyor ki gecenlerde annemin arkadaşı gelmiş diyor senin kızına birini buldum dul onunda kızı var tam senin kızına göre..ohh ne güzel ya...işte böyle şeyler çok gücüme gidiyor beni ucuruma sürüklüyor..

Allah senin iyi niyetini görüyor tatlım.
çok dua et ve iyilik bekle Allah'tan.
dünyada insan mı kalmadı,seni olduğun gibi kabul edecek biri vardır mutlaka.

peki canım giderim sorun değil ama işte hayatımdaki olay belli zaten kaderimi değiştiremez ki doktor..annem zaten su anda bakıyor ama bu kız akşamları beni bekliyor anne diye..anlaşamıyorlarda annemlen yaşlı diye..ben onla çocuk oluyorum..
öyle kişiler hayatıma giriyor ki gecenlerde annemin arkadaşı gelmiş diyor senin kızına birini buldum dul onunda kızı var tam senin kızına göre..ohh ne güzel ya...işte böyle şeyler çok gücüme gidiyor beni ucuruma sürüklüyor..
anlıyorum ne diyeceğimi nasıl yardımcı olabileceğimi bilemiyorum.
yapabileceğim tek şey dua etmek seni yeğeninle kabul edebilecek birinin hayatına çıkması için. içimden bi ses bir yetime sahip çıkana Allah'ın da sahip çıkar diyor başka bişey demiyor. durumun ne kadar karışık görünsede inancını asla kaybetme, alkolmüş hapmış çareyi asla bunlarda arama. Allah büyük.

canım bu küçük kız erkek kardeşimin doğumdan sonra ölen eşinin kızı..20 yaşındaydı..o konu zaten ayrı bir hüzün..hemde ne hüzün.sonra kardeşim 5 sene sonra başkasıylan evlendi..çocuğun yuzune elektırk süpürgesini tutmuş..kızın yuzunu kırmızı görünce dedim artık bu kız benim ..ölene kadarda benim olcak.zaten bana anne diyor.
hala olmadım zaten...annemlen ben bakıyorz..bir nevi bekar çocuklu bir bayanım..bu yuzndedir ki evlenemiyorum..kimse beni istemiyor bu durmda..kardeşim o kadınla evli başka bir çocuğu var..asla ve aslada vermem..biraz bu yuzden mutsuzum..

Oyyyyyyyyy
İçim yandı....:çok üzgünüm:

evet cnm öle birisi olmalı ki, çocuğunu (artık çocuğun diyorum) ve seni herşeyinizle oldğuunuz gibi kabul etmeli ki, bu tarif ettiğim kişi seni gerçekten seven kişidir. seni anlıyorum bende bazen o kadar bunalıyorumki hayata herkese herşeye karamsar bakıyorum içimden hiçbişi yapmak gelmiyor.yeni uğraşlar bulmaya çalış kendine mesela ben karakalem resme başlamaya karar verdim. hiç becerim yok ama deniycem. becerenler analarının karnından bu beceriyle doğmuyorlar ya. hayatımızın geneli mutsuzsa küçük küçük mutluluklar bulup bizim onu aydınlatmaya çalışmamız gerek. ne kadar bunalırsam bunalayım ölümü aklımdan bile geçirmiyorum. bu durumda lütfen bir yardım al. hatta ilaçlı tedaviye devam et, kötü etkiledi deyip bırakma, dr.la konuşursun en hafif olanlarından azar azar başlar. bunu gözardı etme. benim de ilaçlara karşı hassasiyetim var hemen bulantı baş dönmesi uyku sersemlik vs yapar ama dr. bana çocuk dozuyla başladı çok yararını gördüm.. Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm..

alkolu hic derdim var diye icmedim
sadece arasira uyku hapi icerdim bunalimda oldugum zaman oda uyuyup unutayim diye
cozum hic bir hap hic bir uyusturuc ve alkol cozum olamaz..
hayatin acimasiz yuzune karsi kendini bu tur seylerle sindirmek insana fayda etmez
sadece guclu olman gerek baska bir yolu yok
o yavrucaga sahip cikmissin ve kimsenin bir sey demeye hakki yok
sonucta abinin kizi bunu hayatina giren insanlara ifade edeceksin mecburen
ama hayatinin disinda olanlara eyvallahin olmasin...
kabul eden eder etmeyene bay bay demekten baska caren yok yigeninden vazgecmeyeceksen..

hiç bir zaman evlenemicem..artık bu gerçekle yuz yuzeyimm

Ah be güzelim ne diyeceğimi bilemiyorum ki
belki çıkar karşına özü sözü bir mert biri
yeğeninide kabullenir...

çokmu hayal oldu bilmiyorum ama
ne biliyim bir yanda yeğeninin hayatı
diğer yanda senin hayatın...
keske anne bilmeseydi seni
hala deseydi herzaman
biliyorum yürek dayanmaz ama
bu konuda abinin birşeyler yapması gerekiyor
sende gencsin güzelsin evlenmek hakkın

canım öncelikle psikiyatristlerin verdiği ilaçları aniden bırakmak çok tehlikeli oluyor zaten prospektüsünde de yazıyordur.ilaç kullanmak istemeyişini anlıyorum çünkü insan uyuştukça uyuşuyor.değişik şeyler yapmayı deneyebilirsin.ben boncuk işleme kartondan çocuklara maske yapmayı falan denedim inan çok iyi geliyor.sonra fransızca öğrenmeye başladım internetten karaoke yapıyorum canım sıkıldıkça...yaa senin aslında nelerden hoşlandığını keyif aldıgını bulman gerekiyor.sonra o sevdiğin şeyleri yapmak için ortam hazırlaman.kendini sevmelisin çünkü kimsenin yapamayacağı bişeyi yaparak yiğenine annelik yapıyosun çok kutsal bişey...Rabbim yolunu açık etsin ışıklarla donatsın sana huzur versin inşallah...

Back
X