Mutluluk nasıl bulunur

Sorun tam olarak nedir?
Nişanlımın mesleği. Görevlerinden dolayı süren uzun ayrılıklar hasret.. İşinden dolayı düğünü bile planlayamıyoruz. Evlenince de hep yanımda olamayacak. Bazen işi bırakmasını istiyorum o zaman da çok zorluk yaşayacağız. Ya zor bir birliktelik ayrılıklar özlemler ama iyi bir maaş ya da birlikte hep yan yana azıcık maaşla hayatta kalmaya çalışmak. İşte bu iki seçeneğin de çok zor olması öldürüyor beni

Mutluluk bence ailede basliyor.Iyi deger veren,hep yaninda olan bir ailen varsa,tum sorunlari asiyorsun. Tersi bir ailen varsa mutlu olmaya calissanda dibe cekiyorlar .Bakiyorum cevreme ailesi ile arasi iyi olan insanlar hayatlarinda cok basarili ve cokk mutlular.Benim hayattaki en buyuk sanssizligim ailem.Hic birini sevmiyorum. Olseler dahi bir uzuntu hissetmiyorum.

Evliliginiz askiniz taze kalir aslinda... bi arkadasimin kocasi gemide asci.. bildigin dunyayi geziyor ve bi bakiyosun amerikada bi bakiyosun avustralyada vs. Kadin bildigin o yokken yanliz yasiyor gibi, bu yuzden cocuk istememisler.. cunku adam cok iyi kazaniyor. Tanistiklarindada meslegi buymus adamin, bu yuzden birak dememis boyle kabul etmis. 2 tane kedisi var..bi gittiginde adam 2-3 ay yok.. sonra geliyor 1 ay mesela.. ayrica senede 3 kez tatile gider yurt disi..arabasi guzel guzelde evi var.. yani her secis bir vazgecistir. Kadin tek basina calissa bu kadar seye maddi yonden sahip olamayacakti.

Evet öyle imkanları güzel ama çekilen eziyeti bazen çok daha ağır basıyor

Nişanlımla ve geleceğimizle ilgili.. İşinden dolayı uzun zamandır görüşemiyoruz gün saya saya bekledim sonuç hayal kırıklığı.. Ve her zaman da böyle olacak. Sen niye mutsuzsun
Aldatıldım icin galiba yada affettim icin bilmiyorum

Ben hergün şükür / teşekkür egzersizi yapmanızı öneririm. Nasıl kilo vermek istiyorsak sağlıklı beslenip, spor yapmak gerekiyor. Zihnin de bir kası varmış gibi düşünürseniz, şükür egzersizini de günlük yaparak aslında sizi mutlu edecek ne çok şeyin olduğunu fark edeceksiniz. Ben son 3 aydır her gün şükür egzersizi yapmaya başladım. Enerji seviyem muhteşem şekilde arttı. Artık bu egzersizleri günlük olarak youtube kanalımdan da paylaşıyorum. Göz atmak isterseniz link bıraktım: Sedef Özcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…