Ne güzel soOn adınıza şuan mutlu oldum sizin gibi yapabilirim insaAllah kendim içinde mutlu olabilirimBüyük mutsuzluklardan sonra büyük mutluluklar yakalamış bir insanım. Nirvanaya ulaşmış sayılmam ama nacizane yöntemlerimi anlatayım. =)) En ufak şeyin tadını çıkarırım. En işe yarar yöntemim bu. 2 tatlı çocuğum, içimi ısıtan bir eşim var. Beni mutlu ediyorlar ama mutluluğun asıl kaynağı kendi içimde, bunu biliyorum. Onlar hayatıma hiç girmeseydi de mutlu bir insan olarak yaşayıp giderdim. Onlarla hayatım zenginleşti, mutluluğum pekişti. Nasıl mutlu bir insanım kısmına gelince, kendime özel uğraşılarım var; kitaplarım var, çizdiklerim ve yazdıklarım var. Bunlar bana ait büyülü bir dünyaymış gibi hissediyorum. Balkonda saksıda yetiştirdiğim çilekler var, çiçeklerim var. Onlarla uğraşmaktan bile mutlu oluyorum. Sabah içtiğim bir fincan kahvenin bile tadını çıkarırım. Spor yapmak, dışarı çıkıp çarşıda turlamak, insanları, sokakları seyretmekten mutlu oluyorum. Beni mutlu eden şeyleri aksatmıyorum. Hayatımda çok özlem ve geçmeyen acılar da var. Bazen o acıları dibine kadar yaşayıp, içimi boşaltıyor, sonra beni mutlu eden uğraşılarıma ve aileme geri dönüyorum. Böyle bir şeyler işte... Sizi mutlu eden neyse, herhangi bir şey, büyük ya da küçük şeyler olabilir, onları asla bırakmayın.
Teşekürler umarım sizde bulursunuz kimine göre çok basit ama benim için çor gerçektenBeni mutlu edecek şeyin şuan olması imkansızın da imkansızı. Sanırım mutlu eden tek şey geceleri ağlamak sabahına çay banyosu yapmak... Çözümünü bilsem kendimi iyi yapardım. Umarım mutlu olmak senin için imkansız değildir ve bir yolunu bulursun...
İstemek başarmanın yarısıdır. =)) Öyle büyük işler değil, sadece salmamak, kendinizi tanımak gerekiyor. Uzun yıllar psikolojik tedavi de gördüm. Buna ihtiyacınız varsa, hiç durmayın, önce bir psikologa gidin. Benim bir çok farkındalığım, zamanında çok iyi bir terapistle karşılaşmamdan kaynaklanıyor.Ne güzel soOn adınıza şuan mutlu oldum sizin gibi yapabilirim insaAllah kendim içinde mutlu olabilirim
Mutluluk aranmaz, bulunmaz çünkü insanın içindedir.
Çok ağır bir depresyon atlatmış biri olarak söylüyorum, muhtemelen depresyonun eşiğindesiniz. Köprüden önceki son çıkış, acilen bir şeyler yapmanız gerek. Ben tedaviyle aştım çünkü geç kalmıştım.
Şimdi kendimi biraz mutsuz hissetsem hemen sokağa atıyorum. Arkadaş programları olur, etkinlikler olur, kurslar olur. Bir şekilde içine girdiğim çemberden çıkarıyorum kendimi. Çünkü biliyorum ki o çemberin merkezine doğru gidersem sonu kötü.
Umarım bende basaririmİstemek başarmanın yarısıdır. =)) Öyle büyük işler değil, sadece salmamak, kendinizi tanımak gerekiyor. Uzun yıllar psikolojik tedavi de gördüm. Buna ihtiyacınız varsa, hiç durmayın, önce bir psikologa gidin. Benim bir çok farkındalığım, zamanında çok iyi bir terapistle karşılaşmamdan kaynaklanıyor.
İnşallah kesinlikle benim için de çok çok zorTeşekürler umarım sizde bulursunuz kimine göre çok basit ama benim için çor gerçekten
Yaşayan biliyor sanırım galibaİnşallah kesinlikle benim için de çok çok zor
Her şey istediği gibiyse her şey yolundaysa herkes mutlu olur. Burdan havadan güneşten vs mutlu oluyorum diyenlerib hayatında zaten her şey yolunda... Ben önümü göremiyorum. Önümdeki seçeneklerin ikisi de en kötüsü. Kararsızlık çaresizlik içindesin bakalım o zaman da çikolatadan güneşten çiçekten mutlu olacak mısın? Bence hayır ne yediğimden tat alıyorum ne çevremdeki şeylerden... İşte bu durumdaysa mutlu olmak imkansızYaşayan biliyor sanırım galiba
Siz neden bu durumdasiniz ben çok kötü oluyorum kendimi yıpratıyorimHer şey istediği gibiyse her şey yolundaysa herkes mutlu olur. Burdan havadan güneşten vs mutlu oluyorum diyenlerib hayatında zaten her şey yolunda... Ben önümü göremiyorum. Önümdeki seçeneklerin ikisi de en kötüsü. Kararsızlık çaresizlik içindesin bakalım o zaman da çikolatadan güneşten çiçekten mutlu olacak mısın? Bence hayır ne yediğimden tat alıyorum ne çevremdeki şeylerden... İşte bu durumdaysa mutlu olmak imkansız
Keşke sizin gibi olabolsem ama malesef olamıyorumBen çikolatadan bile mutlu olabilen biriyim. Ne bileyim, hiç öyle olumsuz düşünmüyorum, hep iyi tarafından bakıyorum olmuşla olacaklara. Hayırlısı budur diyorum. Istediğim olmuyorsa, diğerini seçiyorum. Dışarı çıkıyorum, şarkı söylüyorum, ırmak kenarına gidiyorum.. içimdeki çocuk ben buradayım diyor. Ben mi kaygısızım? Bilmem ama ben halimden çok memnunum. Belki sendeki bu hal havadan olabilir - ruhen yorgunluk
Ben aslında herşeyi içimde yaşayan biriyim hiç bir derdimi eş dost arkadaş aile paylaşmak kan kussam kızılcık şerbeti içtim der belkide bunlar beni yormusdirBen enerji emici herkesten herşeyden uzaklaşarak yaptım bunu mezun oldum enerjimi emen anne baba kavgasından uzaklastim kendi ayaklarım üzerinde durdum disimden tırnağımdan arttırdım ama yalnız yaşadım bir sahile inip deniz havası almak tek luksumdu ama huzurum vardı huzur olunca da mutluluk sonra kendimi geliştirdim kitaplar okudum videolar izledim hatalarimla yuzlestim en büyük hatam annem babam bile olsa bana hükmetme beni kötü hissettirme luksunu vermiş olmamdi insanlara herkese sınırını çizdim durması gereken noktaları yeri geldikçe güzel bir dille izah ettim ve kimseden büyük beklentilere girmedim kurban psikolojisine son verdim dünya bana karşı arabeskinden siyrildim ve bugün daha saygın daha huzurlu ve daha mutlu bir kadın oldum evlendim kaliteli bir eş seçtim aşık oldum trivirisina kapılıp narsist bir adamın peşine en güzel yıllarımı yakma uğruna süpürge olmadım belki deli divane aşık olmadım tutku olmadı en başlarda ama zamanla karaktere aşık olunabiliyormus o adama deli divane sevgiyle baglanilabiliyormus bunu gördüm ve asla yalaka bir gelin bir eş olmadım sinirlarimi çizdim seven sevdi sevmeyen kendi bildi ve ben bugün çok mutlu bir eş oldum
Nişanlımla ve geleceğimizle ilgili.. İşinden dolayı uzun zamandır görüşemiyoruz gün saya saya bekledim sonuç hayal kırıklığı.. Ve her zaman da böyle olacak. Sen niye mutsuzsunSiz neden bu durumdasiniz ben çok kötü oluyorum kendimi yıpratıyorim
En kotu karar kararsizliktan iyidir derler. Belirsizlik ve bu surec icindeki stres insani mutsuz ediyorHer şey istediği gibiyse her şey yolundaysa herkes mutlu olur. Burdan havadan güneşten vs mutlu oluyorum diyenlerib hayatında zaten her şey yolunda... Ben önümü göremiyorum. Önümdeki seçeneklerin ikisi de en kötüsü. Kararsızlık çaresizlik içindesin bakalım o zaman da çikolatadan güneşten çiçekten mutlu olacak mısın? Bence hayır ne yediğimden tat alıyorum ne çevremdeki şeylerden... İşte bu durumdaysa mutlu olmak imkansız
Kesinlikle hayatımda her şey belirsiz bir plan bile yapacak durumda değilim. Yapsam da sonuç hep hayal kırıklığı oluyor. Elimden geldiğince güçlü olmaya çabalasam da her gece ağlamaya engel olamıyorum. Umarım bende bu süreci en yakın zamanda atlatırım. Dünyanın en berbat duygusu kimse yaşamasın...En kotu karar kararsizliktan iyidir derler. Belirsizlik ve bu surec icindeki stres insani mutsuz ediyor
Sorun tam olarak nedir?Kesinlikle hayatımda her şey belirsiz bir plan bile yapacak durumda değilim. Yapsam da sonuç hep hayal kırıklığı oluyor. Elimden geldiğince güçlü olmaya çabalasam da her gece ağlamaya engel olamıyorum. Umarım bende bu süreci en yakın zamanda atlatırım. Dünyanın en berbat duygusu kimse yaşamasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?