Aynen arkadaşlarıma söylediğim zaman da ne acelen var niye acele ediyorsun o seni bulur zaten diyor. Onlar için söylemek kolay tabi. en basitinden geçen nargilemi hazırladım terasta kahvemi yaptım oturdum tek başıam elime telefonu alıp bu keyfimi bir an paylaşmak istedim sonra bir an kime yazıcan kızım kimin var dedim. Sonra ablamla erkek arkadasının üçümüzün kurduğu bir grip vardı paylaşacak kimsem yoktu size yazdım diyepardon tanışıyor muyuz?
şaka bir yana, aynı benben de 31 i bitiriyorum. bu konuda o kadar dertliyim ki.. tek fark, görüştüğüm kişilerle iletişimi kesen hep ben oldum. ama bitirmek için çok geçerli nedenlerim vardı. ya deger görmüyodum beklediğim gibi ya ilgisizlerdi ya beş para etmezdi vs. hiç sevilmedim. biri bile beni ciğerinden sevmedi. bu birbirini bulan çiftlere o kadar imreniyorum ki. yalnızlık çok zor. yalnızım özgürüm vs lafları hikaye. insan biyerden sonra yanında bir manevi destek istiyor. bir kahveyi iki kişi içmek istiyor. bır yuva kurma özlemi duyuyor.
Niyetleri farklı olanda vardı ama elimi bile tutmayıp o niyetli olmayan insanlarda. Bende bir problem görmüyorum, çünkü dönüp sorma frsatı bulduğum kişiler açıklama dahi yapamıyorlar. En azından bana bu hatan oldu diyemediler.neden terkedilen taraf hep sen oldun acaba? belki de niyetleri başkaydı ve alamayacaklarını anlayınca bıraktılar.
Hiçbirine yaranmıyor. Sen çok iyi birisin seni asla üzmek istemem. Senin özel biri olduğunun farkındayım, oyüzden bunu sana yapamam diyenide çok gördüm. Bu yüzden hep kötü olmak istedim. İnsanların canını yakmayı. O zaman daha değerli oluyorsun bunu gördüm etrafımda fazlasıyla..Bence iyi kalpli olmak her erkeğe yaramıyor. Kusura bakmayın.
Acaba senin farkında olmadığın bir özelliğin mi var?
Mesela adamları çok mu daraltiyorsun?
Muhabbetin eğlence anlayışın nasil?
Sıkıcı mı buluyorlar acaba?
Evlilik muhabbeti açıp darliyor musun hemen?
Ya da güzel olmana rağmen özgüvensiz mi duruyorsun? Çünkü istediğin kadar güzel ol, özgüvensiz güzellik bir hictir.
Eğer kendini sorguladiginda bir hata bulamıyorsan, şanssizlik de geç.
Elbet biri olur zamanla.
Aynen arkadaşlarıma söylediğim zaman da ne acelen var niye acele ediyorsun o seni bulur zaten diyor. Onlar için söylemek kolay tabi. en basitinden geçen nargilemi hazırladım terasta kahvemi yaptım oturdum tek başıam elime telefonu alıp bu keyfimi bir an paylaşmak istedim sonra bir an kime yazıcan kızım kimin var dedim. Sonra ablamla erkek arkadasının üçümüzün kurduğu bir grip vardı paylaşacak kimsem yoktu size yazdım diye
İş yerinde arkadaşım var. iyi niyetli saf ama sıkıcıinsanı bunaltıyor sürekli. Sizde acaba farkında olmadan böyle misiniz? çokmu arıyorsunuz, çok mu talepleriniz var bilemedim. Aynı payda da birleşmiyor olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?