Mutluluk nerdesin????

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Merhaba arkadaşlar ben bu sayfaya yeni üye oldum, artık gerçekten çok doldum mutsuzum ve önerilerinize ihtiyacım var.
30 yaşındayım. Çalışmıyorum şuan . bu yaşıma kadar sevgililerim oldu ama hep terkedildim hemde hiç nedeni yokken. Biri sen çok iyisin dedi biri ben sana aşık olamadım dedi biri neden bile sunmadı...
ve son 5 senedir bu daha kötü bir hale büründü. Güzelim kendi çapımda etrafımda beğenilirim. İyi niyetli ve yardımsever biriyim. 30 yaşıma geldim hayatımda birini kırmadım . Hep üzülen taraf ben oldum arkadaş çevresinde de sevgili konusunda. Kırmadım ama çok kırıldım yani.
Son 5 senedir de 1 hafta görüşüyorum herşey çok güzel sürekli mesaj atmalar görüşmek istemeler havada uçuyorum resmen mutluluktan sonra bir sabah bir kalkıyorum hiç nedeni yokken her taraftan engellenip silinmişim . Yada cevap dahi vermiyorlar. En azından bir neden söyle ya yok onu bile söylemiyorlar. Artık çok yoruldum biri karşıma çıktığında tanımaktan korkuyorum çünkü nasıl olsa bırakıp gidecek beni diyorum. Etrafımdaki herkes mutlu, tek bekar ben kaldım arkadaşım dahi kalmadı. Facebook, instgram bunlara girmek istemiyorum artık çünkü girdiğim an ailesiyle foto çekilenler sevgilisiyle mutluluk pozları verenlerle dolu bense sadece mutluluk dilemekle geçiriyorum hayatı. Elbet karşına çıkar diyeceksiniz ama ben çok yoruldum çokk...

valla ne desem bilemedim
neden böyle olur ki
:(
sizin farkında olmadığınız bi yönünüz mü var acaba görüştüğünüz kişiler bi kaç görüşmeden sonra vazgeçiyolar anlamızca?

pardon tanışıyor muyuz?:KK56:

şaka bir yana, aynı ben:kahve: ben de 31 i bitiriyorum. bu konuda o kadar dertliyim ki.. tek fark, görüştüğüm kişilerle iletişimi kesen hep ben oldum. ama bitirmek için çok geçerli nedenlerim vardı. ya deger görmüyodum beklediğim gibi ya ilgisizlerdi ya beş para etmezdi vs. hiç sevilmedim. biri bile beni ciğerinden sevmedi. bu birbirini bulan çiftlere o kadar imreniyorum ki. yalnızlık çok zor. yalnızım özgürüm vs lafları hikaye. insan biyerden sonra yanında bir manevi destek istiyor. bir kahveyi iki kişi içmek istiyor. bır yuva kurma özlemi duyuyor.

neden terkedilen taraf hep sen oldun acaba? belki de niyetleri başkaydı ve alamayacaklarını anlayınca bıraktılar.

pardon tanışıyor muyuz?:KK56:

şaka bir yana, aynı ben:kahve: ben de 31 i bitiriyorum. bu konuda o kadar dertliyim ki.. tek fark, görüştüğüm kişilerle iletişimi kesen hep ben oldum. ama bitirmek için çok geçerli nedenlerim vardı. ya deger görmüyodum beklediğim gibi ya ilgisizlerdi ya beş para etmezdi vs. hiç sevilmedim. biri bile beni ciğerinden sevmedi. bu birbirini bulan çiftlere o kadar imreniyorum ki. yalnızlık çok zor. yalnızım özgürüm vs lafları hikaye. insan biyerden sonra yanında bir manevi destek istiyor. bir kahveyi iki kişi içmek istiyor. bır yuva kurma özlemi duyuyor.
Aynen arkadaşlarıma söylediğim zaman da ne acelen var niye acele ediyorsun o seni bulur zaten diyor. Onlar için söylemek kolay tabi. en basitinden geçen nargilemi hazırladım terasta kahvemi yaptım oturdum tek başıam elime telefonu alıp bu keyfimi bir an paylaşmak istedim sonra bir an kime yazıcan kızım kimin var dedim. Sonra ablamla erkek arkadasının üçümüzün kurduğu bir grip vardı paylaşacak kimsem yoktu size yazdım diye :(

şu sıralar nedense böyle erkeklerde kadınlarda istediği kişiyi bulamıyor :)
bence seçenek çok diye böyle oluyor. yani tanışmak çok kolay artık. herkes çalışıyor işyeri ortamında bir sürü kadın erkek , internetten , sosyal medyadan tanışma şansı çok çok fazla. bu kadar seçenek varken insanlar en ufacak şeyde aman ellimi sallasam ellisi diyip yeni birilerine takılıyor. bu yüzden de aslında çoğu kişi istediğini bulmak yerine sürekli bir arayış içinde oluyor. ve sonuç yalnızlık.

neden terkedilen taraf hep sen oldun acaba? belki de niyetleri başkaydı ve alamayacaklarını anlayınca bıraktılar.
Niyetleri farklı olanda vardı ama elimi bile tutmayıp o niyetli olmayan insanlarda. Bende bir problem görmüyorum, çünkü dönüp sorma frsatı bulduğum kişiler açıklama dahi yapamıyorlar. En azından bana bu hatan oldu diyemediler.

Pink_Women Pink_Women yorumuna katılıyorum.
Mutluluk birine bağlanması gereken bir hal değildir.
Biraz bence kendinize zaman ayırmalısınız, biraz kendinizi dinleme zamanınız gelmiş.
Önce kendiniz hoşlandığınız şeyleri yapın, kendi kendinize güzel vakit geçirmeyi öğrenin.
Bu şekilde kendinizi mutlu ve motive edin.

Daha sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun, bu kadar sıkmayın içinizi.

Acaba senin farkında olmadığın bir özelliğin mi var?

Mesela adamları çok mu daraltiyorsun, çok sık arayarak?
Biraz gizemli olman lazım. Her şeyin hemen ortada mi?
Muhabbetin eğlence anlayışın nasil?
Sıkıcı mı buluyorlar acaba?
Evlilik muhabbeti açıp darliyor musun hemen?
Ya da güzel olmana rağmen özgüvensiz mi duruyorsun? Çünkü istediğin kadar güzel ol, özgüvensiz güzellik bir hictir.

Eğer kendini sorguladiginda bir hata bulamıyorsan, şanssizlik de geç.

Elbet biri olur zamanla.

Bence iyi kalpli olmak her erkeğe yaramıyor. Kusura bakmayın.
Hiçbirine yaranmıyor. Sen çok iyi birisin seni asla üzmek istemem. Senin özel biri olduğunun farkındayım, oyüzden bunu sana yapamam diyenide çok gördüm. Bu yüzden hep kötü olmak istedim. İnsanların canını yakmayı. O zaman daha değerli oluyorsun bunu gördüm etrafımda fazlasıyla..

Tanımak maksadıyla yaklaşın, evlilik diye yaklaşıyorsanız bunu da karşı tarafa yansıtıyorsanız buda uzaklaşma sebebi olabilir.
Bir ihtimal sadece bu tabiki :işsiz:
Önemli olan durumu kabullenmek. evlensem çok güzel çok mutlu olurum ama evlenmeden de hayatıma devam edebilirim mutlu olurum diye düşünmek gerekiyor sanırım :kahve: Nasip kısmet öteye yok.

Acaba senin farkında olmadığın bir özelliğin mi var?

Mesela adamları çok mu daraltiyorsun?
Muhabbetin eğlence anlayışın nasil?
Sıkıcı mı buluyorlar acaba?
Evlilik muhabbeti açıp darliyor musun hemen?
Ya da güzel olmana rağmen özgüvensiz mi duruyorsun? Çünkü istediğin kadar güzel ol, özgüvensiz güzellik bir hictir.

Eğer kendini sorguladiginda bir hata bulamıyorsan, şanssizlik de geç.

Elbet biri olur zamanla.

Muahbbetim iyidir. Hatta canları sıkkın olunca bana yazıp neşesini bulan iyiki varsın diyen çok erkek arkadaşım var. Biraz kendime özgüven eksikliğim var buda yaşanılanlardan dolayı. Evlilik muhabbeti hiç bir zaman açmadı onlar açtığında da fikrimi söyledim okadar. Fala baktırdım normalde inanmam ama kadın bana düğüne gidiyorsun kadın görüyor seni beğeniyor oğlu için yada başkası için gerisi gelmiyor. biri ile çıkıyorsun hep yarım kalıyor nedeni yokken. Bir işe elini atıyorsun elinde kalıyor. Çok şanssızsın dedi resmen beni anlattı kadın. Tek neden nazar çok var üzerinde, Çok fazla etkileniyorsun nazardan dedi.

İş yerinde arkadaşım var. iyi niyetli saf ama sıkıcı :KK51: insanı bunaltıyor sürekli. Sizde acaba farkında olmadan böyle misiniz? çokmu arıyorsunuz, çok mu talepleriniz var bilemedim. Aynı payda da birleşmiyor olabilirsiniz.

Aynen arkadaşlarıma söylediğim zaman da ne acelen var niye acele ediyorsun o seni bulur zaten diyor. Onlar için söylemek kolay tabi. en basitinden geçen nargilemi hazırladım terasta kahvemi yaptım oturdum tek başıam elime telefonu alıp bu keyfimi bir an paylaşmak istedim sonra bir an kime yazıcan kızım kimin var dedim. Sonra ablamla erkek arkadasının üçümüzün kurduğu bir grip vardı paylaşacak kimsem yoktu size yazdım diye :KK43:

seni çok iyi anladığımı söylememe bilmem gerek var mı :) ben de bazen mesela çok sevdiğim bişeyi yiyorum ya da çok istediğim bir kitabı alıyorum ve o an bunu biriyle paylaşma ihtiyacını o kadar duyuyorum ki.. zaten birinin olmasını isteme nedenimiz bu, paylaşmak. sevinci de hüznü de şaşkınlığı da bütün duyguları paylaşmak. sırf bırı olsun da paylaşayım değil. özel biriyle sana değer veren senin gözlerinin içine bakan biriyle paylaşmak.. inşallah o özel insanla bir an evvel karşılaşırız:dua:

İş yerinde arkadaşım var. iyi niyetli saf ama sıkıcı :KK51: insanı bunaltıyor sürekli. Sizde acaba farkında olmadan böyle misiniz? çokmu arıyorsunuz, çok mu talepleriniz var bilemedim. Aynı payda da birleşmiyor olabilirsiniz.

Sıkıcı olduğumu düşünmüyorum. Çok aramam tam tersi genelde onun aramasını beklerim arada da ben ararım. Taleplerim normal derecede ölçerek tartarak ve sıkmamak kaydıyla taleplerim olur. yine de bilmiyorum

Back
X