- 29 Mayıs 2016
- 545
- 491
- 103
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok keyifsizim. Arkadaşımın yanına geldim işyerine yanında kocaman çiçekler vardı sevgilisi kuruduğunda hemen yeniliyormus. Ben hayatımda çiçek bile almadım. Eski sevgilime ağzıma istediğim halde bahanelerle almamisti bile. Nedir bu kadar bizi değersiz yapan. Bu kadar değer görenlerden ne farkımız var. Çok bişey istemiyorum ya sevilmek ve sevmek ...
Bende çok keyifsizim. Arkadaşımın yanına geldim işyerine yanında kocaman çiçekler vardı sevgilisi kuruduğunda hemen yeniliyormus. Ben hayatımda çiçek bile almadım. Eski sevgilime ağzıma istediğim halde bahanelerle almamisti bile. Nedir bu kadar bizi değersiz yapan. Bu kadar değer görenlerden ne farkımız var. Çok bişey istemiyorum ya sevilmek ve sevmek ...
pardon tanışıyor muyuz?
şaka bir yana, aynı benben de 31 i bitiriyorum. bu konuda o kadar dertliyim ki.. tek fark, görüştüğüm kişilerle iletişimi kesen hep ben oldum. ama bitirmek için çok geçerli nedenlerim vardı. ya deger görmüyodum beklediğim gibi ya ilgisizlerdi ya beş para etmezdi vs. hiç sevilmedim. biri bile beni ciğerinden sevmedi. bu birbirini bulan çiftlere o kadar imreniyorum ki. yalnızlık çok zor. yalnızım özgürüm vs lafları hikaye. insan biyerden sonra yanında bir manevi destek istiyor. bir kahveyi iki kişi içmek istiyor. bır yuva kurma özlemi duyuyor.
+1
Ben de cok dertliyim cooook. Yazacaklarimi yazmissiniz.
cherry seni yorumlarından tanıyorum. hatta sadece misafir olarak okuduğum dönemlerden beri tanıyorum diyeyim :) senin kadar akıllı duyarlı genel kültürü sağlam ve kendi ayakları üzerinde duran bir genç kadının yalnız olması ne şaşırtıcı. ama şaşırmıyoruz artık. çünkü erkek böyle güçlü kadından korkuyor. en azından bizim karşımıza çıkanlar hep yüreksiz tiplermiş.
çiçek mevzusuna takılma. bundan 4 sene önceki bana neredeyse her buluştuğumuzda bir gül getirirdi. ama sonra aldattı :)))) kabul etmedi gerçi aldattığını neyse. unutmak için 3 senem geçti. yani çiçek falan da boş. artık ben değeri başka şeylerde arıyorum. seni önemsiyor mu mesela. o gün tadın yok, soruyor mu paylaşıyor mu. ya da o gün rahatsız olduğunu biliyor, iyi oldun mu diye arıyor mu? seninle ilgili şeyleri aklında tutuyor mu? mesain kaçta başlıyor kaçta bitiyor bunları o gün gec cıktın diyelim soruyor mu? seni görmek için can atıyor mu, yoksa sudan sebeplerle erteliyor mu? birazcık boşluğu olduğunda seni arıyor mu sesini duymak istiyor mu?
bunları çok önemiyorum. tabiiki insan bir çiçek bir ufak hediye, bunlarla da gururu okşanıyor. ama diğer saydıklarım bir insana verilen degerin davranışa dökülmüş hali..
Valla lisabel ben de seni severim bilirsin :))) hehehe :) Eee edep, duzgunluk vs para etmiyor, eh tipim de iyidir yani ne para ediyor anlayamadim gitti.Zaman kotu diyip geceyim bari
![]()
ayy aklıma da şey geldi şimdi. eskiden kısa süreli görüştüğüm biri olmuştu, bir gün hiç unutmuyorum kafelerin çok olduğu bir yerdeyiz, nereye otursak falan diyoruz, o da istersen şuraya oturalım falan diye bir yer gösterdi, iyi dedim. böyle hoş sakin bir mekan. neyse mönüyü açtık. bunun yüzü düştü hemen. hayır yani öyle aman aman bişey de değil ki ortalama fiyatlar mesela mozerella pizza 16 liraydı. sandviç tabağı 11 lira vs. iki saat baktı o mönüye allahın cimrisi! sanırsın ki boğazda balık yemeğe gittik. ( 3 bine yakın maaşı olan biri bu ayrıca ve kendisi her gün öğle yemeğini dışarda yiyor )bu hala bakıyo 3 sayfalık mönüye iki saat bana da sormuyo bir türlü ne yersin diye. ben de asla altta kalmam dedim ki sanırım pahalı geldi merak etme kendi yemeğimi kendim veririm dedim. bu yok mok bişey gevelendi. o zaman kalkalım istersen dedim. sen istedin buraya oturmayı dedim. o da burayı öğrenci mekanı sandım uygun olur diye düşündüm dedi. rezil kepaze herif. ordan kalktık ve ben bir yere oturmak istemiyorum eve dönücem dedim. bu hayır falan dedi. kesinlikle istemiyorum şu yaşadığım şey çok utanç vericiydi hayatımda ilk defa bir mekandan kalktım çok ayıp sana dedim. ve ordan ayrıldım o gün. o son görüşmemizdi. sonrasında aradı beni bir daha asla görüşmek istemediğimi söyledim. zaten o saatten sonra imkanı yoktu benim için. hayatımda ilk defa böyle bişeye maruz kaldım iğrenç bir hesapçılık. iğrendim ya resmen. hayır yani 11 lirayı bile veremeyeceksen o zaman çıkalım oturalım demeyeceksin. kişiliksiz herif. hatırladım sinirlerim bozuldu gene.
Soyle diyeyim, tek derdi sevmek/sevilmek olan insanlar genelde diger insanlardan kazik yiyor, deger gormuyor.
Sen maddi beklentileri olan, bana sunu al bunu al diyen bir tip olsaydin emiim senin de kiymetin bilinirdi. Bu devirde insanlik degil cikarcilik, maddiyatcilik para ediyor.
Gerçekten çok kötü bir durum ya. İyiki ozaman çekip gitmişsiniz arkadaşım öyle birşey yaşanmıştı. İlk görüşme ve görücü usulü dışarda buluşuyurlar sonra otobüse binmek zorunda kalıyorlar adam parayı uzatırken 1 öğrenci 1 sivil diye vermiş birde gelip arkadaşıma çok güzel bişey yapmış gibi ben kendimkini öğrenci verdim demişBenimde başıma arkadaş bir çocuk var illa tanış dedi neyse gittim oturduk cafe de başladı eniştesinin petrolünden ablasının son model arabasından devam etti. Çocugun kendisinden en ufak bilgim yokken maddi konusunda baya bilgi sahibi olmuştum. Bir daha da görüşmedim:) Arada böyle arızlar da çıkıyor işte:)
sen bunları yaşadığın için bile hamd et :) ya niye diyeceksin o ilk kıpır kıpır oluşun bile çok hoş bizde bunlar bile olmuyor :) bilmem anlatabildim mi.sevgiler :)kimbilir aynı durumda olan ve aynı duyguları paylaşan ne çok kadın var.. yalnız olmadığımızı bilmek güzel ama çok üzülüyorum neden hala yalnızız? tamam benim çevrem çok geniş değil, çok sosyal de değilim ama karşıma çıkan "sözde" işi gücü yerinde belli bir mesleği eğitimi olan kişiler de bu kadar mı fasarya olur ya. bu kadar mı aile babası olmaktan uzak olur? son görüştüğüm insan kafamdaki aile babası modeline uyuyordu. çok ortak taraflarımız vardı bana çok hitap ediyordu. kalbim de ısınmıştı bu kez buldum sanırım dedim içim kıpır kıpırdı. tek sorun evlendiğimizde onun yaşadığı yere gidecektim çok küçük bir cevreye ve kimsemin olmadığı. ve kendi işi var ona mecbur yardım edecektim, kendi ekonomik özgürlüğüm olmayacaktı. tek sorun bunlar sanıyordum oysa tek sorun bu değilmiş. meğer ciğerden sevmemiş beni, istememiş. ben ayrılmak istediğimde( çok ilgisizleşmeye başlamıştı) hemen kabullenici oldu. daha önce de birkaç kez ayrılır gibi olmuştuk ama dönmüştük tekrar. bu kez o da soğumuş belli, bir veda cümlesine sığdırdı bizi.
çok keyifsizim![]()
ahh kuzum ya hayırlısı hayırlısı her şeyin hayırlısı ben evlenmemiş arkadaşlarıma o kadar çok üzülüyordum ve dua ediyordum ben evlendim noldu noldu noldu donu boşanmayla bitti ......bu daha acı sevgiliden ayrılmaya benzemiyor sakın iyice araştırmadan tanımadan sakın sakın gözünüz kör aşık olmayın evlenmek için evlenmeyin evlenmeyelim yani sevgiler:) kısmet ya nasippBende çok keyifsizim. Arkadaşımın yanına geldim işyerine yanında kocaman çiçekler vardı sevgilisi kuruduğunda hemen yeniliyormus. Ben hayatımda çiçek bile almadım. Eski sevgilime ağzıma istediğim halde bahanelerle almamisti bile. Nedir bu kadar bizi değersiz yapan. Bu kadar değer görenlerden ne farkımız var. Çok bişey istemiyorum ya sevilmek ve sevmek ...
Aynen çevremde bir çocuğun başına gelmişti. Kıza her istediğini alıyormuş, bütün maaşını kıza harciyormuş. Sonra birgün yine kız birşeyi beğenediğini almak istediğini söylemiş ve o günde çocuğun üzerinde fazla para yokmuş daha sonra alalım deyince kız terk etmiş istediğimi karşılıyamayan insanla daha fazla devam edemem demiş. Biz olsak aman parası gitmesin aman sıkıntıya düşmesin diye elimizden geleni yaparız
hemen evlilik konusunu mu açıyorsunuz acaba?Merhaba arkadaşlar ben bu sayfaya yeni üye oldum, artık gerçekten çok doldum mutsuzum ve önerilerinize ihtiyacım var.
30 yaşındayım. Çalışmıyorum şuan . bu yaşıma kadar sevgililerim oldu ama hep terkedildim hemde hiç nedeni yokken. Biri sen çok iyisin dedi biri ben sana aşık olamadım dedi biri neden bile sunmadı...
ve son 5 senedir bu daha kötü bir hale büründü. Güzelim kendi çapımda etrafımda beğenilirim. İyi niyetli ve yardımsever biriyim. 30 yaşıma geldim hayatımda birini kırmadım . Hep üzülen taraf ben oldum arkadaş çevresinde de sevgili konusunda. Kırmadım ama çok kırıldım yani.
Son 5 senedir de 1 hafta görüşüyorum herşey çok güzel sürekli mesaj atmalar görüşmek istemeler havada uçuyorum resmen mutluluktan sonra bir sabah bir kalkıyorum hiç nedeni yokken her taraftan engellenip silinmişim . Yada cevap dahi vermiyorlar. En azından bir neden söyle ya yok onu bile söylemiyorlar. Artık çok yoruldum biri karşıma çıktığında tanımaktan korkuyorum çünkü nasıl olsa bırakıp gidecek beni diyorum. Etrafımdaki herkes mutlu, tek bekar ben kaldım arkadaşım dahi kalmadı. Facebook, instgram bunlara girmek istemiyorum artık çünkü girdiğim an ailesiyle foto çekilenler sevgilisiyle mutluluk pozları verenlerle dolu bense sadece mutluluk dilemekle geçiriyorum hayatı. Elbet karşına çıkar diyeceksiniz ama ben çok yoruldum çokk...
sen bunları yaşadığın için bile hamd et :) ya niye diyeceksin o ilk kıpır kıpır oluşun bile çok hoş bizde bunlar bile olmuyor :) bilmem anlatabildim mi.sevgiler :)
hemen evlilik konusunu mu açıyorsunuz acaba?
yaa çekinme boşverYok hayır açmıyorum. Ama fazla ççekimserim sanırım. Ya tlf da konuştuğum gibi değilsin çok sessiz ve utangaçsın diyorlar:)