Mutluluk nerdesin????

ben öyle yapıyordum salak gibi. köfteci ramize oturmamıştım düşün orası pahalıdır demiştim parası gitmesin diye. o zaman sanırım bir porsiyon köfte 10 liraydı :KK70: bundan 4 yıl önce işte. o mesela hiç üçü beşi hesaplamazdı ama ben hep onu düşünürdüm.

İşte hep bundan kaybediyoruz:) Ya en basitinden bizim mahallede çocuk kızla baya çıktı ama kız iyi yedi bunun parasını sonra çocuk ben bu kadar masraf ettim bu kıza bırakır mıyım evlenmem lazım dedi evlendi ya zihniyete bak:)))

İşte hep bundan kaybediyoruz:) Ya en basitinden bizim mahallede çocuk kızla baya çıktı ama kız iyi yedi bunun parasını sonra çocuk ben bu kadar masraf ettim bu kıza bırakır mıyım evlenmem lazım dedi evlendi ya zihniyete bak:)))
komikmiş cidden:D:D

yaa çekinme boşver
bu zamana dek çekindin kaybettin bence koyver gitsin bakalım noluyor
belki de sorun odur aynen:KK66:

Aslında bu yaşadıklarımından doalyı kendime olanım güvenim eksilerde çevremde beğenilsemde bu kendime güvensizliğim herşeyi bitiriyor. Nasıl tekrar bu özgüveni yerine getireceğim bilmiyorum

Aslında bu yaşadıklarımından doalyı kendime olanım güvenim eksilerde çevremde beğenilsemde bu kendime güvensizliğim herşeyi bitiriyor. Nasıl tekrar bu özgüveni yerine getireceğim bilmiyorum
sadece kendinle ilgilen biraz
ne hissediyorsun ne hayal ediyorsun gerçekten beklentin ne....
karşındakine muhtaç gibi davranma

jane austen okuyabilirsin. kendini iyi hissettirir. kitaplarındaki kadın karakterleri herzaman güçlü kendine güvenen ve pozitif kadınlar. bana iyi geliyor austen okumak.

O yüzden acımayacağız:))

elimde değil. yapım böyle. ama bu aslında temelde bir değersizlik duygusuyla ilgili olabilir. bilinçaltındaki kök duygu sen değerli değilsin ve iyiye layık değilsin diye kodlandıysa 10 liralık bir köfteyi bile bu bana çok bunu haketmiyorum daha azıyla yetinebilirim mesajı veriyoruz. bendeki durum bu olabilir.

sadece kendinle ilgilen biraz
ne hissediyorsun ne hayal ediyorsun gerçekten beklentin ne....
karşındakine muhtaç gibi davranma

Ya en basitinde en son bir çocukla görüşmem de benden de yaşça büyük ve akıllı biri. Sessiz kaldım ayağımı sallayıp duruyorum, etrafa bakıyorum çocuk bir an napacağını şaşırdı en son napıyosun sen ya masanın altında dedi bende ayağımı sallıyorum dedim:D Sonra çocuk fazla oturmadı gitti:D bir daha da aramadı.

elimde değil. yapım böyle. ama bu aslında temelde bir değersizlik duygusuyla ilgili olabilir. bilinçaltındaki kök duygu sen değerli değilsin ve iyiye layık değilsin diye kodlandıysa 10 liralık bir köfteyi bile bu bana çok bunu haketmiyorum daha azıyla yetinebilirim mesajı veriyoruz. bendeki durum bu olabilir.

Belkide yada zamanında sıkıntı yaşadığımız için hep bir kısıtlama olduğu için hayatta oyüzden de yapıyor olabiliriz. Normalde ben buraya gidip bu kadar para vermem ozaman karşımdakini neden sıkıntıya düşürüyorum gibi bir sürü düşünceler bizi engelleiyor

kimbilir aynı durumda olan ve aynı duyguları paylaşan ne çok kadın var.. yalnız olmadığımızı bilmek güzel ama çok üzülüyorum neden hala yalnızız? tamam benim çevrem çok geniş değil, çok sosyal de değilim ama karşıma çıkan "sözde" işi gücü yerinde belli bir mesleği eğitimi olan kişiler de bu kadar mı fasarya olur ya. bu kadar mı aile babası olmaktan uzak olur? son görüştüğüm insan kafamdaki aile babası modeline uyuyordu. çok ortak taraflarımız vardı bana çok hitap ediyordu. kalbim de ısınmıştı bu kez buldum sanırım dedim içim kıpır kıpırdı. tek sorun evlendiğimizde onun yaşadığı yere gidecektim çok küçük bir cevreye ve kimsemin olmadığı. ve kendi işi var ona mecbur yardım edecektim, kendi ekonomik özgürlüğüm olmayacaktı. tek sorun bunlar sanıyordum oysa tek sorun bu değilmiş. meğer ciğerden sevmemiş beni, istememiş. ben ayrılmak istediğimde( çok ilgisizleşmeye başlamıştı) hemen kabullenici oldu. daha önce de birkaç kez ayrılır gibi olmuştuk ama dönmüştük tekrar. bu kez o da soğumuş belli, bir veda cümlesine sığdırdı bizi.

çok keyifsizim :KK43:
canım neden ayrılmak istedinkii sanırım adam sendeki isteksizligi gördü ve oda sogudu diye düsündüm sahsen.Banada catmıyo adam gibi adam artık umudum hic kalmadıı

ahh kuzum ya hayırlısı hayırlısı her şeyin hayırlısı ben evlenmemiş arkadaşlarıma o kadar çok üzülüyordum ve dua ediyordum ben evlendim noldu noldu noldu donu boşanmayla bitti ......bu daha acı sevgiliden ayrılmaya benzemiyor sakın iyice araştırmadan tanımadan sakın sakın gözünüz kör aşık olmayın evlenmek için evlenmeyin evlenmeyelim yani sevgiler:) kısmet ya nasipp
canım bosandınmı naptınn

Belkide yada zamanında sıkıntı yaşadığımız için hep bir kısıtlama olduğu için hayatta oyüzden de yapıyor olabiliriz. Normalde ben buraya gidip bu kadar para vermem ozaman karşımdakini neden sıkıntıya düşürüyorum gibi bir sürü düşünceler bizi engelleiyor

yok işte ben tek başıma olsam ona o parayı veririm mesela. çok para değil ki 4 sene önce 10 liralık köfte :) ama mesela dese ki haydi bilmem ne restaurantına gidelim, orda da iki kişilik yemek diyelim 100 liraysa o zaman zaten istemem çünkü ben kendim de vermem.

canım neden ayrılmak istedinkii sanırım adam sendeki isteksizligi gördü ve oda sogudu diye düsündüm sahsen.Banada catmıyo adam gibi adam artık umudum hic kalmadıı

son zamanlarda ilgisizdi ve incir çekirdiğini doldurmayacak şeylerden tartışmaya başladık. hiç alttan almadı beni benimsemedi bana sabır göstermedi. dilerim ki karşısına çıkan insan beni mumla aratsınnnnnnn

Ya en basitinde en son bir çocukla görüşmem de benden de yaşça büyük ve akıllı biri. Sessiz kaldım ayağımı sallayıp duruyorum, etrafa bakıyorum çocuk bir an napacağını şaşırdı en son napıyosun sen ya masanın altında dedi bende ayağımı sallıyorum dedim:KK70: Sonra çocuk fazla oturmadı gitti:KK70: bir daha da aramadı.

hımm... evet o davranışın pek olmamış :D

Back
X